Закриття ФОП онлайн/віддалено

Всім привіт,

Поділіться досвідом хто закривав ФОП онлайн або будучи в іншій країні (маю діючий електронний ключ).

Є якісь підводні камені? Скільки часу це займає? Всі доходи були на рахунки в укр банки.

Якщо я закрию в грудні, то чи будуть проблеми подати річну звітність в січні?

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному3
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Закрив укр ФОП більше шести місяців тому, все робив через веб версію Дії. Разом з бухгалтером подали всі ліквідаційні звіти і сплатив всі фоп податки + єсв.

Перевірив податковий кабінет — є переплата за «ДЛЯ ФIЗ.ОСIБ — ПIДПР, У Т.Ч. ЯКI ОБРАЛИ СПР. СИСТ. ОПОДАТК.ТА ОСIБ, ЯКI ПРОВОДЯТЬ НЕЗАЛЕЖНУ ПРОФ. ДI»

Ок, там півтори тисячі грн, нехай там поки що висить, хоча в принципі можна написати заяву на повернення.

Але!

Нарахували податковий борг за «ЄДИНИЙ ПОДАТОК З ФIЗИЧНИХ ОСIБ» і тут три тисячі грн. Ну ок, на українській картці трохи грошей було, сплатив поки що частково, щоб перевірити чи відобразиться моя оплата в кабінеті. Наступного дня відобразилася.

Проблема що ніде не показано деталізацію — за що саме ця сума єдиного податку з фізичних осіб. На думку спадає хіба що зарахування на особисту картку які я собі робив через WISE, щоб сплачувати комунальні і т.д.

Чи хтось з подібним стикався? Сума не критична, лише незрозуміло як саме знайти деталізацію цього податку.

Деталізацію можна побачити в електроному кабінеті платника податків. Або зателефонувати до інспектора (його телефон в самому кінці повідомлення рішення, де написано про ті 3 тис грн )
У будь -якому разі мені б теж було цікаво розібратись за що саме ... ?
точно не за оборот по вайс. Якби той дохід побачили — то могли б і з спрощеноі системи зняти ... заднім числом... ))))

через портал ДИЯ. Только не с телефона а с компа. Закрываются без проблем.

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Підписатись на коментарі