Про роботу «маленького ППО» та про потреби підрозділу. + ІТ-вакансія в ЗСУ
Повернувся з кавунового раю
Радарка + всі її друзі вже на службі, але поки суть та діло — в неї вже нові «високі цілі» (інтеграція з активними засобами, якщо що, кому деталей — пишіть в лічку)
Також, всім прівіт від витворів «Містера М» з полей — можна сказати в світі останіх постів що це містер неоднозначність, але уж повірте — його вклад зараз САМИЙ-САМИЙ, був до та буде після хімарсів, просто потрібно побачити реалії звьязку для всіх в кущах без них...
Увага на закріплений комент про старлінки
https://dou.ua/lenta/articles/it-platoon-in-ukrainian-forces/
продовження + коменти:
а) дійсно були проблеми кори вирубались за GPS переходячи «нову лінію деокупаціі» — але вже фіксед.
б) !! дійсно вирубаються якщо ті хто задонатив перестають сплачувати і аккаунт овнера загублений, здогадуєтесь що військови роблять зі здохлим обладнанням, коли немає виходу на властника???? (пускають на ЗІП або на органи, не все так страшно... танком не давлять)
будь-ласка — всі хто купував і донатив девайси на військових не дропайте абонплату і не стопайте сервіс пока вам це не підтвердять отримувачі
в) Super Special thanks to:
www.linkedin.com/...volodymyr-shulga-2816013
www.linkedin.com/...ndr-kotvytskyi-23143b176
www.linkedin.com/...oman-gordiienko-878aba44
www.linkedin.com/in/sergeylyakhov
www.linkedin.com/in/tarasbublyk
www.linkedin.com/in/oleksii-kolychev
Я на можу на загал сказати, що ви наробили своїми вкладеннями — але потім в лічку пошарю «наслідки»))) дайте розгрестись
Цей удар ніяк не повʼязан якщо що, я б хотів, але поки що жабри мали...
3.
а) Шукаю розширення в команду:
Задонатити/допомогти: dopomoga2022.org
www.linkedin.com/company/85108537
Наразі потребуємо:
— аккуми АЖМ або літій 100Ач-250Ач + інвертори від 1000Вт
— генератори — будь яки
— ще старлінки, але не критично, краще аккуми
Немає коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів