CyberStalking — куди звертатися, де шукати допомоги?
Доброго дня, спільнота Доу,
Наразі маю таку проблему: я власник невеличкої IT компанії, займаємося штучним інтелектом, працювали з відомими та не дуже компаніями. За 5 років маємо деякі напрацювання у сфері Education, але нічого супер-особливого та унікального.
Спеціалізуємося на складних NLP проектах. Живемо подорожуючи у різних країнах (Digital Nomads). Десь з рік тому над моїм помешканням на Кіпрі оселилися люди без будь-яких проявів життя (не виходять на двір, двері не відчиняють, вікна зашторені завжди), але чутно що вони там живуть і працюють, будинок двоповерховий, тож інших сусідів не було. Над моїм кофаундером також заселилися точно такі самі люди у іншій частині міста.
З того часу мої рекомендації на YouTube, Quora та інших онлайн ресурсах стали супер-агресивними, закидані всяким трешем, недивлячись на те, що подібні відео я ніколи не переглядаю, а лише використовую YouTube для навчання. Також стали приходити дивні повідомлення на пошту доволі часто. VPN допоміг вирішити частково проблему на деякий час.
Наразі вже у іншій країні повторюється така сама ситуація — до того ще додається активний стук у стіну вночі від сусідів, що знову не відчиняють двері. Прочитав про CyberStalking — таке враження що хтось має діло до нашего невеликого бізнесу і робить наше життя складним.
Чи стикався хтось з подібним, чи були схожі випадки?
9 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів