Залишитися на заочці чи таки кинути університет?
Доброго вечора всім. Виникла у мене не проста ситуація.
Я зараз навчаюсь у двох університетах, Український та Литовський. У першому на 2 курсі, а у другому на 1. Спочатку думав залишитися тільки в литовському університеті, але порадившись із батьками вирішив залишитися і довчитись цей семестр в укр.університеті, а потім просто перевестися на заочку. Але почавши навчання у двох універах очно зрозумів, що це занадто складно для мене, тому що доводиться вставати раніше, щоб встигнути на лекції або практики в першому універі, після чого відразу ж бігти в інший. І шось я так задумався, а чи точно з переведенням на заочку мені стане легше? Адже там, по суті, мені доведеться абсолютно все вчити самому, з самого нуля. І як би зараз я теж здебільшого все навчаю сам, бо на лекції в укр.універі не встигаю(тільки відзначаюсь і відразу біжу в літ.універ), але так хоча б є можливість у разі чого попросити допомоги у викладача і одногрупників, а на заочці не зрозуміло як бутед.
Так ось, у чому полягає моє питання. Як правильніше вчинити: продовжити вчитися в двох універах (просто в одне очно, а на іншому заочно) і намагатися як-небудь, підробляти або кинути рідний універ, а час, що звільнився витратити на вивчення Java (хочу стати Java розробником) щоб на 2 курсі літ.уніка (ну або ж до середини 2 курсу) податись на стажування або ж на повноцінну роботу (навчання в літ.уніку я звичайно кидати не збираюся).
34 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів