Стоит ли девушке идти в ВСУ?

Стоит ли идти девушке в армию? если был опыт у женской стороны,не могли бы поделится плюсами и минусами?

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn

8 коментарів

Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів Коментарі можуть залишати тільки користувачі з підтвердженими акаунтами.

А чому ні? В чому проблема? У нас тисячі жінок в ЗСУ. Тут питання тільки куди саме, що ви вмієте та чим можете(хочете) займатись. А якщо Вам потрібен фідбек заме від жінок військовослужбовців, то можете без проблем знайти їх в соціалках і спитати. Не думаю що це буде проблемою.

Ось як приклад, чудове фото мобільного пункту управління та розвідки ППО Сухопутних військ:
mil.in.ua/...​ernys-zhyvym-u-roboti.jpg

Йдіть, чим більше жінок в зсу — тим меньше там чоловіків

5% зсу — дівчата. Не обов’язково йти на передову, допомогти є чим

Я вважаю що вирішуючи «чи варто йти на війну», стать аж ніяк не має бути вирішальним фактором. Логіка підказує, що найбільш корисними на війні будуть ті, хто:
1) Мають більше шансів вижити. А це ті, хто:
1.1) мають якусь підготовку чи досвід (навіть пеінтбол краще ніж нічого)
1.2) знаходяться у гарній фізичній формі (принаймні щоб встигти втекти та сховатися)
1.3) мають навички виживання поза межами квартири (не помруть від сирої води і багнюки).
1.4) не мають хронічних захворювань.
1.5) мають нормальний а краще підвищений больовий поріг (тут жінки навіть попереду).
2) Психічно мотивовані і витривалі. Щонайменше:
2.1) не впадають у ступор чи паніку від вибухів.
2.2) не бояться виду крові та ран і не втрачають свідомість.
2.3) морально готові вбити людину дивлячись їй у обличчя.
2.4) вміють жити «одним днем» — не впадаючи у рефлексію та сум.
3) Вже мають корисні навички.
3.1) Медична допомога.
3.2) Водіння автомобіля.
3.3) Технічні навички ремонту авто, техніки, електрики.
3.4) Знання у будівництві (типи ґрунту, гідроізоляція, опалення і т.і).
3.5) Талант куховарити.
Отже, якщо розмірковувати суто логічно, чоловіча стать аж ніяк не надає відчутних переваг, враховуючи цей список. Більше того: якась 20 — річна танцівниця має набагато більше шансів вижити на війні, ніж 40-річний любитель пива.
Єдиною причиною, чому жінок намагаються не брати на війну — це аби зберігти їх на роль матерів! Це природний інстинкт, який працював усю людську історію. Але якщо сучасна жінка проти цих «гендерних ролей» і особливо якщо за чалд-фрі, то немає ніякого сенсу захищати її від війни!

Зобов’язуємо жінок на рівні Закону народжувати дітей!

Думаю, це вигідно. Але небезпечно. Тільки на відстані норм. Водієм байрактару, наприклад. Чи інформаційні війська. На передовій і хлопців достатньо наче. Ну бо мене не взяли, а я ще нічого. Хоча їм відніше. Може трохи згодом.
У дівчат військових будуть якісь привилєї, а війна може скоро закінчиться.
Але чим небезпечніше буде для дівчини запропоноване місце тим більше я проти.

А чим таким дівчини гірші за хлопців?
Не треба вважати себе недолюдьми та нижчим сортом.
В Україні жінки мають такі самі права, як і чоловіки.

Підписатись на коментарі