Керування LED підсвіткою клавіатури

Привіт, я початківець в кодингу і вирішив виконати таку дію:

У мене є клавіатура з LED підсвіткою, в доступі 7 кольорів (червоний, зелений, синій жовтий, бірюзовий, рожевий, білий) у 2 режимах роботи (статика якогось кольору з регулюванням яскравості та порядкова зміна кольорів «червоний-згасання-синій-згасання-...»). Я захотів дізнатись чи можна якось самому написати код, задати значення їх зміни, але потрібної інфи не найшов. Звертаюсь тут, якщо хтось щось має на думці, пишіть, з радістю почитаю.

Клавіатура ноунеймівська :\

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Навряд чи там програмований контролер. Але ніщо не завадить тобі замість нього поставити свою ардуїнку та вже на ній запрограмувати що треба.

Якщо серйозно, просто позви йаблодрочера. Він тобі спробує довести що твоя клава лайно, лихе техніка Apple заслуговує на повагу. І ти одразу полюбиш свою клаву такою як є :)

Стандартного протоколу тут немає.
Якщо є апка для конфігурування, то можна посніфати USB пакети за допомогою USBlyzer чи Wireshark, скорше за все там буде якийсь примітивний протокол передачі даних поверх Usb HID. Далі написати свою софтину яка буде відправляти потрібні пакети. Також можно провести реверс-інжиринг аплікації за допомогою Ghidra чи IDA. Початківцю, напевно, буде важкувато, але задачка в цілому цікава, хоч і дуже часозатратна.
Якщо апки немає — то скоріше за все тим займається контролер на платі клави і тут вже нічого не зробиш, бо скоріше за все там буде безкорпусний варіант чіпа(чорна краплина на платі), та і видирати прошивку чіпа та ще морока.

1. К ней хоть какая-нибудь приложуха для управления?
2. Если разобрать клавиатуру и посмотреть маркировку чипа в гугле — там что-нибудь всплывает?

А вообще это онанизм таким заниматься. Лучше купи клаву к которой уже есть библиотеки управления

Підписатись на коментарі