ІТ-спільното, як ви?
Розповідайте про те, як працюєте з перебоями світла. Чи взагалі працюєте цих два дні? Що кажуть вам в компанії? Які пропонують варіанти для роботи?
Діліться в коментарях 💬
Розповідайте про те, як працюєте з перебоями світла. Чи взагалі працюєте цих два дні? Що кажуть вам в компанії? Які пропонують варіанти для роботи?
Діліться в коментарях 💬
Взяв дейоф, бо розумів, що це не надовго, і провів пів-дня із сім’єю у бомбосховищі. Було відразу зрозуміло, що це не надовго, а дейофи все одно нема куди дівати, коли йде війна в Україні
Працюю дистанційно, улюблена дистанція 1500 — 2000 метрів, перебої з електропостачанням відчув суттєво, акамулятори дрона від павера заряджаються істотно довше, з генератором та сама біда. Вода в пляшках, тепло в буржуйках, але продуктивність не падає. Інтернет місцями слабкий, а місцями ні, хай йому грець тому Ілону, але інженери молодці, для комфортної передачі даних потужності сигналу вистачає.
Хлопці та дівчата з команди підтримують одне одного, таски не фейлимо, все логаємо сержанту в блокнот, до джири він ще не призвичаївся, але вже вміє перетерти флешку дрона золотими хітами Іво Бобула і Сердючки, просте форматування нам не підходить.
Заголом замовник адекватний, розуміє ситуацію і підтримує чим може, сподіваюсь до зими закінчимо роботу над проектом і влаштуємо корпоратив на південному березі Криму, навіть ресторан обрали, проблеми тільки з поселенням.
P.S.: дякую Вам усім, спільнота dou, Ви легендарні)
P.S.2: ревізію офісу поки не проведемо, ми ще працюємо над зоною для психологічного розвантаження та кава-спотами.
Дякую вам за службу! Як матимете час і натхнення більше розповісти — розділ «Блоги» чекає ;) Пишіть на [email protected]
Вчора під час чергового блекауту автомобільний акумулятор перемістився в кімнату до робочого місця — працювала так пару годин, поки не дали світло, норм. Поки що не знаю, на скільки його вистачить, підключаю тільки ноут. Ну і плюс мобільний інтернет.
Мобильный интернет сдохнет через час-полтора (на стороне провайдера сдохнет)
Думаю якраз інфраструктура провайдерів, вишки мають автономне живлення. Було б тупо якщо це не так.
вишки мають автономне живлення
На час-полтора. Потом интернет начинает раз в
Набагато швидше, на жаль. Тому що коли вирубає світло, народ робить що? Правильно, сідає на телефони. Тому іконка 4g начебто є, і інтернету вистачає хіба що на новини текстом в телезі.
У Львові позавчора потестили, інтернет зник майже зразу після того як вимкнулась електрика, навіть радіостанції не працювали.
У Львові він зразу працював з перебоями та лагав, працювати було не реально. Не покладайтесь на мобільний інтернет, хіба старлінк купляти.
Важко. Усього мене роздирають унутрішні протирічча.
— Клієнт розуміє що у нас війна і не хоче давати реальні задачі.
— У той же час клієнт не може закрити проект бо підтримує Україну (зараз це модно).
— Ми «фарбуємо траву», ловимо пікселі — тасок просто нема.
— У той же час ми маємо щось робити 8 годин на день бо клієнт платить.
— Коли увесь день не було світла — можна відпочивати.
— Але як тільки світло з’явилося — менеджери зігнали усіх на роботу до 2 годин ночі. Бо треба показати клієнту що ми працюємо хоч би що!
— Робота на цій галері для мене давно вже втратила не тільки привабливість — а і будь який сенс.
— Але саме зараз я не можу її покинути бо потрібно заробляти гроші для ЗСУ.
як тільки світло з’явилося — менеджери зігнали усіх на роботу до 2 годин ночі.
Бобёр, ты терпила. Нету у тебя электричества и все — пусть сосут. Корме того, можно и на другую работу устроится
Львів — пропало світло в понеділок, у вівторок вже відновили. Тільки місто, за містом в принципі ніхто, нічого не помітив.
Нормально, в понеділок лише інтернету та електрики не було кілька годин. Але це лише початок, треба готуватись до блекауту та неможливості працювати.
Я був би радий спаду продуктивності, якщо б робота була.
А так під кризу скоротили більшу частину команди.
Тому запитаю під шумок, може у когось є відкрита вакансія для middle manual QA? ))
Велика дяка.
Продуктивність впала капітально😖 в мене двоє дітлахів, мало того що новини вибивають з колії, ще й хлопцям важко висидіти 5 годин в коридорі. Вже не говорю про те щоб тихенько висидіти 😅 колеги-португальці ніби розуміють, співчувають і кажуть берегтись, але робота є робота😑 хоч трохи зосередитись музика помагає. Врубую звук на максимум, тоді в голові проясняється і можна працювати
Продуктивність падає просто в рази, ходи на загальний балкон постійно каву пити, щось хочеш в небі побачити не знаю шо. І відкриваєш ноут, щось хочеш зробити, а вголові каша 🤷
Для Харькова це був звичайний понеділок.
Ну немає світла, ну ок, вже було 10 разів. Ну ракети, і що? До останнього часу (3 неділі назад) за день були обстріли з РСЗО, артилерії та ракет кожен день, + - навіть за графіком.
Чим вони нас налякати хотять?
зхоже на руського бота
«Харьков»
«Неділі»
та і взагалі тобі ок коли кожен день обстріли?
Ви врахуйте що купа народу зараз перейшал з російської на українську, а ви, замість того щоб підтримати, стебете їх за те, що з першого дня не заговорили мовою вашої вчительки по українській літературі. А потім дивуєтесь: «а чому на українську не переходять після 24 Лютого?»
Шо я вам скажу. Дуже сумно, що держава почала щимити кальянки. Бо кальянки — то є спасіння!
Підвал, світло(деякі мають генератори на будівлю), інет. Прям комфортне бомбосховище, з димком і напоями. Лукас!
І ще тихо і зазвичай фон прикольний, якщо спиною до стіни то можна навіть не блюрити :)
Понедельник:
Проснулся в 6 утра, это у меня малыш так просыпается, смотрю тревога и пошел себе спать.
Потом проснулся — вроде бабахнуло что-то пару раз.
Выхожу на улицу, по пути в кофейне попадаю, в странную огромную очередь за кофе, человек 20. (Первая реакция на бомбежки?)
Пошел в свой офис, который снимаю.
На входе заметил толпу людей под крытой парковкой, с рюкзаками, сумками. Был чуток удивлен. Некоторые из них сидели на раскладных стульях на солнышке в походной тур-одежде и втыкали в телефон. Многие ходили вокруг, будто при прилете ракеты они успеют забежать внутрь.
Позвонил мне с утра сотрудник нашей конторы, который сейчас в Польше.
Говорю ему, время нет, надо быстро колбасить до митинга. Он «нет, ты что, тут же апокалипсис». Посмотрели полчаса мемасы про россиян и разошлись.
Сходили на обед. Наш рестик был закрыт почему-то, пошли в грузинский, где владелица раздавала сама без официантов. На пути увидели большие очереди людей с баклашками.
Банки тоже забили работать в этот день. Печаль.
22:30 смотрю Арестовича чтоб сон нагнать.
23:30 рубанулось электричество, инет и вода, ну что пора спать.
В Одесі ще до війни раз або два на тиждень мені вимикали світло на цілий день часто без попередження. Зараз ті, хто за кордоном страхують тих, кто в Україні. Компанія ставится з розумінням. Значно тяжче пояснювати весь цей треш до війни.
це в якому районі? у мене вже роки 2 не вимикали світло. А коли і вимикали — то із-за аварії.
В нас працюють ті, хто може та має натхнення. Як виявилося, це всі в кого є зв’язок. Тупо сидіти в укритті без діла ще неприємніше. Також тупо скролити новини, якщо ти не в Україні, не доставляє багато задоволення.
Несмотря на происходящее, продолжаем работать. Та часть команды, что осталась в Украине, сейчас работает дистанционно.
47 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів