Блокування рахунку та картки Payoneer з грошима
8 липня без попереджень з боку Payoneer мою картку та рахунок у доларі було заблоковано.
Коли я зайшов у мій обліковий запис, я помітив, що у мене немає моїх грошей. Аккаунт активний, але не відображається рахунок у доларі.
Так як це була п’ятниця вечір, я не міг зателефонувати до служби підтримки. Я відкрив кейс і надіслав їм листа з проханням роз’яснити у чому ситуація.
У понеділок вранці я насамперед зателефонував їм (чекав на з’єднання близько години), де мені повідомили, що все гаразд, не переживайте, це звичайна перевірка і так далі, документи ніякі спочатку не запросили.
24 та 25 липня у мене запросили додаткові документи у «центрі верифікації», які я надав за кілька днів.
На жаль, ситуація вкрай неприємна, тому що всі гроші, які у нас були на рахунку Payoneer. У зв’язку з війною в Україні нам з родиною довелося покинути наш Харків.
Ми займаємось товарним бізнесом на Амазон і всі кошти від продажу надходили саме на Payoneer. Зараз уже більше місяця ми не можемо продовжувати вести свій бізнес і підтримувати ЗСУ (частину коштів ми переводили на підтримку нашої армії), оскільки Payoneer не може приймати платежі.
На щастя, є альтернативні способи отримання платежів від Амазон, але так як всі оборотні гроші були саме на Payoneer, ми не можемо продовжувати свій бізнес.
Payoneer себе повів у цій ситуації вкрай погано (я можу їх порівняти хіба що з орками, які забрали наш будинок).
Я дзвоню на підтримку кожен день, але завжди відповідь одна і та ж — «чекайте, ваші документи ще на розгляді». На запитання скільки чекати, мені відповідають, як тільки перевірять, так і відразу вам прийде лист на пошту.
Так само, коли шукаю інформацію щодо блокування рахунків Payoneer, я знаходжу лише людей з України з подібною ситуацією.
Сподіваюся, ця історія скоро закінчиться позитивно, але сил уже немає боротися з ними.
Хочу всіх попередити хто використовує Payoneer, будьте уважні, тому що будь-якої миті ви можете залишитися без грошей.
Всім добра!
Update: 28/08/2022
Сьогодні отримав вот такий лист від Payoneer:
«Здравствуйте, Vitalii!
С сожалением сообщаем, что мы закрыли Ваш аккаунт Payoneer и деактивировали все Ваши карты Payoneer. К сожалению, Вы больше не сможете получать и отправлять платежи при помощи Payoneer.
Более подробную информацию Вы можете найти в разделе Закрытие и приостановка аккаунта в Правилах и условиях Payoneer.
К сожалению, мы ни при каких условиях не сможем вновь активировать Ваш аккаунт Payoneer. Приносим извинения за доставленные неудобства.
Спасибо,
Коллектив Payoneer».
Нещодавно підтримка Payoneer мені стверджували, що я зможу вивести свої гроші на банківський рахунок, якщо мій аккаунт заблокують, завтра дзвонитиму їм все з’ясовувати.
Якщо виведу свої гроші, все розповім.
7 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів