Мануфактура (курс) автоматизації API тестів на Java з кодогенерацією

Усі статті, обговорення, новини про тестування — в одному місці. Підписуйтеся на DOU | QA!

Записи з Мануфактури автоматизації тестування API на Java з кодогенерацією

Це записи могл недавнього курсу, точніше мануфактури по автоматизації тестування API, на основі нього я дозволяю собі брати людей без досвіду в автоматизації тестування на мої проєкти — завдяки курсу вони можуть автоматизовувати базові тестові сценарії чи рефакторити існуючій репозиторій з тестами.

Або мідлів та сініорів перевчаю, щоб грамотно підходили до автоматизації потрібних речей в API

Розкриваб тему аналізу АПІ, про базові та не базові патерни проєктування, чому testng та maven це дно та інші гарні та дняні речі 😇
Як прикрутити кодогенерації, в чому можуть бути проблеми, в реальному часі показував як їх можна вирішити

Нажаль allure поки там є, він руснявий, тому не радив би його юзати, але в принципі подібні речі можна робити і з Extent Report. Або накидайте ваших варантів тест репортєлок

👍ПодобаєтьсяСподобалось9
До обраногоВ обраному2
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Доброго дня
Я правильно розумію ?
Що пройти цей курс ,то є можливість працевлаштування до вас ?

Ні, це просто матеріали для самонавчання і коли мені тре, то я можу обрати собі будь яку людину на проєкт з якою буде приємніше працювати)
Наразі мені люди не тре)

Роман будь ласка перевірте лінку. Вона не відображається.

Пофіксив, мені вже в лічку написали)

Підписатись на коментарі