Не словом, а ділом: як компанія AllSTARSIT відзначила День Незалежності України
Сьогодні через півроку з початку наймасштабнішої та найбезпощаднішої війни в Європі з часів Другої Світової, Україна бореться не просто за збереження територіальної цілісності, а саме за існування українського народу, як нації та України як держави.
Відтепер кожне 24 серпня набуде ще більш сакрального, символічного значення і не лише для кожного українця, а і для кожної людини у світі, хто цінує свободу та демократію.
В кінці 2021 року ми запланували
День Незалежності України ми вирішили зустріти по-особливому, зробити ще один маленький крок назустріч до перемоги. Компанія AllSTARSIT організувала Volunteering Trip до села Горенка у Київській області, метою якого був розбір завалів будинків, які залишили після себе окупанти.
Ми, як громадяни України, повинні долучатися до відбудови країни та підтримувати ЗСУ. Це не просто справа кожного, це — обов’язок.
Євген, Team Lead в AllSTARSIT
Північ Київської області прийняв на себе великий удар, оберігаючи столицю від навали російських військових. Більше 11000 будинків в Київській області потерпіли від рук окупантів, один з них — дім пані Валентини та пана Сергія, які все життя працювали аби облаштувати свою затишну домівку та мріяли виростити там не одне покоління. Проте в орків були інші плани. Після обстрілів від будинку залишилися лише стіни, які тепер необхідно зносити, адже будинок не підлягає відновленню.
Відновлюємо країну разом. Я теж хочу допомагати і приймати в цьому участь
Катя, Recruiter в AllSTARSIT
Враховуючи те, що наша команда знаходиться у різних куточках України та світу, ми не очікували велику кількість реєстрацій на участь у проекті, проте організаційна команда була приємно здивована отримати 20+ анкет на участь. Бажання долучитися виявили навіть діти та друзі наших працівників. В свою чергу компанія максимально підтримала ентузіастів, забезпечивши трансфер, обіди та вечерю, інтрументи, важку техніку для збору сміття та утилізацію будівельних завалів.
Я вважаю, це найкращий День Незалежності. Кожен святкує по-своєму, але я впевнений, що допомогти співвітчизникам — це найкращий спосіб віддячити своїй країні. Сьогодні нам було складно в першу чергу морально: бачити на власні очі понівечені будинки та зруйновані життя людей. При цьому всьому ти розумієш, як зараз складно наших хлопцям на передовій, які фактично живуть у таких умовах, копають окопи, носять снаряди, знаходяться під ворожим вогнем. Тому мій заклик до українців — допомагати, як хто може і долучатися до благодійних ініціатив.
Євген, Senior Database Developer в AllSTARSIT
6 годин наша команда розбирала один будинок. А таких будинків десятки тисяч по всій Україні. Команда зібрала та утилізувала більше 17 тонн відходів. Ми запрошуємо інші компанії долучатися до цієї ініціативи та підтримувати сім’ї українців, які постраждали від рук окупанців. Разом — ми сила.
Це безцінно бачити вдячні очі сім’ї, котрій допомогли зовсім незнайомі люди. Їх історія дала додаткову мотивацію для кожного учасника ініціативи допомагати один одному, як тільки це можливо та цінувати кожну хвилину життя.
Кожен громадянин України має побачити, що таке війна і як вона впливає на життя людей. Саме це дає зрозуміти за що ми боримось.
Максим, Customer Experience Advocate в AllSTARSIT
Після активного трудового дня всіх наших колег очікувала смачна вечеря, купання в озері та душевні розмови. Всі звикли до сидячої роботи за комп’ютерами, тому така фізична активність була справжнім детоксом для кожного.
Зазвичай ми тільки донатимо кошти. Хочеться долучатися до відбудови країни всіма можливими шляхами.
Сергій, Software Developer в AllSTARSIT
Ми отримали позитивний фідбек від усіх учасників, не зважаючи на те, що кожен втомився, як фізично так і морально. Але не може бути нічого кращого, ніж відчуття, що ти приніс користь цьому світу та наблизив день нашої перемоги.
2 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів