Порадьте адекватну дуальну блютусну гарнітуру (не навушники) для мітингів

Порадьте адекватну дуальну блютусну гарнітуру (не навушники) для мітінгів. Замахався колупатися на амазоні 🙈 відгукам там вже давно вірити не можна, тому якщо є досвід з перших рук буду дуже вдячний🙏

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Блютус взагалі гавно для гарнітури. Ще більше 10 років назад купив плетронікс з пропрієтарним донглом і радіостандартом — працювали як часи, ідеальна якість звучання як в режимі аудіо, так і в режимі гарнітури. А зараз всі перейшли на блютус а блютус режим гарнітури тупо не тяне. Не тягне особливо в групових дзвінках. Коли 1 на 1 то вроді норм, но як груповий дзвінок то жопа. Да, тебе розуміють і ти розумієш, но якість далеко на така як в режимі навушників.

Не знаю в чому проблема. В блютусі, аудіокодеках які юзаються гарнітруою, в вінді, в программі (скайп, тімс). Пробував дорогущі sony wh-1000xm4 — жопа, всі чотирхаються на групових дзвінках. Та ж сама проблема з блютусними плетронікс. Купив дешеві Jabra капельки (Jabra Elite 75t) для джима і прогулок — вроді норм.

для конференцій треба купляти ті, які спеціально розроблені для конфіеренцій.
Типу Jabra, там все чьотко.
А не дорогущі музичні Sony. У всіх музичних мікрофон схоже роблять за залишковим принципом/
І мікрофон має бути не вбудований в навушник, а виносний на паличці — просто фізика, так мікрофон слухає те що говорите, а не десь збоку ловить

Дивився, мені зразу Jabra порекомендували. Але там нема дуал і вони усі лопухами. Вуха пітніють швидко, вкрай не комфортно, я такі придбав і повернув.

Та проблема не в самому мікрофоні в а передачі записаної речі на комп. Навіть дешевий мікрофон за 5 баксів з аліекспресу буде мати норм якість.

Проблема в кодеку, всі блютузні навушники при ввімкненні мікрофону переходять зі своїх якісних APTX/LDAC/etc на старий добрий SBC з якістю рації охоронця супермаркету

В мене хьюлєт регулярно глючить і не розпізнає втикнуту гарнітуру. Поки вінду не перегружу (( А так, да, ви абсолютно праві. Але мій мікрофон то проблема індєйців, мені треба добре чути і швидко перемикатися між компами.

Так в тому і прикол, що через особливість кодека добре чути не вийде нікому. Хіба що використовувати блютузні чисто в режимі навушників, а мікрофон окремо.

Оце випадково, зовсім з іншого приводу спарував OnePlus buds жінки зі своїм ноутом і був вражений, шо мікрофон шикарно працює у тому самому якісному APTX/LDAC/etc. Спецом перевірив у скайпі і тімці — якість просто супер. Щось мабуть змінилося у цих шнягах ))

Крутяк, я ще не бачив такого:)

Користуюсь хуавеями 4i, десь рік. Все ок. Тримають 3-4 год. Мікрофон хороший, але за рік підсів трохи.

Fiio utws + будь який навушник з mmcx

досвід мітингів в команді каже що нічого краще ніж провідна гарнітура ще не придумали

Jabra evolve 65 — працює так само надійно як і дротові jabra
Можна підзаряджати і говорити одночасно
Пора забувати цю павутину дротів

Головне аби тобі було зручно а не їм. А з проводами сильно незручно. Так провода краще ніж блютус для гарнітури, но і блютуса в принципі хватає щоб тебе чули і розуміли.

rozetka.com.ua/...​_504196/p189080/comments Хлопцы кто-то такое пробовал? Если смысл брать со внешней звуховухой?

У нас дівчата з такими працювали, згодом я їм купляв на два вуха

Поделитесь впечатлениеми можно брать для митингов, без наушников мешает клацание клавы.

у нас дівчата з Customer Support працюють на Sennheiser PC 8 USB або Jabra Evolve 20 MS Stereo — всі задоволені. кажуть на два вуха краще, бо деякі британсьскі акценти на одне вухо сприймаються гірше

Колись чиюсь спробував із цікавості, дуже некомфортно — чуєш лише одним вухом, давить на кожне вухо по різному, неможливо послухати музику, ассоціюється з колцентром в якому зекономили на обладнанні

earbuds, headsets and headphones — це різні по суті речі, хоча усі схожі за функционалом. Приклад того, що я намагаюся знайти, але дуальну www.amazon.com/...​cancelling,aps,195&sr=8-6

якщо ви знаєте знаєте що хочете, і у вас ну дуже специфічний запит — навіщо тут запитувати, потратили 30 хв на читання відгуків і все.
такі ж самі відгуки будете і тут читати, але менш вузьконаправленні.
P.S. якби скинули посилання на український сайт — подумав би що ваш пост — реклама

Тому і питаю, що специфічний. На амазоні вже давно оті відгуки за гроші куплені. В мене є купи листів з пропозиціями за кілька-то баксів на гаманець поставити 5*. Так шо відгуки тут, хоча б від реальних людей, маю надію.

Треба на ютубі шукати огляди та тести. Ще на реддіт.
У відгуках треш

Оце я тупанув )) На реддіті пошукаю, дякую що нагадали.

гарнітура ж. навушники + мікрофон.

Користуюсь першою версією, все класно працює, дуже задоволений

Підписатись на коментарі