Збір 220 000 грн на звʼязок ППО Схід!

UPD. 20.08 12:28 зібрано 370 тисяч гривень!!!!!!! Дуже дякую всім кто доєднався, збір закрито!

UPD. 20.08 зібрано 17 400 грн! Дякую!

Вітаю!

Я Software developer з Дніпра, з початку війни шукав шляхи як ефективно допомагати армії та зупинився на технологічній підтримці військ — звʼязок, планшети, ноутбуки, серверне обладнання, диски для томографа, інтернет для поранених в шпиталі, АКБ до швидких, адже це в межах моєї компетенції та я можу оцінити проєкт та знайти як краще можна утилізувати гроші, щоб і досягнути мети та не віддати всі кошти на це.

Я намагався закривати проєкти власним коштом коли вони були в межах 50-60 тисяч на місяць, але зараз сума значна, тому пару тижнів тому я закликав людей у коментах на ДОУ до збору грошей на відновлення та поліпшення ІТ інфраструктури звʼязку у військовій частині, яка забезпечує звʼязок у східному регіоні (Дніпро, Харків, частина Запоріжжя). Військові звернулись за допомогою у придбанні телефонів, роутерів, VoIP шлюзів, кабелю та інших девайсів загальною вартістю 350 тисяч гривень. Я не можу багато розповісти про цей проєкт, але у двох словах це мікс олдскулу та сучасних технологій (дротові телефоні, радіо + старлінк). Проєкт дуже важливий для підтримки ефективної комунікації між частинами, які захищають наше небо. Адже факт вчасного виявлення та ліквідація повітряної цілі потенційно рятує десятки життів мирних жителів та військових.

Завдяки зборам, вдалось зібрати у банку 81 тисячу гривень, це неймовірний результат, додавши ще 70 тисяч своїх коштів була закуплена частина обладнання, яке вже працює у ВЧ.
Вже зроблено три постачання Залишилось щє на 220 (ціни ростут постійно) тисяч обладнання закупити, тому я вкотре закликаю залучитись до цього проекту та допомогти армії!

Координати збору:

Посилання на Банку

Номер картки Банки
5375 4112 0164 8701

PayPal
[email protected]
BTC 32bgVWAKeCDnpjDT8kS24suoXUWqKhjMc5
ETH 0×5115BE1bf49D2A2B9B83474Fd9bd0b0fEC089796
USDT 0×5115BE1bf49D2A2B9B83474Fd9bd0b0fEC089796
Є звʼязок — є перемога!
👍ПодобаєтьсяСподобалось4
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Підписатись на коментарі