Безкоштовні заняття з англійської для айтівців

5 місяців пройшло, як Вінницька ІТ-Академія в рамках програми «Доброго вечора — ми з України!» відкрила усім українським айтішникам доступ до своїх спеціалізованих онлайн-модулів для вивчення Англійської мови для ІТ від А1 до рівня С1 — БЕЗКОШТОВНО із супроводом.

Кожен день десятки українських айтішників і зараз отримують можливість вивчати Англійську для ІТ — безкоштовно. Для цього потрібно — приєднайтесь до групи в ТГ там є детальна інструкція і обрати один із модулів, відповідно до рівня:

1. Онлайн-курс англійської мови для початківців, рівня А0, А1 тривалістю 17 днів — English for Newbies
  2. Онлайн-марафон з вивчення англійської мови для учасників рівня А1, А1+, А2, А2+, В1, В1+ тривалістю 21 день — English Sprint
  3. Онлайн-курс англійської мови — Level up your English для учасників рівнів: B1, В2, С1

Хто не знає свій рівень — може записатись на тестування)

Цікава думка тих, хто вже пройшов хоча б один із модулів, які враження, що додали б чи змінили?

👍ПодобаєтьсяСподобалось7
До обраногоВ обраному2
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Вчіть англійську і підтримуйте Україну. Доступ до курсу English Marathon — БЕЗКОШТОВНО за донат на ЗСУ. Детальніше intita.com/...​pomagaite-zsu-_1685096772

Приєднуйтесь до спікінг клубу
Реєстрація english.intita.com
Усі деталі в групі t.me/ v6OpgNeIclVkYWZi
Більше інформації intita.com/...​-speaking-club_1681208690

Hi! My name is Yevhenii. I have already passed English for Newbies and English Marathon. Also, I am studying now Level up your English. These online courses have greatly improved my English level. I am very grateful to Vinnytsia IT Academy!!!

Сайти для репетиторів від студентів Вінницької ІТ-Академії: intita.com/...​-bezkoshtovno-_1679420188

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Hello!
I am Alexander.
I am a lead developer at AnyBiz LTD. Our team is developing Warmy and AnyBiz projects that help companies do their business with emails.
So, I would like to invite you to have a conversation about cold emails and lead generation with our team.
See you at Speaking Club with Vinnytsia IT Academy on Saturday, November, 12 at 12:30 — Online!
Register there to participate — english.intita.com
Free of charge)😉

Hi! I am Yurii. I have been working as a software engineer for more than 3 years. I am constantly developing my skills and looking for new knowledge. So, I would like to invite you to speak about object oriented concept in programing. See you!
Speaking Club with IT-Academy Vinnytsia, October, 29 at 12:30 — Online!
Register there to participate — forms.gle/iDchQYwDZUJneKGa8
Free of charge)😉

Доброго дня! В мене тенічна складність: у English Marathon я не можу пройти завдання № 7. Там елементарне завдання — треба вставити слово, я його і вписувала, і копіювала — кожного разу пище, що я помиляюсь. Я вже радилась зі своїм вчителем з англійської, намагалась змінити той прикметник, нічого не виходить і далі не пускає. Допоможіть будьласка.

Потрібне скрін проблеми, щоб допомогти.

Доброго дня!
Проект дійсно цікавий, але для уважних і наполегливих виконавців)
Також хочу відмітити, що все абсолютно безкоштовно, а в наш час це вагомий аргумент. Ще маю надію, що буде наданий шанс до профільного навчання і нарешті отримаю роботу своєї мрії)
Дякую організаторам і викладачам, Ви супер!
Слава Україні! Слава Нації!

що все абсолютно безкоштовно, а в наш час це вагомий аргумент.

Безкоштовно для ІТвців то є вагомий аргумент? 🤔
Тобто ІТвець не здатен за курси заплатити? 😳

Це більше аргумент для майбутніх айтішників, а платоспроможні, при бажанні, можуть і підтримати наші проект допомоги.

Доброго дня!
Проект дійсно цікавий, але для уважних і наполегливих виконавців)
Також хочу відмітити, що все абсолютно безкоштовно, а в наш час це вагомий аргумент. Ще маю надію, що буде наданий шанс до профільного навчання і нарешті отримаю роботу своєї мрії)
Дякую організаторам і викладачам, Ви супер!
Слава Україні! Слава Нації!

Хорошая идея но способ регистрации так себе. В инструкции написано «Скиньте в групу електронну пошту за якою реєструвались». Телеграм группа открытая. Любой бот может вытянуть из этой группы телеграм ник и почту. А некоторые еще и имя с фамилией пишут. Может лучше сделать чтобы люди писали почту админу/владельцу в личные ?

Проект підтримує команда волонтерів. Таку кількість бажаючих не можливо одному адміну перевірити. А нам потрібно точно знати, що ми допомагаємо саме українцям.

Тогда может простого бота прикрутить к этому? Так как действительно в публичной группе персональные данные целой кучи людей, причем уже отсортированной по интересу.

З радістю приймемо до нашої команди волонтерів, якщо можете нам допомогти.

Проходив English Marathon. Все норм. Викладають цікаво

Навіщо писати БЕЗКОШТОВНО, коли перша ж з трьох лінків в списку переадресовує на сторінку оплати?

Нафіга писати БЕЗКОШТОВНО, коли перша ж лінка зі списку «intita.com/modules/322» переадресовує на сторінку оплати?

Трохи там криво це працює :)
Але в мене працює.
якщо (авторизуватися && зайти по лінкам)
{
перевірити доступ до першого завдання;
}
intita.com/modules/322
intita.com/modules/308
intita.com/modules/332

Сумнівався стосовно надання безкоштовного доступу до навчання, але поки все ОК, доступ наданий, навчання розпочав по програмі English for newbies. До інших програм доступ також наданий. Велике дякую!

Отримав безкоштовний доступ на всі три курси! Дуже дякую! Буду вчити!!!

Ну ви лінтюхи, невже так складно докласти трохи гугло-зусиль, перед тим як ображати щось/когось в інтернеті ? intita.com/...​a-it-akademiya_1652450690

ну круто ви так надурили )

Схоже що за 2 місяці. Але можуть бути приховані глиби ))

А навіщо айтішникам безкоштовні заняття? Заняття потребують насамперед часу, а час — коштовніший за гроші. Люди відчувають себе значно комфортніше та активніше (активність при вивченні мови абсолютно необхідна), якщо заплатили кошти. Нехай і невеликі.

Чи це маркетингова акція, бо айтішникам рівень замалий, і вони платитимуть надалі роками, коли вже підсядуть на курси остаточно? Тоді правильно, так і треба робити.

Скажу з власного досвіду, знайшла була курс з англійської по відгуках хороший, заплатила 8к, а курс виявився наскільки поганим і не корисним, що просто на нього забила

Як власне і абсолютна більшість курсів. Вони корисні настільки ж, як вивчення рідної мови за шкільною програмою. Насправді мову простіше за все вивчити в нативному середовищі, а вийти до нього онлайн — то взагалі не проблема.

от одразу видно, що ви не переходили за посиланням, там 28 баксів заплатити треба :)

Там дають типу фрі доступ, треба в чат тг написати свій емейл, але я написав в 16:55 і нічого не дали, так що хз, може і $

Все зробила по кроках доданих в описі,але без оплати доступ до курсів не відкривається

В інструкції є відео, як проходити модулі.

Підписатись на коментарі