Як жити фронтендеру з Magento 2. Безкоштовний курс
Усі статті, обговорення, новини про Front-end — в одному місці. Підписуйтеся на телеграм-канал!
Ще коли я вмів тільки верстати, мене захоплювали люди, які могли писати якусь логіку для сайтів. PHP для мене то був світ окремою магії, яку мені дуже хотілося осягнути, але куди там зі знанням HTML, CSS та вмів підключати jQuery плагіни. Саме тоді я більш всього вважав, що якщо я зможу зробити якийсь інтернет-магазин, то буду крутим розробником. Як я помилявся)
Значно пізніше доля звела мене з Magento 2 та й досі не полишає. За 4 роки досвіду з маджентою, я успішно пройшов 2 сертифікації, завершив немало проєктів, здобув цікавий досвід та багато іншого. Я — Сергій Черненко, зараз я сіньор та лід розробник на Magento 2 та Adobe Certified Expert. Похизувався й можна рухатися далі)
Нині такі часи, що багато людей знову світчаться в айтішку, бо роботи стає менше. В певних стеках зросла конкуренція. Вакансій вцілому зараз менше. Ситуація з війною погіршилася по всіх аспектах. Але життя продовжується і замість того, щоб опускати руки, ми можемо поліпшити своє положення.
Також зʼявляється багато україномовної творчості, включно з ютуб каналами. Я не став виключенням, тож зібравши свої знання докупи наважився на те, щоб зробити безкоштовний онлайн відео-курс на ютубі. Пройдуся по всім аспектам фронтової розробки на Magento 2. Та до того ж це буде цікавий вклад у розвиток та збагачення україномовного контенту.
Підписатися на канал:
Відео для курса планово повинні виходити двічі на місяць.
Теми курсу очікуються наступні:
- Огляд платформи.
- Створення власної теми.
- Знайомство з LESS.
- Верстка у XML.
- PHTML темплейти.
- Розберемося з усіма концепціями javascript у мадженті.
- Окремо поговоримо про UI компоненти.
- Приділимо увагу пейдж білдеру у адмінці.
- Розберемося зі створенням email листів.
Чому саме маджента? Що за Adobe Commerce? Для кого підходить курс? Додатково про мене та ще багато іншого ви зможете дізнатися з першого вступного відосу.
Сподіваюся вас це зацікавило, тож переходьте за посиланням на ютуб канал та підписуйтеся, щоб не пропустити виходу нових відосів :)
Слава Україні!
3 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів