Потрібна стратегічна порада на важливому життєвому етапі
Усі статті, обговорення, новини для початківців — в одному місці. Підписуйтеся на телеграм-канал!
Доброго дня,
мені 46, маю 3 дітей (4, 7 та 14), щойно по програмі «United for Ukraine» виїхали в Америку.
Все життя працював технологом в харчовій галузі, але так склалося, що зараз працює дружина (з 9ї до 17ї) і я доглядаю дітей... Найменшу візьмуть в школу тільки на пів дня, то ж шукатиму з вересня якийсь підробіток у другу зміну.
В тому, що я пішов вчитися на харчові технології найбільше «винні» мої батьки, які є дуже простими людьми без вищої освіти і їхнє «йди на харчове, голодний не будеш» в той момент остаточно схилило шальку терезів...
Але... ;)
В молоді роки у мене була схильність до навчання (школа, технікум та Львівська політехніка з відзнакою) і незрозумілий потяг до комп’ютерів зокрема :)
Тому, прошу шановне товариство форумчан про добре осмислену і виважену пораду.
Я хочу спробувати освоїти якийсь ІТ напрямок, який:
— динамічно розвивається (фахівці даного напрямку користуються попитом);
— дозволить працювати дистанційно;
— по можливості не потребує глибоких фундаментальних знань (це зайвий час і не факт, що моя підстаркувата сіра речовина на це спроможна...). Проте, перші два пункти в пріоритеті.
Прохання не писати емоційні та на вашу думку дотепні короткі відповіді.
Чекатиму осмислених листів із фактами (перш ніж писати, подумайте, що ваша порада може бути вирішальною і ви зміните як моє життя, так і майбутнє моєї немаленької сім’ї...).
Дякую ;)
P.S. Дякую всім за поради. В черговий раз переконався, що не вартує сильно зациклюватися на своїх планах, доля постійно дарує сюрпризи... Знайшов роботу супервайзером на хімічному підприємстві в передмісті Milwaukee. Як виявилося, в USA не вистачає людей із досвідом у виробництві. І ця тенденція тільки погіршується...
Найкращі коментарі пропустити