Деплой в K8s з пулл реквесту & тести
Усі статті, обговорення, новини про DevOps — в одному місці. Підписуйтеся на DOU | DevOps!
Шановне панство,
Нажаль штатний девопс пішов у «відпустку» а на мене звалили деякі його обов`язки.
Потрібно у ГітХаб пулл реквест вокрфлоу додати розгортування коду з бранчу у кубер та отримання зовнішнього тимчасового URL вида my-test-service-pr-1235.mysite.com
Потім використовуючи цю URL проранити деякі тести та видалити усе з кубера.
Стосовно тестів все ок -я додав це а ось з розгортанням коду у тимчасовий сервіс на кубері — проблема ... не уявляю як це зробити з пул реквесту.
Дехто підказав що потрібно використовувати Bridge-to-Kubernetes moimhossain.com/.../03/bridge-to-kubernetes як описано у статті але ж не зовсім розумію як це зробити...
Тож проблема така.
— Маю у наявності код (.NET 6 WebAPI) у гілці ГітХаб-а та з нього зробив контейнер у Azure Container Registry,
— Треба розгорнути цей контейнер у кубері та отримати зовнішній тимчасовий URL на цей WebAPI сервіс
Це треба зробити у ГітХаб вокрвлоу але якщо зможу це зробити у терміналі руками то те ж саме зможу перенести у ГітХаб
Заздалегідь дякую за ідеї та посилання на стітті.
PS: Може комусь моє запитання здаватиметься дуже простим тож давайте без жартів.
18 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів