ФОП IT приймає платежі через Wayforay: що є первинним документом?
ФОП-початківець (3 группа, 5%, спрощена). Тільки що стартував, буду вдячний за консультацію.
- Мої послуги: надання інформаційно-консультаційних та інших послуг IT дистанційно.
- На особистому сайті маю «Договір (публічна оферта) про надання інформаційно-консультаційних та інших послуг».
- Інвойси (рахунки) своїм кліентам виписую згідно моїх КВЕД (консультування, реклама і т.д.).
- Прийом грошей (розрахунки) реалізовано через Wayforay (з ними підписаний «Договір про організацію переказу грошових коштів №»....). Усі гроші на розрахункові рахунки отримую від імені Wayforay.
Власне питання: що є первинним документом для моєї книги доходів, що я маю зберігати для податкової?
- Договір (публічна оферта) про надання інформаційно-консультаційних та інших послуг з мого сайту?
- Інвойси (рахунки) клієнтам виписані через Wayforay?
- Чи договір з Wayforay — «Договір про організацію переказу грошових коштів №...»
Інше питання: гроші отримані на карту ключ — яким чином можна довести їх походження документально, адже немає інвойсів, чеків і т.д. Можна зіслатися на «Договір публічної оферти...» ?
7 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів