Ілон Маск консультувався з путіним перед твітом «Мирний план для України» (оновлено)

Видання VICE повідомляє, що Ілон Маск спілкувався з президентом росії путіним перед тим, як опублікувати в Twitter пропозицію припинити війну в Україні, яка передбачала б передачу українських території росії.

У розсилці, надісланій підписникам Eurasia Group, Ян Бреммер написав, що генеральний директор Tesla Маск сказав йому, що путін «готовий до переговорів», але тільки якщо Крим залишиться російським, якщо Україна прийме форму постійного нейтралітету, а також визнає анексію Луганська, Донецька, Херсону та Запоріжжя.

За словами Бреммера, Маск сказав, що путін повідомив йому, що ці цілі будуть досягнуті «не дивлячись ні на що», включаючи потенціал ядерного удару, якщо Україна вторгнеться в Крим, який росія анексувала в 2014 році. Також Маск сказав Бреммеру, що «все повинно бути зроблено, щоб уникнути такого результату».

UPD:
Маск заперечує повідомлення про консультацію з путіним.

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn

Найкращі коментарі пропустити

За інсайдерською інформацією Путін погодиться не використовувати ядерну зброю якщо Маск у нього відсмокче на камеру.
Знаючи як Хуйло виконує обіцянки — усяке може бути. Може він і так зассить — але гадаю треба використовувати будь-який шанс задля порятунку світу. Хай ООН погодиться на цю пропозицію — Маск якось витримає: один раз — не підорас.

Я от не розумію одного, 73% обрали президентом, а далі у парламент, людей, які були раша, заробляли в раші, є її агентами, на честь раші паскудили Україну і, раптом дивуються, що Ілон Макс, який живе за тисячі кілометрів не розуміє суті конфлікту і помагає раші. Самі то хоч, панове, розумієте, що зараз відбувається? Що сталося, чого сталося?

Яскравий приклад так званої «переваги розумних технарів над тупими гуманітаріями» (типу Стівена Кінга)

був файний хлопець зі своїми ракетами, воно йому надо, та політика?

Хтось сказав що йому казав Маск що йому хуйло сказав що може кинути ядеркою. Жесть, новини DOU вже майже на рівні The Sun.

Я на 150 відсотків певен що бункерне хуйло не спілкувалось з Маском. Єдине що він міг отримати на свої спроби спілкування з самим фюрером це стандартна шаблонна відповідь про денацифікацію від якогось майора з кремля.

Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

В мене є альтернативне пояснення «сенсації»: доблесні любителі шпілєй вчасно і вдало вирішили пропіаритись на тому, як дядя Маск заробляє мільярди язиком із повітря: «ми нєваляЦЦо круті! під нашим акєлою сам Маск ходить і нявкає те, що йому наказали!»

Интересно, чего все так возбудились? Вот у меня есть несколько неприятных истин для вас
1. Мир не вертится вокруг Украины и Маск её жителям ничего не должен, от слова «совсем». Напомню, что гражданства Украины у Маска никогда не было, соответственно никаких обязательств перед нею он не имеет
2. Предположим, он общался с Путиным. Какой закон и которой страны был при этом нарушен?
3. Допустим дядя — Илон чего-то не понимает, но блин он на 99.9% не читает dou.ua. Соответственно всё, что написано здесь — сотрясение воздуха и фига в кармане.
4. Маск что, в правительстве США, или специалист по всем вопросам?
Если бы я серьёзно озаботился мнением Маска, взял — бы да и написал ему письмо от сообщества украинского АйТи. Вероятность, что он прочтёт адресованное лично хотя — бы не нулевая

IT гильдия написала письмо? Почему? Зачем она тогда нужна?

1. Не писала
2. Потому, что есть другие дела это раз и никто на слова Маска особенно не реагирует
3. Гильдия нужна участникам. Ты участник?

и Маск её жителям ничего не должен

Значить, він не пропонує їй нічого здавати, обмінювати, домовлятися, закриває рот і займається своїми справами.

Кажавев, іди на *** зі своїми приниженням України і нашого народу, ти намагаєшся довести, що всім пофіг і ніхто нічєго нє должен, а я кажу тобі, іди на х*й

1) Україна зараз і є центром, де вирішуються світові процеси майбутнього
2) Доу і дискусії важливі, бо це частина демократії, ідеї доходять туди, куди потрібно
3) ти або тупа тварина, або чекаєш росіян і проштовхуєш їх наративи

пропоную започаткувати хештег #принизьрусню для кожного випадку, коли руснявоголові намагаються якимось чином принизити Україну і всіх нас, або якось виставити щось «незначним», «дрібним», «не важливим» і тп з натяками на те, що краще сидіти, мовчати і нічого не робити

Странный ты парень. Ты б ещё на кухне с женой пошептался.

сидіти, мовчати і нічого не робити

Так ты именно этим и занимаешься — срешь в комментариях. Как будто твоё мнение кто-то отслеживает : что там скажет наш глобал девелопер?

іди на х*й

В приличном обществе за посыл на три буквы морду бьют. Но в инете ты смелый, конечно

у тебе в голові імперіалізм і ти мислиш як типова русня, яка замість того, щоб щось зробити тікає сотнями тисяч, бо

сотрясение воздуха и фига в кармане.

при цьому живеш в Україні, ти хоч розумієш, що якщо взяти тебе і якусь рандомну тушку з росії, то майндсет і ознаки у вас будуть однакові, мислення, ідеї і все інше, можливо саме час щось змінити, або хоча б перестати проштовхувати імперіалізм та свою безпомічність на форумах ?

ти скоріше за все вже не зрозумієш як це діяти в інтересах своєї держави, тому краще за все скористайся моєю порадою з попереднього коменту і не розповсюджуй ідеї, які Україні не допомагають, а навпаки шкодять

діяти в інтересах своєї держави

Мою державу в студию. Это майора,т я надеюсь?

тебе в голові імперіалізм і ти мислиш як типова русня

А ещё у меня писька есть. Показывать не буду, просто поверь

не розповсюджуй ідеї

Почему? Это весело и законно

Это весело и законно

ну ось і розібрались що і навіщо ти тут робиш

Развлекаюсь, троллю вышиватников и национально — озабочннных

Тут ти неправий. У Володьки є така штука як індивідуалізм — він напряму говорить що не збириється жертвувати своїми благами на благо інших, не дозволяє замовчати і послідовний в цьому. Ти хочеш щоб Кожаєв щось зробив — поясни нащо це йому, де його вигода, запропонуй ціну, може сторгуєшся а може і ні. Це абсолютна протилежність умовному ватнику, який буде на радість натовпу віддавати свої гроші і свободи.

Почитайте його коменти, він троль

Мене влаштує, якщо десь 80% цього форуму будуть свідомі про наративи, які він тут методично проштовхує. Це про нас, а не про нього.

Скоріше 80% можуть, але якісь вони неактивні. Якщо з індивідуалістів один кожаєв залишиться буде печалька.

Я не дуже розумію що ви маєте на увазі під індивідуалізмом.

Взагалі я перший в чергу не віддавати свої блага і свободи, наприклад росіянам.

Почитайте його коменти, він троль

Капітане, ви? 🤣

Все, що є у персонажа вовка-морковка — невгамовне бажання унило тролити (спочатку на рсдн, потім на доу). Тому ні, йому у принципі неможливо нічого довести — він унило одноманітний останні 20 років.

Хм, на ДОУ года с 14 активно срет в комментариях вроде не глобал инжинир, а влалимир кожаев, собственно, и известный тем, что много срет в комментариях, в основном это у.г.

Владимир Кожаев не пытается повлиять на Илону

Зато пытается повлиять своим непрерывным потоком унылого г. на читателей доу. Про логично-следственные связи украинского ит, наличия аудитории тут и недалекое хамоватое пованивание на защиту страны промолчу, за 8 лет не дошло, нет никаких причит предполагать, что сейчас дойдет.
Про коменты — ну так комментаторы тут формируют отношение к политической фигуре, бегать затыкать им рот с вонью про бессмысленность, и при этом ежедневно почти десяток лет сидеть строчить свое у.г. — это уже не просто скучно, это жалко выглядит со стороны.

Глобал Инженир — анонимный аккаунт с пустым гитхабом. Как ты докажешь что это не твинк Кожаева?

Взагалі мені глибоко чхати на саму персону кожаєва, а ось подібним явищам і наративам ми як суспільство маємо відповідати спокійно і мовою, яку воно розуміє.

Я понимаю язык куртуазной поэзии, им слабо?

Капец сколько раз вижу в интернете этих соевых инфантильных мальчиков все не превикну) Живут в своём наивном мире, где Украина центр мира и ей все обязаны, они так бизнес климат улучшают наверно) срачами в коментах.

Интересно, чего все так возбудились?

ну как чего? в идеальном мирке Илон Маск хороший парень, гениальный изобретатетль, бизнесмен, который подарил Украине Старлинки, мимими короче, а тут такое. да как он мог??

Странно, что ты не понимаешь, что Маск человек с самым большим медиаресурсом во всем мире. И когда он транслирует такие мысли, то тут для нас ничего хорошего нет.

Ничего не делать, как ты и предложил. Мы люди маленькие ничего не решаем.

Сколько раз подтянешься на турнике?

Вот это не знаю. Во первых в основном от меня бегают, во вторых травма колена

Раньше меня тоже вела дорога приключений, но потом мне прострелили колено

Если бы я серьёзно озаботился мнением Маска, взял — бы да и написал ему письмо от сообщества украинского АйТи

Ты мыслишь слишком узко.
Если тебе все равно на этот счет, то это не значит, что огромное количество людей в США и во всем мире тоже все равно на его мнение. Многие люди воспринимают его твиты за чистую монету. Поэтому и говорю, что настолько популярный человек как Маск может менять общественное мнение и не самым лучшим образом для нас. Очень странно что ты этого не понимаешь.

И что ты сделаешь?

Как минимум хоть как-то реагировать на это и поднимать общественную дисскусию

Ну среагируй, только не пуком в лужу

Вопщем да, но Ты удивишся — впервые за всю историю и мир (peace) и мир (world) сейчас вертится таки вокруг Украины. Кажется не надо пояснять, что будет одно мироустройство, если х-ло даже не победит, а дожмет до перемирия, и совсем другое, если окажется что любая страна может сказать любой, как в питерской подворотне: давай сюда! а то щаз «наш ебанет как ебанет»!

если окажется что любая страна может сказать любой, как в питерской подворотне: давай сюда! а то щаз «наш ебанет как ебанет»!

Иными словами, если окажется, что мироустройство вернулось в то состояние, в котором пребывало последний десяток тысяч лет до 1945 года. Впрочем, и после этого подобное поведение было не сильно наказуемым если ты постоянный член СБ ООН или имеешь крышу в лице минимум одного из них.

От воно! Ви дуже правильно сказали про «последний десяток тысяч лет».
Тільки у 1864 році було підписано першу Женевську конвенцію, про хворих і поранених. Люди почали про щось замислюватись. Згодом — ще три, остання в 1949 «про захист цивільного населення під час війни». Далі цитую: «В 1993 р. Рада безпеки (! , тобто в тому числі Росія, США, Китай та ін.) ООН включила 4-ту женевську конвенцію до складу норм міжнародного права, що робить її обов’язковою до виконання не тільки для країн що її підписали, але і для будь-яких сторін військових конфліктів». Іншими словами, дуже повільно, зважаючи на ті десятки тисяч років, і не дуже впевнено, але людство рухається до все більш і більш цивілізованих норм взаємовідносин.
Звичайно були і є випадки повного ігнорування таких норм, в т.ч. зі сторони постійних членів Радбезу. Нюанс полягає в тому, що США намагались замовчувати випадки ведення вогню по мирному населенню, СРСР — розстріли кішлаків і караванів в Афганістані, Китай розповідає що у них все дуже добре у Східному Туркестані, а в Тайвані напевно буде ще кращє. Наприклад, трагедія Сонгмі стала відома завдяки ветерану, який не зміг мовчати, і розслідуванню Конгреса. Британські і французські миротворці не хизувались перед журналюгами тим, що гвалтують дівчаток-підлітків в Конго, ЦАР, Камбоджі, Channel-4 сам докопався і знайшов свідків. Іншими словами, згадані панове розуміли що вони чинять злочини.
Що відбувається зараз — ви чудово знаєте :( Із останнього: орки хизуються тим, що «нарешті» почали бомбити мирні міста за лінією фронту. Це їх метод ведення війни, їх спосіб мислення, якому десятки тисяч років :(( і який «промивання» мазгів від льохкого нальоту цивілізації 80х-90х років, успішно винесло на поверхню. Тому, власне, на моє переконання, на сьогодні маємо не агресію путіна чи провокацію України, не війну хохлів і кацапів, і не війну росії з НАТО. Йде війна світу цивілізації із тими, хто мислить себе над цивілізацією і її нормами, а насправді таким чином опиняється просто поза її мейнстрімом. Аналогічно: нема «хароших» і «поганих» руських, є люди які хочуть і згодні жити разом з усім світом по цивілізованих правилах, і є ті, кому у «не-цивілізації» правила не потрібні, але дуже хочуть в таке лайно затягнути весь світ :(((

Іншими словами, згадані панове розуміли що вони чинять злочини.

Да нет, не в этом дело. Военные преступления происходят в любых войнах всегда с каждой стороны, где-то больше, где-то меньше. Это связано с тем, что реалии войны в жизни и близко не укладываются в рамки красивых женевских конвенций. Просто у советских солдат тогда не было возможности постить фотки вконтактике, а у американских джиай — твиттить в инстаграме. А что касается замалчивания со стороны правительств, так и сейчас российское правительство замалчивает дальше некуда.

Із останнього: орки хизуються тим, що «нарешті» почали бомбити мирні міста за лінією фронту.

Да ладно, уж чего-чего, а бомбежки городов за линией фронта, не смотря на то, что это формально военное преступление, в реальности никогда никто не стеснялся: никогда никто серьезно и не заикался, что неплохо было бы ответить за Хиросиму, Дрезден, вбамбливание Вьетнама «в каменный век» и т.д., даже нацистам в Нюрнберге к букету военных преступлений ЕМНИП никто не добавил бомбардировки Лондона или Ленинграда. Да и само выражение «мирные города» в отношении воюющей страны звучит довольно странно: оно предполагает что либо есть какие-то специальные «военные города», которые можно бомбить, либо что у города есть какой-то действующий механизм заявить «я мирный, я в домике».

Йде війна світу цивілізації із тими, хто мислить себе над цивілізацією і її нормами, а насправді таким чином опиняється просто поза її мейнстрімом.

Насчет мейнстрима, это Вы погорячились — те, кто хоть как-то отдаленно воюет (НАТО плюс ненатовские европейцы и прочие австралийцы) составляют едва ли десятую часть всего населения Земли. Правильнее сказать, что речь идет о столкновении разных цивилизаций, впрочем и «не цивилизацией» это тоже можно назвать: в конце концов западная цивилизация в том виде, в котором мы ее видим сейчас есть результат уничтожения римской цивилизации нецивилизованными германцами.

є люди які хочуть і згодні жити разом з усім світом по цивілізованих правилах

Ну, сказать что прямо так уж все и просто мечтают жить по правилам, установленным США и их сателлитами — это тоже сильное преувеличение, и Китай — самый яркий тому пример. Да и все остальные соглашаются не то, чтобы от большой и светлой любви к цивилизованным правилам, сколько из нежелания заработать живительные санкции от госдепа. Т.е. формально они вроде как согласны, принимают ни к чему их не обязывающие резолюции ООН по осуждению российской агрессии, а на практике каждый старается поиметь с воюющих сторон свою выгоду.
При всем ужасе данной ситуации для Украины, к сожалению, это естественный отбор цивилизационных подходов: если победит запад, значит пока еще прав Черчиль: «демократия — ужасная штука, но лучше пока еще ничего не придумали». А если победит проверенный тысячелетиями подход «кто сильнее и наглее — тот и прав» — значит краткосрочный (по историческим меркам) эксперимент по решению конфликтов в говорильнях типа ООН можно считать окончательно провальным.

Красиво :) Але неправда.

Да и само выражение "мирные города"...

Це ляпнули десь на скотному дворі, ви акуратно повторюєте, я цього не казав. Я казав про мирне населення, здається різниця зрозуміла.

Черчиль: "демократия — ужасная штука, но лучше пока еще ничего не придумали«.

Черчіль казав: «democracy is the worst form of government — except for all the others that have been tried». В оригіналі нема слова ані про жах, ані про «наразі не придумали», ви знову повторюєте росТВ.

Аналогічно, цивілізовані правила — це зовсім не означає «правила встановлені США та їх сателітами», хоча для когось звучить напевно дуже схоже. Ви або не зрозуміли з чим ви сперечались, або свідомо вводите в оману. Припустимо що 140 країн світу голосують в ООН «из нежелания заработать живительные санкции от госдепа» (дивно — на Іран вони вже накладені, але не проголосував...). Так хіба ж це не буде означати, що якщо переможе захід, то перемагає перевірений принцип «хто сильніший — той і правий»? Звичайно означає. А якщо так, то з чим саме Ви спорите? принцип, який Ви обстоюєте, так чи інакше залишається в силі.

Я ж хочу сказати що є принципова різниця між «правилами встановленими США», «правилами встановленими Китаєм», навіть місцями «правилами встановленими СРСР» — і підходом сучасної росії. Яка — гадаю, Ви чудово розумієте.

Щодо ООН, тим трєпачам ппц приходить у будь-якому випадку.

Це ляпнули десь на скотному дворі, ви акуратно повторюєте, я цього не казав. Я казав про мирне населення

Значит кто-то залогинился под Вашим аккаунтом и ляпнул что то на скотном дворе

орки хизуються тим, що «нарешті» почали бомбити мирні міста за лінією фронту.
. В оригіналі нема слова ані про жах, ані про «наразі не придумали»

Мне лень было искать цитату, поэтому я ее привел примерно по памяти. Если для Вас настолько принципиальная разница между «ужасная» и «худшая» — то мне не жалко.

цивілізовані правила — це зовсім не означає «правила встановлені США та їх сателітами»

Современные цивилизационный правила ака «Ялтинско-Посдамская система» установлены США, Британией и СССР. После того, как СССР естественным образом выпал из этой системы, они стали правилами США и ко.

Припустимо що 140 країн світу голосують в ООН «из нежелания заработать живительные санкции от госдепа»

Допустим, что голосуют за резолюции, которые для любой из этих стран не стоят ровным счетом ничего, для того, что если госдеп будет ныть «а чего вы так херово боретесь за мир во всем мире», можно было спокойно сделать морду кирпичом «ашотакое? мы же проголосовали за решительное осуждение.

Так хіба ж це не буде означати, що якщо переможе захід, то перемагає перевірений принцип «хто сильніший — той і правий»? Звичайно означає.

Под «сильнее», я имел в виду грубую физическую силу vs наличие большего количества американских долларов, но даже во втором варианте наличием реальной силы является не возможность добиться ни к чему не обязывающей резолюции в говорильне, а принуждение к реальным действиям, типа санкций против российской нефти, а тут нежная любовь к цивилизационным правилам у 140 стран мира волшебным образом пропадает.

є принципова різниця між «правилами встановленими США», «правилами встановленими Китаєм», навіть місцями «правилами встановленими СРСР» — і підходом сучасної росії.

Ну да, между отжимом Китаем Тибета и отжимом россией Крыма — очень принципиальная разница :) Не, конечно некоторая разница в поведении наблюдается, но дело в том, что россия профессионально машет кулаками на международном ринге уже лет триста, а Китай пока только разминается у скамейки запасных.

Мне лень было искать цитату

Да? а подумати, перекласти — тоже ліньки? бо в перекладі звучить так: «Демократия — наихудшая форма правления, если не считать всех остальных которые люди испробовали». Тобто — найкраща з існуючих досі, а не «лучшего не придумали».

Современные цивилизационный правила ака «Ялтинско-Посдамская система» установлены США, Британией и СССР.

Нічого Ви не зрозуміли :(

россия профессионально машет кулаками на международном ринге уже лет триста, а Китай пока только разминается у скамейки запасных

Кхм... Як на мене, орки ще не знали як в них піська називається, коли Сунь-Цзи вже написав і застосовував «Мистецтво війни». Власне, це і є відмінність: США, Британія, почасти СРСР і Китай грали (грають) у важкій вазі і могли встановлювати правила користуючись «правом сильного», а теперішня росія всі правила хєріт, посилаючись на бєспрєдєл, на нездійсненне бажання бути сильною і на казки тіпа «300 лєт на проффєсіональном рінгє». Ядерна зброя? її ще треба вміти запустити, а останні випробування були 32 роки тому.

между отжимом Китаем Тибета и отжимом россией Крыма

А в кого саме Китай віджав Тібет кстатє? і коли то було?

Перевіряйте на всякий випадок шо в методичках випускники мгімо пишуть :(

коли Сунь-Цзи вже написав і застосовував «Мистецтво війни».

Ну я б на це не посилався, адже Китай потім так відсмоктував, що аж гуло.
Якесь дивне мистецтво в них 🤔

Ну питання в імплементації 😂 он Макіавеллі — теж дуже грамотно все описував, досі актуально. Просто імплементувати важко :)

Напевно що теорія, яку не вийшло вдало застосувати, така собі теорія 😎

навскідку, перше посилання: russian.china.org.cn/...​5/26/content_20121979.htm
але само собов, якщо Ви чогось не знаєте — то воно того і не варте :((

Моє питання ж про те, розтулмачу, бо я точно не ясно його висловив, якщо це «одна з найстаріших книг по теорії...», то чому саме Китай потім так відсмоктував, що аж гуло.?
Іншими словами — Китаєць написав Мистецтво війни, але самі вони якось у тому мистецтві програвали та програвали та програвали....

Ну а про другу економіку, валютні резерви і так далі... то я не розумію, до чого воно у контексті «Сунь Цзи»

Підпис під фото — це геній маркетингу, але то ж русский писав, то їм можна :-)

Люди, перехрестіться! Китай — друга економіка світу після США (на порядок більше російської), найпотужніші валютні резерви у світі, найбільша за чисельністю армія у світі ... ви б це хотіли п порівняти — з чим? з пантамі «забірайтє манаткі»?!

Так мій комент же не до економіки, а до «Мистецтва війни», що було написано так давно, що про економіку тоді ще не казали 😎

Ви просто неуважні

жёлтая пресса написала, кто-то сделал ретвит и все, понеслось, что зрада-зрада. Илон Маск ответил, что последний раз общался с Путиным около 18 мес назад. Все, остальное это все хайп на теме последних твитов Маска. Спасибо его компании, что предоставили старлинк.

Жовта преса — так
Маск сказав що брехня — так
А що ще може сказати винний?
Помилка хрущьова — це все що треба було почути.
Маск аморальна істота, і поводитися з нею треба так само.
Якби у Маска була можливість відключити старлінк, він би нею скористався. Поки її немає — користуємось тим, що прогледів ворог. Як руснявими танками. Поки абрамсів нема — користуємось чим є

Тобі німб там не тисне на голову?

Якби у Маска була можливість відключити старлінк, він би нею скористався.

У нього є така можливість — поцікався, з якою затримкою включається старлінк на свіжозвільнених територіях.
Відповідно, як включається, так може зненацька і виключитись

поцікався ще раз, він нею скорисався

Я от не розумію одного, 73% обрали президентом, а далі у парламент, людей, які були раша, заробляли в раші, є її агентами, на честь раші паскудили Україну і, раптом дивуються, що Ілон Макс, який живе за тисячі кілометрів не розуміє суті конфлікту і помагає раші. Самі то хоч, панове, розумієте, що зараз відбувається? Що сталося, чого сталося?

Самі то хоч, панове, розумієте, що зараз відбувається? Що сталося, чого сталося?

Якщо подивитися ширше — то усе це змова проти єдиного міста, яке могло б стати «Новим Єрусалимом» чи новим Вавилоном. Я кажу про місто, яке у самому центрі Європи, на перехресті шляхів між Сходом та Заходом, Північчю та Півднем. Місто торгівлі з найбільшим базаром, місто науки де розщепили атом, місто промисловості де виробляли усе: від комбайнів до ракет.
Це, як кожному зрозуміло, благословенний Богом Харків!
Саме він у 20 столітті поставав як майбутня столиця Європи і згодом усього світу. І саме проти нього сили зла спрямовували усі свої атаки! Спочатку Голодомор, потім друга світова війна — саме Харків був ціллю (Москва, Ленінград — були не потрібні!), коли за часів СРСР Харків відродився і став першим у світі за наукою — підіслали Горбачова з його «Перестройкой» щоб усе занапастити.
За часів незалежної України Харків вистояв і знову піднявся як торгове і багато-національне місто. Тут можна було знайти людей з усіх країн світу — справжній Новий Вавилон. І усі жили у мирі — навіть москалі приїздили і заздрили великому місту.
Майдан, бендерівці, українізація — усе це лише через заздрість Києва до «Першої Столиці»! У Харкові, де ніколи не стояло «мовне питання» зробили усе, аби посіяти розкол та ворожнечу. Саме Харків бажали захопити у 2014 році і зробити столицею «Новоросії», саме його москалі намагалися захопити з перших днів війни. І зараз бомблять ракетами у безсилій злобі.
Протистояння НАТО та Росії — насправді лише за контроль над Харковом — містом, майбутнє якого важливіше, ніж увесь старий світ!

Я на мете — то маячня...
Але у світлі «плюрализма думок» — маєш право :-)

Ви ще досі виступаєте за легалізацію марихуани ? Як там «це ж не алкоголь, вони накурені сидять — посміхаються, нічого поганого не роблять. А от під алкоголем — дебоширять!» Ах так, можна одночасно з марихуаною ще і алкоголь вживати.

Причому тут маріхуана до Ілона? Ви виступаєте за заборону алкоголю ? )

Ви не бачили його публічний performance www.youtube.com/watch?v=1rS8fFbW57o ? P.S. Мені пофігу, як він там дома чи десь у барі випив чи дунув то його справа, але це він це показав публічно і демонстративно — нащо я ХЗ, напевно хайпонути вирішив. Факти від науки медицини — не треба це робити, алкоголю можна дуже мало, а марихуана то виключно неболюче для важко хворих. Ніякого «розширення світо-огляду» вживання хімічних речовин наркотичного та психогенного впливу не дає. А коли людина робить такі публічні провокації, то до деяких його заяв можна відноситись зі скепсисом, з накурки начудив.

Если ты намекаешь, что его поведение вызвано использвоанием марихуаны и алкоголя, то могу тебя заверить, что это не так (не спрашивай откуда я про это знаю)

За інсайдерською інформацією Путін погодиться не використовувати ядерну зброю якщо Маск у нього відсмокче на камеру.
Знаючи як Хуйло виконує обіцянки — усяке може бути. Може він і так зассить — але гадаю треба використовувати будь-який шанс задля порятунку світу. Хай ООН погодиться на цю пропозицію — Маск якось витримає: один раз — не підорас.

Він щойно відповів:
No, it is not. I have spoken to Putin only once and that was about 18 months ago. The subject matter was space.

Ну звісно, зараз бункерне хуйло мало з ким спілкується. Особлива алергія у нього на громадян США. Якщо Маск до кремля і давав якийсь запит на «поспілкуватись» то йому просто якийсь майор відповів стандартною шаблонною бумажкою «ето спецоперация а не вайна, дєнацификация любой ценой, всє протів велікой рассеюшки, нєдружетвєнние страни і вєсь мір в ядерний пєпєл».

От як тільки трохи постаріє то піде. Або в політику або за ваєнним карабльом.

имхо он не будет ждать пока постареет

а с путиным он в клабхаусе хотел поговорить пару лет назад

Так він був консультантом у Дональда Трампа і підтримував його на виборах. Та як той вийшов з парижської кліматичної угоди, демонстративно подав у відставку. Думаю і твіттер вони банкротонули і тепер скуповують у якості помсти і захвату механізму ЗМІ. Нажаль той мільярдер із придурью, що поліз у президенти через твіттер зазивав із прапором конфедерації брати Капітолій штурмом. Не визнавати, що факти призову до дій і пропаганду насильства та наруги над демократичними інституціями як порушення прав іньших людей і відповідно місце де закінчується свобода слова, це те саме що зараз сказати, що скабаєва та соловьев з іншими ні в чому не винні. Елон робить багато чого дуже доброго, але його заносить інколи.

Яскравий приклад так званої «переваги розумних технарів над тупими гуманітаріями» (типу Стівена Кінга)

Ватно марлева маска купити дешево....

Цікаво, чому ж не з Мао Дзе Дуном чи Папой Римськім? А щоб переспати з жінкою він телефонує, щоб порадитися до дантистів?

Он не хочет подарить России треть spaceX?

Хтось сказав що йому казав Маск що йому хуйло сказав що може кинути ядеркою. Жесть, новини DOU вже майже на рівні The Sun.

Я на 150 відсотків певен що бункерне хуйло не спілкувалось з Маском. Єдине що він міг отримати на свої спроби спілкування з самим фюрером це стандартна шаблонна відповідь про денацифікацію від якогось майора з кремля.

Пішов він в слід за рашистським кораблем

був файний хлопець зі своїми ракетами, воно йому надо, та політика?

Ну він просто знає краще за нас всіх як треба рятувати світ. Він тепер на Тайвань переключився, придумав і там шикарний «компроміс».

Підписатись на коментарі