Купимо два Mavic 3 для 92 бригади! Донатимо 💪

Я представник 1 самохідного артилерійського дивізіону 92 окремої механізованої бригади, головний сержант Соболь Олександр. Ми збираємо на дрони для мого підрозділу. Офіційний запит — у представників DOU.

З початку повномасштабного вторгнення російської федерації мій підрозділ виконує завдання по обороні України та визволенню окупованих територій. Ми брали безпосередню участь у звільненні Ізюму, Купянська, Балаклеї, Шевченкової та всіх прилеглих до них населених пунктів.

Звертаюсь до вас з проханням допомогти придбати 2 дрони (Mavic 3), це наші очі. Він дає координати артилерії, після цього наші підрозділи відпрацьовують ціль. Але ворог періодично їх збиває, а резерви закінчуються. Дуже дякую вам за увагу, Слава Україні!!!

Картка ПриватБанку: 4731219611886106 Соболь О.С.

👍ПодобаєтьсяСподобалось13
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Получилось собрать в итоге?

К сожалению нет. То что получилось собрать, купили генератор. Руководство DOU в курсе.

+
Слава Україні! і величезна Вам подяка Олександр за Вашу службу💙💛

Дякую, за теплі слова і за те що в нас такий гарний ТИЛ. 🇺🇦👍

+
Але зробіть монобанку будь-ласка.
Це займає 3 хвилини і скорочує всім шлях до донату :) плюс справді видно скільки ще треба додонатити.
Дякую вам за захист

Як буде час, зроблю обов’язково. Дякую за довіру.

🇺🇦💪👋. Пробачте. Кожному відповісти не можу. "Працюю"💪

Вже зібрали половину. Дякую за активність. Ви супер!!! 🇺🇦💪🤝

Бережіть себе і смерть ворогам!

Слава Украине! +

Почали отримувати кошти. Велике усім небайдужим дякую. Якщо сума збереться. Я повідомлю, щоб більше не перераховували. Да, при купівлі дронів скину фото відео доказів.

На майбутнє раджу розглянути банку від Монобанку. там можна задати суму, яку потрібно зібрати. Тож після заповнення збір автоматично блокується. Плюс видно скільки зібрали і скільки залишилось.

Дякую. В наступний раз вже підготуюсь, та все вивчу, як треба діяти🤝.

Підписатись на коментарі