Сколько вы сейчас тратите на еду?

Привет, дорогие коллеги. В связи с последними событиями (инфляцией 20%) решил создать эту тему. Хочу полюбопытствовать сколько грн в месяц вам обходится ваше питание.
Я закупками продуктов не занимаюсь, поручил это дело своей девушке. К слову о ней, я выделяю ей 30к грн на личные расходы + 10К грн чисто ей на еду. И вот недавно она приходит злая из магазина и говорит что все резко подорожало, особенно яйца, 70 грн когда в ещё в мае они стоили 33 грн. И вот теперь у меня просит + 2-3 дополнительных тысячи на еду. Так я думаю, это она выбирает дорогие продукты или все тоже так живут? Если говорить обо мне, то я не привередлив в еде, ем самые дешёвые сосиски и гречку) И трачу на своё питание 7-8К. Неужели 10К на питание мало?) и как тогда выживают люди с зп 8К до налогов?
Расскажите сколько обходиться ваше питание?

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному1
LinkedIn

34 коментарі

Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів Коментарі можуть залишати тільки користувачі з підтвердженими акаунтами.
Я закупками продуктов не занимаюсь, поручил это дело своей
девушке
я выделяю ей 30к грн на личные расходы + 10К грн чисто ей на еду
трачу на своё питание 7-8К.

Как-то не очень всё стыкуется между собой.
Ну или после сотни-другой комментариев к некоторым «гости» домой поедут )

Даже хз что писать тут %)

Ну если усреднить, то думаю что на еду уходит около 15к грн на двоих в месяц (хоть и по польским тарифам).
Еда абсолютно разная/равномерная, без попыток покупать вакуум стейки/лобстеров, но регулярно те же креветки/лосось.

Мне скорее интересно куда девушка автора спускает по 30к грн, потому что я моя тоже по маникюрам/массажам/курсам английского, но вроде это стоит дешевле.

я не привередлив в еде, ем самые дешёвые сосиски и гречку

Что вы делаете на этом сайте?)

Ну гречка ж дорога, він би мав їсти ячку чи січену кукурудзяну крупу для повноти антуражу.

Сім’я з трьох, не економимо, але в війну рідко їмо не вдома (хоча на вихідні замовляємо піццу чи роли). Витрати 1-1.4к на місяць на те все, найбільша стаття витрат. Все збираємось порізати/економити, але ніяк не виходить, бо поїсти то вже культ

А невже досі існують дівчата, яка 100% залежать від хлопця (не чоловіка) і не мають власного доходу? Я думала, це було модно років 15 тому 😂
Ну от розійдетесь і що вона робитиме?🙃

Нового йобаря знайде.

Ви ж з Києва)
Напевно були у ЦУМі який на Хрещатику?)
Там 90% жінок таких і то лише один крупний ТЦ.
Покоління утриманок буде завжди живе, бо будуть старі чоловіки з грошима та молоді дівчата, які згодні на що-завгодно аби не працювати.

Живу в Києві з осені 2008. Не була в ЦУМ жодного разу 🙃

100% яка залежать від хлопця (не чоловіка)
Ну от розійдетесь і що вона робитиме?

Пфф.. Риск менеджмент и 2-3 «фултайма» не только к it-применимы )

Минулого місяця з чоловіком на 2х витратили 24к грн. Але це в Чорногорії. Щодня їмо яйця, м’ясо/рибу, впринципі не шукаємо все найдешевше. Ковбаси майже ніколи не купуємо. Багато овочів і фруктів. Думаю в Україні було б рази в півтора дешевше, бо саме ті категорії, що ми їмо — в Україні дешевші

Дай дівчині свою кредитку (додай в GPay/ApplePay), і не мороч голову ні собі, ні людям.
Яйця дорожчають кожну осінь.
Гречка здешевшала зі 100 грн до 65 грн

К слову о ней, я выделяю ей 30к грн

Автор теми московит бо зазвичай в московській частині ютубу це популярне питання стосовно утримання жінок виключно грошима.

Та ще й на фублі там фапають. У нас в баксах таке вказують.

Тищ 15, але це на трьох (дитині ж треба то фрукти то пюрешки) а не на мене одну. І це з всякими ніштячками. Може, вона в вас багато їсть (гггг)? 😝😝

От що зараз дуже дорого — так це всяка там косметологія, бо препарати та косметику косметологи беруть за євро та долари, і це подорожчало. Ви дівчині в доларах давайте і все. Правда, якщо у вас вже почалася дельожка їжі, то справа пахне жареним.....

Зекономлені гроші на сосисках сьогодні, завтра віддаси гастроентерологу та аптеці. По темі — ціни справді ростуть, за вересень магазини кафешки якраз 20 тис і вийшли на двох.

А що не так з сосисками?

1) Там не дуже добре співвідношення БЖУ і якщо людина схильна до потовстіння то потовстіє (в сосисках жиру багато) і (2) там не високоякісний білок а фігня якась. хто хоче високоякісно їсти — сосиски не варіант. але звичайній людині (не бодібілдер не зожник не модель) норм, не помреш.

Так є різні. Потрібно склад дивитись. Взагалі якщо почати до всього домахуввтись то доведеться хіба воду пити. А ще купа міфів, типу що без перших страв гастрит буде.

Якесь русняве іпсо підкотило

Тобто, продукти ніяк не подорожчали? Ще минулого тижня те ж яйце, можна було купити по 4,7, а вчора вже по 7 (домашні напевно вже по 9-10).

Тобто приліз якийсь чєл з порожнім профілем ще й з мовою окупанта.

Логічно. Але, це не відкидає того що продукти дійсно подорожчали.

Звісно що подорожчали. Інфляція буде мінімум 30% за рік.

Інфляція буде мінімум 30% за рік.

Одиничку пропустив перед 30

Підписатись на коментарі