Як перевірити, чи LinkedIn не розпізнає ваш профіль як російський (і виправити, якщо так)

Єгор Чекалкін, геймдизайнер з 4A Games, опублікуував у Twitter тред про те, що виявляється, LinkedIn може розпізнавати ваш профіль як російський. Навіть якщо у соцмережі все англійською чи українською.

Це призводить до того, що ваш профіль частіше показується російськім ейчарам, та і сам напис «РУССКИЙ ПРОФИЛЬ» — уже достатня причина, щоб це виправити.

Отже, перевіряємо.

1. З десктопа (не з мобілки) залогінтеся і зайдіть на головну сторінку.

2. Оберіть «View Profile».

3. Справа натисніть на «Add Profile in another Language».

4. Зробіть новий профіль англійською або українською. І якщо після того, як ви зробили профіль, у вас з’явилося на сторінці таке як на скріні, вітаю — ви у пастці.

Як вибратись з пастки?

1. Збережіть всю інформацію в pdf.

2. Буде виглядати десь так. Жахливо.

3. Тепер видаляємо всі профілі, крім основного (крім того, що руснявий).

4. Далі натискаємо «Створити новий профіль» і обираємо російську.

5. Після цього LinkedIn спитає «ТЮ А ОСНОВНИЙ ПРОФІЛЬ ЯКОЮ МОВОЮ БУДЕ?» І тоді ви обираєте англійську.

Це єдиний спосіб перемкнути ваш дефолтний профіль на інший. Після цього просто: грохаєте руснявий профіль і забуваєте його як страшний сон.

Ще раз завантажуєте своє резюме, щоб переконатися:

Вітаю, ви були дерусіфіковані.

Шерьте і донатьте на ЗСУ!

👍ПодобаєтьсяСподобалось78
До обраногоВ обраному8
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

я давно призупинив свій аккаунт у цій соцмережі, так як вони себе показали як про-рашистське гівно після початку війни.

Та HR — які дають посилання на цю соцмережу теж посилаю з російським кораблем

Дякую за висвітлення проблеми.
Починати варто відразу з розділу 2 пункт 4

4. Далі натискаємо «Створити новий профіль» і обираємо російську.

Цікаво як маю обрати російську, якої в мене немає в дропдауні оскільки в мене вже є профіль російською?

Значить ви особливий або не уважний. Оскільки в мене все спрацювало. Якщо потрібна допомога то гайда в мітс.

Профіль обов’язково має бути лише 1)))

Не зрозуміло, нащо створювати профіль російською, якщо мета його позбутися? Чи не краще створити паралельний профіль українською? Розвивайте український інтернет!

Це просто курсова робота. Як дійде до десертації отам вже буде що почитати.

ой Ви не прочитали що відбувається... якраз про те і написав — переускладнена інструкція...
Ви тут не профіль російський створюєте а версію для певної мови
і якщо пробуєте створити рус. версію і у вас вже є версія нею то система перепитує який ж він насправді і оновлює. Далі просто видаляєте непотрібну і все. Плюс в тому що не втрачається нічого. Ні контакти, ні досвід роботи і тп.

А не простіше при створенні нового профілю обрати російський (воно запитає мову поточного профілю)?

Это называется «как решить проблему, которой у тебя и не было»))

Велика дяка за детальний мануал!

Дуже дякую, а я й не підозрював, що створюючи свій профіль з України англійською мовою, ще за часів царя панька лінкед підсунув мені таку свиню!

Автору безмежний респект, уважуха, і особливе місце в раю. Те, чим я парюсь вже третій рік написано в статті на 2 хв.

можна скоротити до пів. хвилини, якщо пропустити зайве))

Також був узкій профіль і це якасть диверсія, я його зразу створював як English, жодного слова на узкому, локація була на той момент українська, мова браузеру і ОС — англійська. Якого чорта воно вліпило мені мордорське тавро. І навіть після цих змін, реклама в Лінкеді — руснява! Як це змінити? Вони мені узкою рекламують американську компанію в Чикаго, и кнопка «отслеживать». WTF?

Можна створити ще один англійською, а потім їх об’єднати кнопочкою ось на цій сторінці www.linkedin.com/...​ferences/d/merge-accounts.

Дякую, все було точнісінько як в інструкції.

дякую, все працює. так, трохи незрозуміло і складнувато, але step-by-step все зробив. і все гаразд.

Блін! Якщо б я прочитала це півдня тому, в мене були б зайві півдня, що я витратила на створення нового профілю та пошук своїх контактів)

Можна створити ще один англійською, а потім їх об’єднати кнопочкою ось на цій сторінці www.linkedin.com/...​ferences/d/merge-accounts.

Треба видалити профілі, крім основного.
Підкажіть, будь-ласка, як це зробити? Щось не бачу...

Блін, дякую, таки да. Завжди бісило, що іноді всовувалися російські слова, а я все ніяк не розуміла, звідки воно

Дякую! Спрацювало! А я вже думав писати їм в сапорт

Я щось заплуталась. А як видалити всі профілі крім основного?

Все, розібралась. Дякую, що розповіли про цей момент

засада, все було англійською, але коли почав додавати профіль іншою мовою, виявилось — що то був дефолтний профіль кцпскою. Як його видалити, не порушивши весь акаунт?

робіть як в інструкції, і нічого не загубите

Дякую за лайфхак!

Було трохи складнувато)

Та ні, витратив на все хвилини три свого часу

Не усі пункти переведені на Українську чи Англійську у відповідних мовних профілях.
PDF качається тільки російською, але LinkedIn при спробі зробити профіль на новій мові — не дає вибрати руський ((

А це на щось взагалі впливає? Хтось знає?

Є набагато простіший спосіб перевірки, без створення профілів: при спробі створити профіль російською, Лінкед спита:

ТЮ А ОСНОВНИЙ ПРОФІЛЬ ЯКОЮ МОВОЮ БУДЕ?

Тобто основна мова — російська. Тільки тоді є сенс щось рушити.

також, наскільки я розумію, то достатньо просто скачати профіль в PDF і тоді буде зрозуміло яка мова

Вірно. Якщо хочеться переконатися, якою мовою основний профіль — просто виберіть Англійську/Українську/російську та натисніть «далі». Якщо такого профіля немає — у вас з’являться форми для введення Прізвища та Ім’я. Якщо вибрана мова збігається з поточною — буде задане питання «А на яку ж мову змінити поточний профіль»?

Це набагато простіший метод.

Перевірив в себе. Основний профіль — англійською. Ще до того, як це стало мейнстрімом :)

А от видалення рузьке з мов, якими володієш — досить непогана ідея!

Дякую, зроблено, також видалив російську мову зі списку мов яким володію.

Підписатись на коментарі