Опанування С#: сумніви, підхід, поради
Вітаю громадо! Нарешті доля розпорядилась , що з листопада матиму вільний час для занурення в розробку і обрав не саму просто мову — Шарп.
Прошу допомогти з порадами:
1. Сумніви. Читав , Шарп звісно легче С++, але очевидно важче за Пайтон.
В звя*зку з чим 2 питання:
1.1. чи не помилка починати з нього? Не маю поки що бажання вчити 1 мову тестово, для більш швидкого опанування розробки(Пайтон), а потім переходити на важчу маючи досвід (Шарп).
1.2. напрямок. Є такий вислів: «вибір нас погубить», це про мене. Якщо є пару чи більше варіантів то я буду місяцями думти який краще, обмозговувати , вагатись, ніж на практиці затестити 1 та 2. Виявилось , Шарп дуже багатозадачний: на ньому і під мобайл і пк пишуть, навіть сайти роблять. А те, що він став кросс платформенний це взагалі відрив башки! :) Але за який напрямок братись я не розумію. Можете сказати — берись за те, що ближче. Але, може умовний варіант(!) написання софту під ПК не кращий вибів. І простіше освоїти інший напрямок.
2. Підхід. Як краще підступитись до мови та фреймворків бібліотек ? Брати довідник чи повноцінну книгу? Писати приклади коду з книги та вирішувати задачки, чи шукати опенсорс проекти та знайомитись з реальним проектом попутньо гуглячи що не зрозуміло?
3. Поради. Якщо мали досвід чи й досі пишите на Шарпі, зі свого досвіту дайти будь ласка поради на чому загостраювати увагу та глибче пропрацювати, що менш важливе і не варто вкладати багато часу
Які книги скачав:
C#_9_0_Карманный_справочник_2021_Албахари Дж., Албахари Б.
C# 8.0. Карманный справочник — 2020_Албахари Дж., Албахари Б.
C# для чайников — 2019_Мюллер Д.П.
Язык программирования C# 7 и платформы .NET и .NET Core — 2018. Троелсен Э., Джепикс Ф.
що з цього легче для сприйняття для початківця, а що краще відкласти? знаю вже 11 версія мови, шукати новіші книги, чи
12 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів