Проблеми з оплатою з-за кордону

Привіт, ДОУ!

TLDR: не можу отримати ЗП з-за кордону вже понад півтора місяця.

SWIFT декілька разів повертав платіж відправнику.
Payoneer перевіряв мої дані 25 днів, в результаті заблокував аккаунт назавжди.
Western Union відмінив переказ.

На моєму боці нічого не змінилось, money laundry або спонсоруванням тероризма я не займаюсь (навпаки :), але я не можу зрозуміти що до біса відбувається. До червня включно все працювало.

В когось ще є такі проблеми?

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Чи змогли вирішити проблему з отриманням зп з-за кордону? Бо у мене така ж ситуація — Payoneer заблокував рахунок назавжди, Western Union переказ відмінив, залишився тільки спосіб SWIFT (там адресу проживання змінила саме в Приваті та в реквізитах вказана адреса, де проживаю як ВПО), але ж прописка залишилась в Донецькій обл. Тому не знаю, чи зможу отримати той swift

Поки що ніяк — пробую перереєструвати світ фоп на Київ. Але це не дає 100% гарантії.

та ж сама проблема дойчебанк америка — блокує платіж тому що херсонська прописка. Спробую провести платіж в євро — якщо не допоможе — то доведеться змінювати банк на той де дойчебанк — не є банком кореспондентом)
Доречі може хтось знає чи це можливо законодавчо в інвойсі вказати не свій рахунок?

Проблема не тільки в Deutsche Bank. У мене банки

• UBS SWITZERLAND AG;
  • BANK OF AMERICA, N.A.;
  • JPMORGAN CHASE BANK, N.A.

Марія,
трохи мало деталей
1. Звідки платить замовник? свіфтом? Хто банк кореспондент
2. В якому укр банку ваш ФОП рахунок
3. Яка адреса реєстрація вказана в банку? Яку вказує замовник при оплаті свіфтом, якщо вказує?

на перший погляд це можуть бути санкції черех донецьку чи луганську прописку.

Там оно нижче відповіли.
1. Будь-яка цивілізована країна, свіфт, дойчебанк зі своєю «внутрішнтою політикою», і то основна причина.

І то санкції не за донецьку чи луганську прописку, а також за херсонську, запорізьку, і т.і.

До війни був один працедавець за кордоном, в якого постійно були проблеми з проведенням платежів.
Як пізніше з’ясувалось, то винні були не банки, а в нього просто не було грошей чи не хотів платити. І от доводилось йому вигадувати різні історії про глючний свіфт.

Прописка у одному з населених пунктів на окупованих територіях?

Це одна з ймовірних умов, інша скоріш за все десь в ланцюжку переказів заховався Дойчебанк.

В мене комбо — прописка у Херсоні, та сраний Дойчебанк — посередник.

Але я вже і адресу в Моно змінила, й інші перекази пробую — пофіг(

Якщо є знайомі з ІТ-ФОПом то домовся з ними щоб прийшло їм а вони тобі кешом віддали.
Або відкрий ФОПа собі якщо це постійний дохід.

У вашому випадку візьміть у підтримки Моно реквізити Райфайзен банку в якості банка-посередника. Не гарантую, що то вам 100% допоможе, але з огляду ваші на вхідні дані, то можу сказати що то працює.

Підписатись на коментарі