📚 Порадьте книги по автоматизації тестування
Привіт спільноті DOU!
Порадьте, будь ласка актуальні на даний момент книги по автоматизації тестування.
Дякую!
Привіт спільноті DOU!
Порадьте, будь ласка актуальні на даний момент книги по автоматизації тестування.
Дякую!
Зараз читаю:
«50 quick ideas to improve your tests» by Gojko Adzic, David Evans and Tom Roden
Можливо на перший погляд може здатися що досить банальна книга але деякі речі з цієї книги я вже запозичив
Привіт я початківець у цій справі буду радий за підтримку.
Хотів би побачити як воно на практиці те тестування) Буду дуже вдячний за підтримку
@AloneLeen
В телеграм
Поцьомав=*
-
Чи доцільно про це читати коли на роботі стоїть задача покрити тестами бек і фронт? Я як фулл стек дуже віддалено маю уявлення як писати тести, було б круто якщо б порадили практичні курси як писати на деці і фронті тести?(мій стек TS/nestjs/next.js)
Дякую
Для розробника я б рекомендував читати Effective Softwarte Testing (лінк наводив нижче у коментарях). Дає в цілому уявлення які тести та як треба писати. Приклади там на Java, але вони плюс мінус універсальні.
Для того, щоб отримати досить повне враження від рівнів тестування на сучасному проєкті — раджу прочитати цю статтю.
Мій топ:
Leading Quality
Effective Software Testing
xUnit Test Patterns: Refactoring Test Code
А взагалі — вчіть обрану мову програмування, Git, паттерни.
Додатково:
Data Structures for QA Automation Engineers
OOP from the point of automation point of view
11 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів