БУС для ЗСУ — 204-й батальйон потребує нашої допомоги
Колеги, знову звертаюсь до вас за допомогою нашим військовим.
Я представляю кілька телекомівських проектів та платформу Telecom Ukraine, яка під час війни стала волонтерською платформою і виконує місію допомоги нашим військовим. Наші головні напрямки — засоби зв’язку та авто. За увесь час ми передали на фронт більше 100 професійних радіостанцій Motorola та вже 3 пікапи, а також допомагаємо постійно амуніцією та іншими супровідними необхідними матеріалами. Але це все було би неможливе без участі кожного, хто довіряє нам свої кошти, які ми перетворюємо на закриття потреб наших захисників. Один із запитів ми нещодавно закрили саме із вашою участю.
Відслідкувати наші фінансові та фото звіти можна на наших офіційних ресурсах:
Моя сторінка з інформацією про збори, звітами, подяками донаторам:
Також маємо закриті телеком групи, що об’єднують тисячі учасників нашої галузі, які і є нашими основними донорами. Але силами однієї і тієї ж аудиторії ми вже дуже складно справляємось, тому і звертаюсь до вашої спільноти за допомогою на черговий збір на передову.
Зараз велика потреба є у бусах для
Буду дуже вдячна кожному з вас за участь у зборі коштів!
На цей момент ми вже зібрали більше третини необхідної суми — 80 971 грн, залишилось 99 029 грн, загальна сума збору — 180 000 грн.
Реквізити для донатів

З приводу питань, співпраці, можливих колаборацій, якщо ваш бізнес зокрема хоче взяти участь у закритті адресних запитів, звертайтесь за контактами:
mob/viber/telegram +38 097 673 83 87
Щиро дякую кожному, хто допомагає нашим бійцям захищати нашу землю!
Щиро дякую кожному захисникові, що виборює нашу свободу!
17 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів