UPD 25.10.2022 Збір на звʼязок ППО всього східного регіону

Вітаю!

25.10.2022

Зараз потрібно придбати конвертори, оптичні патчкорди, телефонний кабель (задача поновити та інтегрувати олдскульні телефони у IP мережу), три спецвироби (за яки я не буду розписувати, але повірте що запит на них є, а зради немає), та багато іншого.
Загальна потреба 500 тисяч, я від себе у цей невеликий проєкт вкладаю 50 тисяч, долучайтесь!

Хочу звернути увагу на важливість інвестування (якщо так можна сказати) саме у звʼязок, та не локального рівня, а батальйонного та рівня всього східного регіону. Гривня, вкладена у звʼязок, дає потужний поштовх у взаємодії військ, запобіганню повітряних загроз та поліпшує комунікацію взагалі.
Долучайтесь до збору, адже без зв’язку нема перемоги.

send.monobank.ua/jar/8gr8u7edfh

5375 4112 0156 0930

BTC 32bgVWAKeCDnpjDT8kS24suoXUWqKhjMc5
ETH 0×5115BE1bf49D2A2B9B83474Fd9bd0b0fEC089796
USDT 0×5115BE1bf49D2A2B9B83474Fd9bd0b0fEC089796

20.10.2022

Запит виконано повністю!

Нарешті приїхали останні два ретранслятори (360к) та промисловий комп’ютер (245к), звичайний такий і7 PC, але у такому виконанні, що його можна тягнути за танком по багнюці на повний швидкості та він буде працювати, у цьому суть такого коштовного комп’ютера. Також паралельно виконано ще один запит на два звичайних комп’ютери, ДБЖ, принтер та велику коробку мережевого обладнання (загалом 45 пристроїв). Тепер попереду нові проєкти та нові виклики та документальне оформлення цього постачання.

12.10.2022

Передано ще 3 ретранслятора, 5 антен, 7 дуплексорів

06.10.2022

На сьогодні передано ще 2 зварювальних апарати + необхідне обладнання на 460к.

20.09.2022

Передав хлопцям 10 ноутів, 10 мікротиків, 1 ретранслятор, 1 антену та сервер. Наступного тижня чекаю на 2 ретранслятори, 7 антен. Промисловий сервер та решта ретрансляторів приїде у жовтні.

UPD. 07.09.2022

Потрібна сума зібрана!!!! Дуже дякую всім!
Зібрано 1.69 мільйона, опрацьовано вже 1.2. Працюємо!

Банка продовжує працювати у режимі збору на майбутні потреби, нагальної потреби нема у коштах зараз.

UPD. 06.09.2022
Замовив виробництво 6 антен та 7 дуплексерів, та сервер на загальну суму 360 тисяч гривень. Виробництво радіо обладнання на спеціалізованому сертифікованому підприємстві у Києві. Підтримуємо національного виробника!

UPD 03.09.2022

Сьогодні о 2 ночі силами ППО було збито 5 ракет Калібр над містом Дніпро, жодна не досягла цілі, у цьому є наша частина, адже швидкий звʼязок забезпечує своєчасне реагування!

UPD. 02.09.2022
Зібрано 499 тисяч гривень, з яких 120 додав я, а решта це Ваші донати, за що я безмежно вам вдячен!
Щоб не тримати кошти, я запустив їх працювати, а саме замовив три найнеобхідніших ретранслятори Моторола. Тому не лякайтесь чого на банці стало мало коштів. Але продовжуємо, ще потреба велика в коштах.

Тиждень тому я вже створював пост с закликом до збору коштів на перший етап проєкту покращення звʼязку у Східному регіоні (цей пост), по всім каналам вдалось зібрати достатньо коштів, щоб виконати цей запит, було придбано телефони, VoIP шлюзи, 4G роутери, джерела живлення з правильною синусоїдою, безліч оптичних компонентів, кабелі, антени та багато іншого (на фото остання поставка з 5 виконаних). Мета покращити звʼязок стаціонарних пунктів виконана.

Тепер постала більш амбітна мета — забезпечити повне покриття радіо звʼязком в межах дії постів виявлення та безшовну радіо комунікацію по всьому східному регіону. Це означає, що група виявлення під Запоріжжям зможе моментально повідомити про загрозу Дніпро, Полтаву, ми забезпечимо миттєву комунікацію між Полтавською, Харківською, Дніпропетровською, Донецькою та Запорізькою областями, а це дасть ті самі потрібні хвилини для підготовки, щоб зустріти загрозу та уразити її!

Для цього потрібно придбати 6 ретрансляторів Motorola SLR5500UHF, які зараз страшний дефіцит, та коштує по 5 тисяч доларів кожен, 6 дипольних антен, декілька серверів цивільного промислового виконання для підтримки всіх сервісів цієї ВЧ. Все це коштує приблизно 1.8 мільйона. Тому я закликаю долучитись до цього важливого проєкту.

Ви можете запитати, чому держава не фінансує такі проєкти, а все просто, грошей нема на весь обсяг потреб, військові отримали частину обладнання для цього проєкту, але його недостатньо, а щоб завершити цю ітерацію, та вивести звʼязок до наступного рівня, та почати наближення до стандартів нато, потрібно ще 6 комплектів. Все обладнання миксимально швидко монтується та починає працювати.

Ці мотороли, разом з 4G мікротіками, старлінком та величезною антеною забезпечать безшовний звʼязок на всій території оперування груп виявлення. Створення мобільних комплексів звʼязку, які забезпечать комунікацію вже на звільнених територіях, буде наступним кроком в системній роботі по покращенню звʼязку. А далі вже харріси та військова спеціалізована інфраструктура.

На 30.08 зібрано близько 290 тисяч.
Мій пост на сторінці Повітрянного командування Схід (Адже всі дії координуються з командуванням, ніякої імпровізації)

Відео звернення військових з приводу цього запиту

Координати збору:

send.monobank.ua/jar/8gr8u7edfh

5375 4112 0156 0930

BTC 32bgVWAKeCDnpjDT8kS24suoXUWqKhjMc5
ETH 0×5115BE1bf49D2A2B9B83474Fd9bd0b0fEC089796
USDT 0×5115BE1bf49D2A2B9B83474Fd9bd0b0fEC089796
Є звʼязок — є перемога!

👍ПодобаєтьсяСподобалось9
До обраногоВ обраному2
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Нарешті я можу сказати що великий запит виконано, паралельно виконано ще два запити на зварювальні апарати та звичайні ПК та мережеве обладнання.
Я вже працюю над новими запитами та скоро буде новий збір коштів. Бо без вашої допомоги все відбувалось би ну дуже повільно.

Зробив апйдет. Потроху обладнання передається, що передано — вже працює.

Сьогодні, добавив ще. Щоб швидше вже зібрати повну суму.

Дякую, до повної суми залишилось всього 120 тисяч

Апдейт. За сьогодні було зібрано 556 тисяч гривень!!!
Залишилось ще трохи, зробимо мільон до понеділка?

Закинув 5000грн, зв’язок особливо необхідний. Найкраще вкладання коштів!

На ранок 3.09 зібрано 190 тисяч, загальний збір 690 тисяч. Дякую!

Наразі зібрано 475 тисяч, ще 30 тисяч і я буду замовляти 3 ретранслятори щоб не затримувати кошти.

За сьогодні банка поповнилась на 50 тисяч гривень!

Дуже дякую всім хто вже долучився, будь-ласка, залишайте коменти щоб цей пост був довше помітним

Підписатись на коментарі