Яка є альтернатива Wise з virtual card?

Від сьогодні 12.08 wise закрив можливість генерувати virtual card для України, які інші є сервіси по типу wise? Revolut там сіра схема шоб відкрити рахунок, типу тільки хто в ЄС. не знаю як буде працювати якщо я в Україні. payoneer немає віртуальних карток, а фізична не дуже підходить.

в цілому моя потреба мати віртуальну карту яку можна під’єднанти до Google pay та іноді нею розраховуватися онлайн.

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному2
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Зен ограничил мне переводы на карты Вайза других людей. Есть ли альтернатива Зену? И какая-то платформа которая будет прокладкой между укр картами и Вайзом другого человека?

Мне нужно быстро переводить деньги с моно на разные Вайзы. Использовала зен, но он ограничил переводы по карте, какая есть альтернатива, чтоб переводить деньги на вайз, а с вайза на укр карты, какую платформу использовать как прокладку? Зен так и не снял ограничение по переводам

Якісь нові варіанти є? Пейсера прикриває фірточку

Пейсера прикриває фірточку

Бо вимагає реєстрацію отримувача картки у «країни зі списку де України нема»?

надіслали повідомлення чомусь що закривають картку з 17 вересня, тому що буцімто вона видана тому, хто не проживає EEA. я хз — чому вони її з самого початку всім видавали з українським паспортом без розбору місця знаходження

Та і ну їх у дупу — більше всього гемору з ними було. Перекази довгі, затримують, купу лайна запитують, якісь комісії постійно приховані. Нехай йдуть гуляють

Підкажіть, які зараз є варіанти відкрити підприємницький рахунок за межами України для SWIFT-платежів, знаходячись в Україні?

Як зрозумів, Genome підтримує тільки SEPA. У zen.com реєстрація рахунку не працює, а з їхньої служби підтримки ніякої користі.

а із вайзу скинути в валюті на укр валютну картку можна? :)

Можно через SEPA евро перевести. В моно доходит за 15 минут в среднем, комиссия смешная — 28 центов со стороны wise. Моно берёт только если потом обналичить 1%

только обналичить получится, если будут бумажки в отделениях, а что-то щас похоже не очень с подкреплением касс валютой

да, желательно заказывать заранее через поддержку, но если в кассе будет свободная валюта, можно снять больше чем заказано

Можна й не на українську а на револют чи zen.com без жодних комісій

так на револют би можна — але я зарегався, тільки завис на останньому етапі верифікації — просить візу польську))

десь щось неправильно заповнили, тисячі людей відкрили без проблем. Спробуйте ще зен, там потрібно лише фото закордонного паспорту

або станом на місяць чи два назад — вікно можливостей уже закрилось))
дякую, гляну на зен.

Ці вікна можливостей так швидко зачиняються, що коли з’являється нове, то потрібно реєструвати навіть якщо зараз не потрібно чи взагалі не зрозуміло, що з цим робити.

згоден. тільки впадло мати ще n нових облікових записів чомусь))

zen хоче 25 євро на місяць, чи ви мали на увазі бізнес акаунт? (там за 10 можна)

там дивлячись з якої сторони зайти. Спробуйте скачати їх аппку і через неї реєструватися, повинно бути на вибір 2 плани (1 євро в місяць і 5), для українців рік безкоштовно (або всім новим, не знаю точно).

оо, прикольно, дякую, спробую. А ви, часом, не в курсі хто там власники чи бенефіціари? питаю бо цікаво чи не пов"язана компанія якось із російським чимось.

Але на zen.com для звичайного рахунку лимит 2000$ за переказ. Треба мати на увазі це.

Цитую автора запиту :-)
1) Яка є альтернатива Wise з virtual card?
2) ....немає віртуальних карток, а фізична не дуже підходить.
в цілому моя потреба мати віртуальну карту

в цілому моя потреба мати віртуальну карту яку можна під’єднанти до Google pay та іноді нею розраховуватися онлайн.

Ключова потреба у ТС — підключення до Google Pay та мати змогу розраховуватися онлайн. Це все можливо у Paysera.

У ж виділив ключові. 😊
В Україну paysera картки не висилає, то ж і не випустить йому картку (?)
Це халепа 😎

Це халепа 😎

Ні )
Ви можете зареєструватися в системі Paysera, отримавши безкоштовну програму Paysera Mobile.
Докладно про це у наступному відео -
www.youtube.com/...​kGIolc&ab_channel=Paysera

Could you please tell me the timecode where the paysera card is discussed? 🤔
And how to receive it if your address is like “My street, My city, Ukraine”?

“Ukraine (unsupported country)”

Well, without ordering it to some other location 🤔

www.paysera.com/...​Z/faq/where-paysera-works
Зверніть увагу на те, що вказано неприкінці сторінки, а саме:
* Countries levied with enhanced client identification and monitoring of business relationships.

** Registration and client onboarding is currently unavailable for the citizens of this country.

Countries, cooperation with which is prohibited and transfers to which are not performed: Afghanistan, Botswana, Central African Republic, Cuba, Ghana, Guinea, Guinea-Bissau, Guyana, Iran, Iraq, North Korea, Laos, Lebanon, Libya, Myanmar (Burma), Somalia, South Sudan, Sudan, Syria, Trinidad and Tobago, Vanuatu, Yemen, Zimbabwe, Venezuela, Russia.

Україна є у списках країн, з якими працює Paysera без обмежень.

Все не можу зрозуміти навіщо це?
Ну не отримає людина картку віртуальну, і фізичну не отримає, бо для карток paysera Ukraine is unsupported country.
Ви б самі перевірили хоч. 🤔

Може б і Ви перевірили варіанти вирішення питання?
Як варіант — Використовується для отримання фізичної картки адреса друзів чи родичів в ЄЕЗ. З подальшою пересилкою в Україну. Що деякі клієнти і роблять. Головне, що все оформлюється на реальну адресу реєстрації в Україні.
На відміну від Revolut.
У них навіть на даний час безкоштовний випуск карт для громадян України —
www.paysera.com/...​GB/fees/payment-card-fees

Використовується для отримання фізичної картки адреса друзів чи родичів в ЄЕЗ

Ще вчора:

And how to receive it if your address is like „My street, My city, Ukraine”?
Well, without ordering it to some other location

🤣

Буває. Наполегливість та чіткість постановки питань відіграє велику роль.

Тож якщо потрібно тут і зараз, то paysera не варіант.

в цілому відповідає умові, як альтернатива.

в цілому відповідає умові

Ну, картка не віртуальна.
В Україну картки вони не висилають.
Якак ж то альтернатива?

а Payoneer чим не варіант?

нема гугл і епл пей, конські комісії при розрахунках в україні (конвертація)

ну скидуєш на карту приватбанку, там без % вроді. розраховуєшся картой привата.
Чи з wise гугл і єпл пей не по курсу НБУ буде?

При розрахунках в валюті Wise вигідніше, звісно, ніж з України розраховуватись.
Але навіть при розрахунках в гривні за міжнародні сервіси, типу youtube, все одно wise вигідніше, бо буде тільки одна конвертація, а в разі оплати гривневою картою — подвійна конвертація грн-usd-грн.

2% комісії за виведення з payoneer

в порівнянні Payoneer/Wise тільки ці 2% різниці?

я не знаю за wise, написав що виведення з payoneer на карту monobank/private комісія 2% від суми (на боці payoneer, mono/private не беруть комісію)

налог не платиш і 2% / 3.5% з карти payoneer то норм

Genome.eu и забудьте о стремных Вайзах))

Хаха, це якийсь недолугий клон Вайза (який доречі публічний і проходить аудиту весь час ) і він не стрьомний?))

ви. вже користувалісь зен+приват ? Геном? як досвід?

так якщо у вас вже є карта, користуйтесь нею так і раніше в чому проблема? Для нових користувачів згоден

бінанс не крутиться у нього з тою самою :)

що таке бінанс?

Zen сегодня попробовал, закинул на него 100 долларов, а дальше с него пробовал Swift на Interactive Brokers, оказалось Свифт не работает и непонятно когда заработает, хотя кнопка есть.. но после реквизитов Continue не активно..

Підписатись на коментарі