💊 Збір на ліки для наших воїнів в ЗСУ
Вітаю, ком’юніті розробників та IT-спеціалістів.
Зараз мій шкільний друг та ветеран АТО (по-середині) тренує молодих бійців для відправки на бойові точки.

Ми збираэмо гроші на потреби цих взводів. Не таємниця, що зима на носі та воїнам, які будуть жити без отоплення потрібні ліки для носу, від кашля, антибіотики та противовірусні засоби. Також до аптечкі входять обезболи, жгути, шприци для швидкої допомоги.

Ми не організація, а лише друзі та родичи військовослужбовця, який зробив рішення на користь служби Україні, на перевагу роботі у вугільній промисловості.
Це вже другий збір, попередній збір тривав декілька тижнів.

Збір іде на 50 000 гривень, будемо дуже вдячні за кожну гривню, яка прикриє тил наших хлопців!
Монобанк: 5375411201226821
Лінка на банку монобанку: send.monobank.ua/jar/6HXSfyzo8u
Кожні навіть п’ять або десять гривень мають значення, бо це вже нестерильний бінт.
5 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівКоментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.
Поважні пане та панове, збір пройшов успішно та необхідна сума зібрана. Щиро дякую усіх, хто приєднався до нашої спільної перемоги та працює на інформаційному фронті.
Звіт з фото буде в протязі місяця на моєй сторінці у фейсбуці, де мене можна знайти за тим самим ім’ям.
Слава Україні та Героям Слава!
Ви найкращі!
www.facebook.com/...juvtnQKXDCmJRr1RJc5NNMxSl
Виглядає так, що на ДОУ ліки менш популярні ніж зброя. Не має коментів і зовсім мало переглядів.
На жаль.
Може просто ніхто не відписує. Судячи по банці в моно, половина сумми (25к гривень) було з сайту. Одна людина навіть дала 10к гривень одним донатом, інші по 1к. Переглядів не багато я думаю, бо очевидь з ім’я статті тут буде прохання донатів.
Тоді добре!
Звісно, то ж зайшли саме ті, хто розуміє важливість.