Starlink для роботи. Діліться досвідом

Давайте обговоримо це диво.

Як працює в Українi (швидкiсть, стабiльнicть).

Чи буде абонплата 60$ якщо купувати на ОЛХ з аккаунтом не з України ?

Яки умови пiдписки ? Чи можна її ставити на паузу ?

👍ПодобаєтьсяСподобалось11
До обраногоВ обраному16
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Доброї ночі. Чоловіка телефон додали до Старлинку через wi-fi... спочатку все було добре, а зараз інет просто улітає...тільки зайшов- немає гіга...в самому телефоні відключенно все, що можно...не підкажете , в чому може бути справа?дякую

Вітання. Як повернути назад оплату, якщо старлінк втрачений у бойових діях і фізично не працює. Бо роздовбаний російською артою? Дякую

Нияк. Бо то не проблема з боку Старлiнк.
Просто вiдмiнити пiдписку.

Всім привіт)
Є питання, є старлінк знайомої і нажаль він з її аккаунтом, чи взагалі є можливим відключити її аккаунт чи ні?
Нажаль до її акку я не маю доступу

Доброго дня шановне панство
Підкажіть таке питання
Є акаунт в якому наявні два користувача відповідно у двох різних регіонах (Україна та Литва)
Чи можливий трансфер пристроя в межах цього акаунта? Власне від користувача в Литві до користувача в Україні.
Чи краще створити окремий акаунт?

Підскажіть будь ласка,
тарифний план MOBILE — REGIONAL можно ставити на паузу по декілька разів на місяць/тиждень?

Купил старлинк пару лет назад, работал отлично, хранился 2 года, открыл не давно покрыл все долги, открываю приложение авторизуюсь, захожу в выбор терминала старлинк, у меня меня показывает 2 терминала, 1 не активный , 2 активный ( но пишет что это не мой) вопрос, как такое может быть, и как можно решить эту проблему?
Просто странно, так как логин м пароль был только у меня, и старлинк хранился дома

Доброго дня як це в тарифі, призупинення обслуговування <16 км за год в русі?

Старлiнк офiцiйно забороняє в звичайних тарифах кататися на авто з антеною.
Стацiонарне користування only.

Я зрозумів, а що саме означає призупинення обслуговування <16 км/год у русі, при тарифі мандрівний?

Підкажіть, будь ласка, вийшов во двір (живу в обл.центрі). Провів тест покриття, а мені пише:
Frequent interruptions. Це означає, що буде працювати за якістю як 3G модем?) про 150Мб/с можна забути?
Ще не придбав, тільки перевіряю покриття)

До чого тут двiр ?
Де будете антену ставити там i дивитесь. Має бути чисте небо. Зазвичай на пiвнiч.

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Доброго дня, підскажіть будь ласка, волонтери привезли старлінк, сказали, що він чистий без акаунта, як довго його можна не підключати до мережі, чи його потрібно підключити для оновлення?

Доброї ночі! Чому завжди світиться вікно прив’язки GPS?

Всім привіт, можливо хтось підкаже в чому справа. Купили старлінк, увімкнув антену в роутер, під’єднався до WiFi зайшов в додаток і пише що антена вимкнута і немає з нею зв’язку, хоча антена увімкнулась, покрутилась. Чи може бути це через те що сервіс на паузі ? Чи це проблема технічна.

Добрий день таке питання користувався старлінгом по 100 € і тут він почав знімати половину менше 59 євро що сталось бо не розумію

продаю старлінк який колись купив і ніразу не користувався. в мене купили через олх доставку і покупець хоче щоб я йому надав КІК для того щоб подивитись чи є акаунт. це нормально? я можу йому надати КІК?

доброго дня. продаю старлінк який колись купив і ніразу не користувався. купили через олх і покупець хоче кік щоб провірити акаунт чи є. це нормально? я можу давати йому КІК?

Доброго ранку , підскажіть скільки часу може працювати старлінк без абонплати?

3 місяці він працює в мінус а потім блокується до погашення боргу

Замовив Residential Starlink у Чехії на склад нової пошти в чехії. Потім через нова поша шопінг вони мені його перешлють в Україну. Питання чи запрацює він в Україні чи потрібно його спочатку в Чехії активувати а потім пересилати в Україну?

Я робив схожим чином а потім переносив в Україну — запрацювало

Міняв локацію через мобільний застосунок? чи портабіліті вмикав?

Міняв локацію через transfer service на інший свій акаунт і там указивав цже Україну як країну.

Доброго вечора! Підскажіть, якщо зараз немає змогу зайти в обліковий запис, так як хлопець що створив його нажаль загинув і ніхто не знає дані( чи можно якось їм створити новий акаунт до старлінку?

Не думаю що це можливо.
Заблокуйте картку з якої знімає гроші, щоб їх перестало знімати.

Як знайти кіт без коробки? Підскажіть будь ласка думаю не рдного мене це цікавить?

Знаю що на нижній поверхні, ноги від тарілки є шильдік з якимось серійниками, але не впевнений що кіт там також є.
Дивлячись навіщо вам кіт, може і той серійник(не кіт а той що на нозі написано) згодиться, у мене сапорт якось просив саме його, довелося лазити в зимку на дах))

знайшов фотку де я фоткав ту табличку — там тільки SN та PN та модель.
тож саме КІТ там нема.
і ніде його нема, на скільки я знаю.

Привіт!
Свого часу отримали від волонтерів старлінк, недавно при роботі він був пошкоджений, ним не користуємося. Оплату далі знімає, але немає ні аккаунту, ні пароля, відомий лише КІТ. Підкажіть, як припинити оплату

Тільки через акаунт.
Шукайте хто вам його передав...

Доброго дня
Підкажіть я перекуповував старлінк у побратима,ми його перекинули через трансфер але він не вийшов з аккаунту
Зараз пише що пароль та логін не активний зв’язатись з побратимом зараз дуже важко бо його перекину в інший пункт,
Підкажіть що робити бо на паузу поставити та нічого робити не можу а інколи треба

А де пише що логін не активний?
Якщо я правильно зрозумів ситуацію, то ви старлінк перекинули на свій акаунт через трансфер.
А отже у вас має бути доступ до вашого акаунта на якому старлінк та на самому старлінку має бути ввійдено також під цим самим вашим акаунтом і проблем не має бути.

Каждую ночь в одно и тоже время в 3:00-3:10 перезагружается антенна и приходится ждать её конекта со спутниками в условиях рэб по gps.
Что может быть и поможет ли включение позиционирования без gps, для будущего случая? Спасибо

Привіт, допоможіть будь ласка з таким питанням. Є декілька систем старлінк. Одна система працює на тарифі «стандарт» все чудово, влаштовує. Налаштований VPN з віддаленим сервером. Пінги на сервер з VPN високі але втрат немає. А є система на тарифі «приорітет 40гб». Налаштований VPN, але при пінгуванні цього серверу постійні втрати пакетів. Скидання в дефолт, перезавантаження ніяк не допомагає. Швидкість на відвантаження даних при спідтесті 0,02мб.с. Можливо що діло в тарифному плані ?

Добрий день
Не знімає абон плату с лк .
Пише є на балансі .
Що робити ?

Balance due — це борг, а не баланс. Якщо я правильно зрозумiв.

Добрий день. Купила старлінк на зсу. При купівлі продавець сказав що замінив прізвище імя, поштову адресу і картку на мою. Я заходжу в кабінет на сайті ввожу лог і пароль (що він надав мені при продажі), а там пише не моє прізвище і не мій номер телефону. Так і має бути? Хвилююсь, бо сьогодні відправила старлінк хлопцям на передову. А я в ньому не тямлю.

Значить не змінив.
Поміняйте на своє.
Ім’я та прізвище в акаунті має співпадати з ім’ям та прізвищем власника картки з якої будуть платити за цей старлінк, це важливо, інакше оплата не пройде

она в любом случае кому-то принадлежит, на кого-то оформлена.
не бывает «анонимных» карт.
я вообще платил с «виртуальной» карты привата, но тем не менее.
Просто люди здесь писали что проблемы с платежами у них были по причине не совпадения.

Я просто везде, где требуют указывать имя и фамилию держателя карты, ввожу рандомную чепуху, и еще ни раз такого не было, чтобы платеж отклонили. Поэтому думаю, что если указать имя владельца аккаунта вместо владельца карты, то платеж с неименной карты пройдет.

також може вам варто зв’язатись з продавцем і уточнити це питання, що як це так що він змінив а воно не змінилось?
бо на скільки я пам’ятаю там ім’я так просто не міняється в акаунті — це якось через звернення в підтримку треба.

підскажіть будь ласка ящо наприклад старлінком не користувались довго но забули призупинити підписку щас накапало 260 евро можно якось обнулитись і заново користуватись чи як зробити краще

Як блокувати окремі пристрої які підключені до wifi starlink?

Якщо вмикнути bypass mode та заюзати iнший роутер, то можна забанити за mac.

Підкажіть будь ласка більше детально по налаштуванню? Куди заходити бо не зовсім тямимо в цьому?
Багато хто просто ділиться через айфон паролями від вайфай і користуються всі кому не лінь. А ще інші користувачі якимось чином можуть змінити пароль

Якщо ви геть в цьому не тямите, то я б вам радив пошукати того хто тямить.
Так як це мережеве обладнання то можливо вам зможуть допомогти спеціалісти одного з місцевих інтернет провайдерів, опишіть їм список проблем та заплатіть за виклик+налаштування.
Інакше ви можете налаштувати щось не те.

добрий вечір, передали старлінк, борга нема, він активний, але включили його і він вже 3 години шукає зʼєднання

чи є якісь поради з приводу того, щоб це прискорити?

пишу = «зʼєднання з Інтернетом тривє довже, ніж зазвичай. Перевірите, чи старілнк має чітке оховлення неба без перешкод»

А перешкод точно нема?
Там у додатку старлінка є перевірка на перешкоди.
Можете спробувати ресетнути ще його, хто зна.

після перезавантаження почало все швидше і підключилось, до цього 3 години намагався спіймати супутники, дякую

Як увімкнути в настройках калібрування компасу? Кнопка перешкоди не включається!!

Вітаю друзі!
Старлінк 1 покоління показує помилку Unknown State Booting , як боротись з цією проблемою?

Вітаю! Виникла наступна проблема:
Акаунт підв’язаний до банківської карти і є заборгованість. Однак виникла необхідність змінити спосіб оплати і сплачувати з р/р юридидчної особи
В службі підтримки повідомили наступне «Є ще облікові записи типу Enterprise, для яких доступні інші способи оплати» і для мене не зрозуміло яким чином змінити тип облікового запису, щоб підв’язати саме р/р і сплати борг не через карту, а через р/р?

Так задайте це питання саппорту, котрий вам вiдповiв про Enterprise аккаунт

как принято настраивать окопный старлинк — включать ему hidden network или нет?
Сомнительно что блиндаж будут (или смогут, учитіваю мощность роутера) віпасать по вайфаю, да и всё равно, если будут — то ориентироваться будут всё таки на излучение, а не имя сети. но мало ли, лучше перебдеть,чем недобдеть.

Hidden network вообще не hidden
Просто имя точки не показывается но BSSID все равно вещает, любой сканер wifi его увидит
Учитывайте это

Hidden network вообще не hidden
Просто имя точки не показывается но BSSID все равно вещает, любой сканер wifi его увидит
Учитывайте это

так и думал
Спасибо.

А де включається ця функція? І не зовсім зрозуміла що потрібно саме вмикати?

Залежить від роутера, версії прошивки і всього такого.
Але зазвичай налаштування там само де і базові налаштування (Ім’я точки, пароль, канал та все таке). Можливо буде треба переходити в розширений режим налаштування роутера

добрий день,підкажіть будь ласка — в мене старлінк в1 на роутері горить червоний ліхтарик,до цього блимав білий,а ще на ньому був борг котрий вже погасили.

маю акаунт старлінка,але втратив антену,як підключити акаунт до нової антени?

Антена — то i є Старлiнк.
Можете зробити трансфер нового комплекту на свiй поточний аккаунт.
Але навiщо ? Канцельнi поточний акк та користуйся новим з новим комплектом..

Доброго дня, може хто знає, якщо згорів роутер, і замість нього під’єднати донора з іншого комплекту, буде працювати?

Бажаю міцного здоров’я!
Підскажіть будь ласка, чому немає add portability на сайті, у кабінеті? А то «Непередбачуване місце розташування», а підключити портабіліті неможливо(немає в керуванні).
Дякую за відповідь.

Бо його вже давно нема.
ROAM тариф вмикайте замicть нього.

ROAM — це Mobile Regional?
У нас підключений цей тариф, все оплачено. Але пишеться що Непередбачуване місце розташування.
Що робити?

Якщо не помиляюсь то він має бути прив’язаний до якоїсь країни.
У вас до якої?

Я думаю в цьому і справа.
Що він не прив’язаний до конкретної локації але діє лише в межах країни, як на мене то назва тарифу на це натякає, в тім я не впевнений.
Можливо треба перенести в Україну, це робиться за допомогою transfer service.
Перечитайте уважно умови вашого тарифа.

Вам надійніше і швидше буде звернутись в сапорт та спитати в них

Так. В мене цей тариф. Все ок. Iталiйський адрес, працює на сходi.
В цьому планi Старлiнк працює в межах контiненту.

Скажіть будь ласка , хочу продати стерлінк, нещодавно куплений , купували для чоловіка він моряк , провтикали що тариф 300 баксів , думали у морі буде працювати за 95 доларів! То занадто ! За 50 ГБ, питання таке як його обнулити , чоловік який продав нам його каже що потрібно міняти на почту покупця і також змінити карту на карту покупц! Що це за фігня і скажіть який покупець захоче давати свої данні з карти ! Я просто в шоці! Цей старлінк просто палає мертвим грузом! Чи є інший метод щоб його обнулити і скинути до заводських налаштувань?

Ви хочете щоб він виключився і перестав знімати гроші?
Тоді вам треба в вашому акаунті знайти і нажати кнопку «cancel service». Тоді він допрацює до кінця періоду який уже триває і відключиться.

Не продавайте! Використовуйте його. Також брав для роботи у морі. Так, 300 для однієї людини багато, але нехай розділить суму на всіх охочих. Перший місяць я розділив на 6 людей по 50 доларів. Потім підключились інші і тепер я вже другий місяць на тарифі 1200 і при цьому обладнання на третьому місяці повністю окупилося . Загалом підключено 18 чоловік і всі задоволені ціною і швидкістю.

Привіт. Тут бачу є розумні люди.
Мене попросили друзі( військові ) придбати старлінк. Я зовсім в ньому не шарю. Начитався я про якісь акаунти, борги.. Сьогодні заїхав до магазину, сказали що в них є новий старлінк. Без акаунту. Але засумнівали слова продавця ( що може бути проблеми при регістрації)
Чи не викидаю я гроші на вітер ?
Де краще всього купляти в Україні ( Одесі) старлінк.

де краще купляти в Україні не підкажу, бо купляв через «за кордон».
але можу одразу сказати що без акаунта ним користуватись не вийде, не розумію як вони можуть таке продавати.
у мене такий один уже лежить «новий старлінк».
коли я написав в сапорт про проблеми зі зв’язком вони мій старий старлінк відключили а новий вислали поштою, і тепер старий то просто купа сміття(на запчастини).

Зараз чимало людей людей зробили gpon й продають (або дарують ЗСУ) свій старлінк бо абонплата дуже дорога, а продають на OLX — там ціна найвигідніша, але сама тарілка досить тендітна й при транспортуванні може пошкодитись (це не обовязково, але випадки є). Старлінк працює у звязці з аккаунтом, й продавець має його відвязати (transfer) тоді його можна активувати будь-яким іншим аккаунтом; без аккаунту — може мається на увазі, що він ще не активований або вже відвязаний.

Сама лише назва функції transfer уже натякає що це не просто «відв’язування» і прив’язати вийде не до «будь якого акаунта» я уже трансфер собі робив.
Продавець має зробити трансфер саме на той імейл який ви вкажете, але це має бути імейл на якому ще немає і не було акаунтів старлінка

я робив transfer, це не обовязково, там в UI воно позначене optional й мене просили не вказувати імейл бо не знали кому саме поїдуть старлінки. UI та назви функцій не ідеально обрані

Оу, не знав.
Більше року не робив трансфер

Зараз знайшли старлінк ( новий) не зареєстрований. Сказали що придбали на компанію, тому без акаунту.
Пересилаю
Повідомлення. Сподіваюсь не розвод.
"Кто то партии купил. корпаративно..... теперь каждый из них самостоятельная еденица. активируется как раз в том месте где будут ставить.

Добрий день! Скажіть, будь ласка, в чому проблема, якшо автоматично не знімає гроші за тарифний план? Чекали тиждень, зняло після того, як натиснули в додатку — провести оплату. дякую!

Там дуже великий лаг зняття. Не день у день знимає.

підскажіть будь ласка, якщо ми відвʼязали кіт від акаунту старлінка, але не привʼязала його ще до акаунту, пройшло 2 місяці, то може старлінк писати, що цей кіт привʼязаний вже, або що він заблокований?

За логікою такого не має бути але я не чув про подібне.
Може вам краще звернутись у підтримку старлінка, там у них вона наче зараз хороша.
А де це він що пише?

Передали комплект зі штатів, включили працює, але стоїть ROAM Regional, corps cristy usa, але працює зараз в запоріжжі, як це? треба перенастроювати чи хай так буде?

Можна перекинути на Україну, а можна забити. Так, як не дивно, я чул багато випадкив, що з США за тарифом ROAM працює без питань.

Доброго дня.
Передали волонтери новий старлінк. Наліпки КІТ номера на нозі немає. На коробці теж. Які мають бути мої дії? Дякую

В будь якому разі старлінк прив’язаний до якогось акаунта, без акаунта варіантів 0.
Тобто вам треба зв’язуватись з тим хто вам його дав, і щоб або вони віддали вам той акаунт, або щоб перенесли старлінк на ваш акаунт який ви створите.

+
Подумайте як і хто буде за нього платити.
Бо, при оплаті ім’я-прізвище в акаунті має співпадати з ім’ям власника картки з якої знімає кошти.
Інакше оплата не пройде.
Ім’я в акаунті міняється лише через звернення в підтримку.
Майте це на увазі.

KIT number в додатку Starlink можна подивитися якщо є доступ.

Можно ли подключить второй маршрутизатор (старлинковский) к существующей системе старлинк, чтобы было больше покрытие?

Через какой порт вы планируете его подключить? К тому же если второй роутер будет стоять рядом возле первого то толку не будет.
Тут либо купить усмлитель вайфай сигнала(репитер).
Либо как я делал — брал для старлинка ethernet adapter — это позволяет плюс к родному роутеру подключить еще и витую пару, и её уже тянуть куда надо и подключать к ней любые подходящие роутеры, вобщем строить уже свою локальную сеть как угодно.

Здраствуйте, могли заблокировать акаунт если долго не платили

Я купувала свій Starlink минулої зими в Празі. Коли він приїхав в кінці зими, вже був не сильно потрібен, користувалася пару тижнів. Зараз стоїть на паузі
www.linkedin.com/...​-7017565770721177600-anRP

Доброго вечора. Таке питання. Мені дали волонтери Старлінк, активував акаунт спочатку знялося 93 бакси через деякий час знялось 95 баксів.
Що було зроблено, активація старлінку.
Встановлення на паузу.
Інтернет так і не з’явився.
Через 4 години знялося 95 баксів, як було зазначно.
Як так? Два рази зняли за абонплату?

В особовому кабінеті має бути історія платежів і там написано за що це.

Все перевірено, снято було правильно, спочатку підключення, а після чого абонплата.
Але така проблема з’явилась пише «No Active Account» вже 2 день з цим борюсь, але нічого не виходить, я прочитав що у нас це «шахрайські старлінки», або не ті що йдуть офіційно, але як це можна подолати?
Гроші та вже були сплачені 200 баксів виходить, а інтернету нуль.

No active account, це акаун чомусь відв’язався від тарілки, у мене таке було хоча я замовляв на офіційному сайті.
Пишіть в сапорт — вони пофіксять це.

Старлiнк на яку країну зареєстровано ? Адреса в аккаунтi яка ?

Добрий день! Під скажіть будь ласка, купив старлінк, на аккаунті старлінка борг 800$, змінив на свій аккаунт, борг все одно є

То есть, если я создам новый акк, это не что не поменяет?

Да.
На сколько я знаю, то это долг за пользование устройством и привязан он к устройству.
Разбирайтесь с тем кто вам продал такой старлинк.

You currently have no locations. Add a location to manage.
Що з цим робити?

Доброго вечора
Не можу розібратись що робити
You currently have no locations. Add a location to manage.
Як мені повернути звязок підкажіть будь ласка

Это значит что старлинков у вас нету.
Пишите в супорт

Вітаю, спільното! Підкажіть, будь ласка. Зняло 100 євро, але Старлінком не користувалися. З моменту оплати пройшло 2 дні. Чи можна якось зробити заявку на повернення коштів?

если услуга не приостановлена, то неважно — пользовался или нет, нужно платить

Доброго дня. Підігнали волонтери старлинк. Зареєструвався, зробив оплату 95 доларів. Все чудово, все працюе. Закінчуется місяц і списуе 240 доларів. Хто що знае про те? Якого біса так багато зняло?

Starlink створила нові тарифи — ROAM Regional і ROAM Global. Про це йдеться на сайті компанії.

Відмінність їх полягає в тому, що ROAM Global дає більш широкий спектр можливостей і дозволяє працювати терміналам на інших континентах.
Подивитися можливість підключення Starlink можна на спеціальній мапі.
Україна відмічена на карті як країна з низьким рівнем пропускної здатності інтернету від Starlink.
Так, ROAM Regional коштуватиме $95 на місяць, в той час як за ROAM Global доведеться заплатити $240.
dev.ua/...​-i-roam-global-yaki-tsiny

До якої країни прив’язане обладнання??

Доброго дня! Чи можна відстежити лист у зворотньому напрямку якщо він був надісланий через старлінг з " передка"

Доброго дня панове, потрібна допомога. Є декілька старлінків 1-ї версїї, є також від них коробки, а ле тепер не зрозуміло який від якої коробки. Як тепер можно це дізнатися? Доступу до ЛК не має.

На торці ноги в другій версії є айдішник.

То не той айдішник.
Той що на торці — його більш ніде нема, ані на коробці ані в акаунті, він якийсь сервісний , від нього толк тільки при звернені в сапорт він треба, іноді.

Підкажіть будь ласка, куплено старлінк без акаунта. Як зарегати? На сайті спейсікс ввести серійний номер і далі йти за підказками або якось по іншому?

Не буває старлінка без акаунта.
Єдиний спосіб перенести старлінк на інший акаунт це зробити процес transfer ownership а щоб його розпочати треба натиснути відповідну кнопку у акаунті до якого він прив’язаний.
Тож ви можете спробувати зробити те про що написали самі, але спрацює це, лише якщо на акаунті-власнику старлінка уже нажали/нажмуть відповідну кнопку.

Для того щоб підключити існуючий старлінк до нового акаунта, під час реєстрації поставте галку «i already have my starlink kit» та слідуйте подальшим інструкціям.

Доброго дня, підкажіть будь-ласка, через скільки заблокується Старлінк, якщо не сплачувати за нього. Ми військові, втратили Старлінк, і в нас немає доступу до акаунта. Поставити на паузу, заблокувати, змінити платіжні дані не має змоги. Гроші знімає. Як виправити ситуацію? Дякую.

Спробуйте в цій групі спитати www.facebook.com/groups/starlinkua
Ніби 3 місяці борг дозволяє.

Може заблокувати і перевипустити картку? Або тримати там баланс менше платежу — щоб оплата не стягувалась.

Підтримую варіант з перевипуском картки

Отличное средство связи для работы на случай отключения электричества. Мало потребляет, что позволяет забэкапить её питание стандартной 12-вольтовой 100 амперной батарейкой на несколько рабочих дней.
Единственная проблема — некоторые клиенты требуют статический айпи из соображений безопасности доступа, что с данным устройством практически неосуществимо. Поэтому всё равно приходится иметь дополнительный энергонезависимый оптический канал.

А вообще прикольно как любая тема про старлинк на любом ресурсе превращается в филиал саппорта))

Решается через VPN и сам Старлинк планирует в будущем давать белую статику за отдельный прайс

В бизнес пакете за 500 баксов в месяц уже есть «типа» статический адрес.
Но я естественно предпочёл подвести в дом параллельно GPON сугубо на рабочий комп. И запитал этот комп вместе с роутером батареями на 5 кВтч.

Потому что физически он статическим быть не может. Спутники меняются часто.

Разве это помеха? Все терминируется через CGNAT на L3, как сама компания заявляет
А он вряд ли внутри спутника каждого летает

некоторые клиенты требуют статический айпи из соображений безопасности доступа

Якщо їм саме статичну адресу треба, без прив’язки до реальної локації, то VPS на якому-небудь ovh і скриптом розвернути OpenVPN коштує кілька баксів на місяць і хвилин 20 роботи.

Краще вже тоді WireGuard
Бо OpenVPN тормозить знатно

Добро дня.
Передаю старлінк військовим. Старлиінк був куплений у Румунії минулого року (баланси показує у румунських RON), була прив’язана українська карта Привату, на початку року поставив на паузу, боргів не має (показує ноль балансу).
SERVICE PLAN: Mobile — Regional
SUBSCRIPTION: INACTIVE
Як краще поступити при передачі:
1. Зробити трансфер
2. Замінити емейл на новий
Які ризики є при першому та другому варіанті? Емейл не має змоги віддати

Я бы делал трансфер.
Во первых таким образом ты полностью передашь им контроль.
Во вторых там они смогут привязать другую карту — имя владельца аккаунта должно совпадать с именем держателя карты, иначе оплата не пройдёт, т.е. с твоего аккаунта можешь платить только ты.

Хотя по ходу можно просто сменить имейл, карту и пароль, если у тебя больше ничего личного на том аккаунте нету.

Я не знаю, если сменить имейл на ихний — сможешь ли ты потом снова зарегаться на свой?

Добрый день!нам ребята передали старлинк но по прошествии енного времени мы хотели сменить тариф ну и как всегда никто не помнит пароль и не можем зайти в аккаунт! Можно ли снести старый и установить новый аккаунт?

нет.
акаунт прикреплён к имейлу — сбросьте пароль с помощью имейла, если не помните пароль от аккаунта

Добро дня.
Передаю старлінк військовим. Старлиінк був куплений у Румунії минулого року (баланси показує у румунських RON), була прив’язана українська карта Привату, на початку року поставив на паузу, боргів не має (показує ноль балансу).
SERVICE PLAN: Mobile — Regional
SUBSCRIPTION: INACTIVE
Як краще поступити при передачі:
1. Зробити трансфер
2. Замінити емейл на новий
Які ризики є при першому та другому варіанті? Емейл не має змоги віддати

Вітаю, спільнота!
Підскажіть, будь ласка, в жовтні 2022 року ми встановили SL проплатили один місяц і благополучно його використовували. І вже як рік, не сплачували жодного разу, і більше його не використовували, але він був увімкнений — просто ніхто до Wi-Fi SL не був підключенний. І якось випадково я телефоном в серпні цього року до нього підключився, а інтернет Є. Вони що, тепер це все порахують в борг, 12 місяців по 75$?

Абонку нараховуют незалежно від користування

Так, а как так, я не плачу уже год, а всё равно есть интернет и как узнать, сколько всё-таки я должен?

Доброго вечора, допоможіть будь-ласка розібратися в ситуації. Військові втратили Старлінк, доступ до аккаунт є. Хотіли поставити на паузу (був тариф Mobile Regional), але кнопки паузи немає, змінили тарифный план на дешевший (Standart) та відразу відмінили сервіс.
Пройшов місяць, і знову зняло оплату по тарифу Mobile Regional. Як можна заблокувати даний термінал через акаунт. Дякую.

Cancel service должен был помочь.
Может они не до конца нажали его?)
После нажатия в шапке сайта появляется большая красная строка с надписью что сервис будет отменен такогото числа.
После этого числа статус старлинка в кабинете станет inactive

помогите разобраться с тарифным планом.
в чём разница между тарифными планами RESIDENTAL и ROAM ?
на официальном сайте вот тут: www.starlink.com/activate
написано «...for residental customers at single location»
что значит «single location» ? если я его активирую и буду использовать в Одессе, я не смогу его перевезти условно в Киев ? он там работать не будет ?
что значит фраза «no long term contracts cancel anytime» ?

тариф «roam»
написано «pause and un-pause at any time»
пауза доступна только в этом тарифе ? в тарифе RESIDENTAL паузы нет ?

Да, residential дешевле и по скорости в самом высоком приоритет перед остальными тарифами. На паузу ставить нельзя, только cancel service делать, но после этого он может уже не возобновиться, как они сами пишут, по факту же люди потом просто возобновляли сервис и это срабатывало.
Перенос локации в другое место в residential только с помощью переноса на другой аккаунт.(это не сложно но нужен отдельный новый имейл).
ROAM работает в любой локации по стране и можно ставить/снимать на паузу, но он дороже

Якщо не має потреби користуватись старлінк як правильно поставити на паузу щоб потім при потребі відновити роботу ?

Це погана ідея , тому що абонплата буде нараховуватись , все одно прийдется сплатити , або термінал заблокують ...

То що потрібно зробити. Яка правильна порада.

перевести на тариф де можливо поставити на паузу і поставити на паузу

Добрий день. Підкажіть будь ласка,що робити якщо
Старлінк простояв місяці 4 без вмикання,а тепер не хоче працювати?)там був борг 1200 злотих я його сплатив. Але інтернет так і не з’явился...

Думаю Вам потрібно тепер через трансфер (тобто анулювати послугу , та знов підключити обладнання до нового аккаунту.

судячи с того , що борг у злотих , можливо це польский без ROAM , тому у будь якому випадку краще трансфер

Доброго ранку, виникла така проблема є старлінк повність в зборі але в чохлу без коробки і не маю доступу до акаунту, тобто ні паролю ні почти, що можно з цим зробити? Його поповнювала друга людина ще пів року тому і звʼязку з ним на має.

Доброго вечора, дуже потрібна допомога. Користуались Старлінком, а тепер хочемо припинити використовувати його на деякий час., але потім увімкнути знов. Тариф Стандарт (75$) Як це правильно зробити? Заздалегідь дякую

Офіційний і гарантовано працюючий шлях, яким і я пішов.
Це перейти на тариф Mobile Regional(якщо не плутаю назву) — самий дешевий після residential, коштує 95 баксів.
Його можна просто ставити на паузу і потім знімати з паузи за потреби.
Але мінус у тому що він дорожчий і перейти назад на тариф residential вже не вийде, мабуть можливо перейти на residential через трансфер аккаунта але я цього ще не пробував.

Є інший варіант — залишаючись на тарифі residential, зробити cancel service а потім, за потреби, поновити сервіс, але Старлінк одразу попереджає, що не гарантує що сервіс можна буде знов поновити у вашому регіоні. Але тут люди писали що без проблем поновлювали.

cancel service

Так і робив кілька разів
Але я не в густо населеному регіоні
У великих містах може не завестись знову

підскажіть чи можу я налаштувати розподіл швидкості інтернету для користувачів так само як це робить мікротік

Там штатный роутер только раздаёт вайфай, из настроек только название сети и пароль.
Чтобы делать любые настройки посложнее то надо уже покупать ethernet-adapter или же по вайфаю перекинуть с него интернет на нормальный(другой) роутер, и уже им раздавать интернет и делать настройки.
Я делал через адаптер, по вайфаю передать не получилось почему-то

Доброго дня.
Маю на одному аккаунті 2 старлінки. Після покупки один з них без проблем перевів в план «МОБІЛЬНИЙ — РЕГІОНАЛЬНИЙ». А з другим проблема — просто відсутній пункт меню як «змінити план». Як вийти з такої ситуації, адже не працює.

за 8 месяцев пригодился 3 раза, один раз глухой ночью, когда на базовой станции проводного интернета вс’ таки умерли акки, второй и третий раз — вчера и сегодня (обрів линии связи, неполадки с оборудованием)
Включился бістро, нашел обновления, скачал, работал
Скорость по сравнению с зимой упала, почему — не могу сказать. Разная проходимость атмосфері, разная нагрузка на спутник, не исключено — разное положение тарелки (в єтот раз я просто кинул её на приблизительно свободное место во дворе, ничего не искал и не выставлял). довнлоад был на уровне 40Мбит. в принципе для работы и ютубчика — вполне себе норм.
тариф — украинский резидентал.

капец, старлинк инетресный, со временем стал работать всё хуже и хуже, скорость стремилась к нулю, временами — нормально, так и не понял от чего зависит.
пожаловался в супорт — отписали что «у вас проблемы с кабелем, высылаем вам новый кабель». И я поставил сервис на паузу ибо смысла нету платить деньги.
Прошло уже месяца 2 — кабель всё так же «preparing shipment».
Очень выгодная штука — человек им платит по 100 баксов в месяц за сервис которого нету а они могут просто морозится, себестоимость того кабеля копейки, да и что с ним могло случиться если он лежит на крыше(0.5м) и на чердаке 5м. и никто его не трогает, да и откуда им знать что проблема в кабеле?(скорее всего стандартная отписка)
кабель скорее всего даже не отправили и кто знает когда отправят....печалька :(

был Residential, потом я сменил на RV(какой-то за 100$), чтобы была возможность поставить на паузу.
Спустя месяца полтора Старлинк ответил мне что у меня не правильный адрес и доставка не возможна и запросили новый адрес, я указал адрес.
они ответили что провели повторную диагностику моего старлинка и пришли к выводу что мне нужен полностью новый комплект, и они мне его высылают, старый старлинк остаётся мне но они его отвязывают от аккаунта, поэтому он бесполезен.
ну конечно он не отвечает на их диагностические запросы, ведь я выключил его из розетки)))

вобщем, старый старлинк они удалили из моего аккаунта, поэтому я уже не могу посмотреть какой тариф там был

Residential имеет приоритет в трафике , все что не «съели» Residential , достается RV .
Я бы на вашем месте сменил на Residental (возможно только через отмену) и дешевле и лучше.

если буду снова активировать то попробую вернуться на Резиденшиал, но пока останусь на РВ т.к. там есть пауза, и так полюбому дешевле на паузе))

Доброго дня старлінк вимагає додати локацію щоб було можливо їм управляти хтось знає як це вирішити ?

там в кабинете, где «Ваши старлинки» есть кнопка в форме большого плюса — нажимаешь и следуешь инструкциям

какие карты лучше подвязывать если я хочу купит. количество ?

Привіт, допоможіть будь ласка розібратися, замовив сьогодні роутер, тарифний план Residential, їду по роботі в другу країну Європи через деякий період, як мені змінити мій тариф із Residential на Regional Roam. Роутер в дорозі...

зайти в аккаунт на starlink.com обрати необхідний kit та змінити тарифний план

Підкажіть,постійно вибиває помилку Unexpected location? PORTABILITY нема тільки тарифний план standard

перевірте чи включено у вас gps в тарілці . та вкажіть більш точне позиціонування в настройках аккаунту

Доброго дня друзі, я нещодавно проплатив Старлінк, пише «Поточний платіжний цикл: очікує на розгляд, (Оплата здійснюється через 7 днів після створення виписки)» Вже пройшло днів 15 і нічого не змінилось! Хто стикався з такою сітуацієй ?

Доброго дня)
На даний момент Старлінк працює на пакеті STANDARD + PORTABILITY. Вказана словенська адреса, а всі дані аккаунті мої.
Чи можу я змінити на аккаунт MOBILE — REGIONAL і поставити на паузу? З момента паузи в мене будуть списуватись кошти, чи після вімкнення паузи (через 4 місяці, наприклад) в мене не спишеться заборгованість за 4 місяці?

Доброго дня, підкажіть будь ласка, якщо не має кнопки канцел сервайс, cancel service

Продал свой старлинк, новый собственник должен был изменить биллинг но не сделал( я заблокировал оплаты. Теперь хочу зайти в акк, но уже не пускает и восстановить пароль не работает. Как написать в саппорт чтобы сделал кенсел моему аккаунту, если он существует, но деньги пытается списывать уже второй месяц.

Підкажіть чи можуть працювати одночасно дві системи Старлінк, котрі зареєстровано на один акаунт?

Доброго дня, підкажіть будь ласка, абонплата автоматически списується з карти? Чи якось треба ії проводити?

автоматично — або примусово як виписали ордер

Доброго вечора
Є старлінк, куплений через Італію, все працює на Standart+portability. На українську адресу не переносили. Стало питаня в паузі сервісу. Якщо перейти Mobile Regional без переводу на украінський акаунт, поставити на паузу на пів року — чи загроза того, що можуть потім заблокувати? Чи можливо переносити з европейського Mobile Regional на український Residental потім в майбутньому? Дякую

З Mobile на Residental перейти не можна, хіба що через трансфер.

BALANCE DUE
PLN2,020.00
Що це, заборгованість? Будь ласка, допоможіть з зі Старлінком, військові. Треба перереєструвати його з Польщі для України, логін та пароль маємо.

support.starlink.com — знайти пункт How do I transfer my Starlink hardware ownership?
потрібно оплатити заборгованість (можуть бути проблеми, якщо картка на інше ім’я, пробувати різні або шукати власника акаунту), потім зробити cancel service і далі transfer kit to new owner.
запишіть Kit ID і при реєстрації нового акаунта вказати, що у мене вже є Kit, та ввести його ID, далі дані картки для оплати, де є достатня сума (спишуть гроші за 1 місяць) — це все займає 2 хвилини часу.

Здравствуйте, передали старлинк нам зарегистрированный на Львов ,в запорожской области у нас не работает ,пишет unexpected location (тариф 75 долларов) если перейдем на тариф за 95 долларов(мобильный региональный план ) будет работать ?

спочатку пробуйте змінити адресу на нову, якщо не виходить, то включайте мобільний план

Опція портабіліті вже недоступна, зараз вони зробили що тільки зміна адреси або перехід на мобільний план

здраствуйте, активизировали старлинк несколько месяцев назад, подключила карту и больше им не пользовалась. сейчас пытаюсь зайти, пишет неправильный пароль и т.д., хотя ничего не меняли. доступа к почте нет, ибо покупали через посредников. что делать, может кто сталкивался?

Как это покупать линк и без почты? Мои поздравления Вам. Собственник сменил логин/пароль и без почты восстановить это не возможно. Теперь у вас куча дорогого железа.

Есть вариант попробовать сделать новый заказ на сайте со своими учетными данными (почта, адрес и тд), и отметить галочку «I already have my Starlink», и ввести ID тарелки (начинается на KIT). В этом случае Вам нужно будет оплатить только месячную абонплату. Правда если подписка на старом акке еще активна, то скорее всего будет ошибка

Добрый вечер
Ребята, подскажите, пожалуйста, как поставить на стоп старлинк residential?
И если понадобиться его снова подключить, то как долго ждать подключения от техподдержки?

на стоп резидент не ставиться, треба перейти на мобільний регіональний план.
ну або кенсел зробити і потім нову реєстрацію, коли треба буде.

Списалась с техподдержкой, если поставить резидентал на стоп, то обратно подключить старлинк в нашем регионе уже нельзя будет
Поэтому они помогли мне перейти на версия РВ и поставить на стоп)

трохи не так — не «не можна», а «можливо не буде змоги».
і RV тарифів зараз нема, є mobile regional, на який ви і перейшли, а от назад на стандартний вже не пустить, хіба що доведеться робити трансфер на новий акаунт.

Я резедентал ставил на паузу. Жмакаешь закрыть сервис. Выбивает предупреждение что возможно сервис не удастся восстановить в вашем регионе. Через месяц нажал «возобновить сервис» оплатил и всё заработало.

Всем привет, купил старлинк в феврале в ябко, сказали 2 недели будет работать так, потом спишется оплата, когда пришел,установили поставили вроде все ок, начал работать, но примерно через 2-3 недели списали средства в размере 1100 злотых, я не сильно спец в этих делах, там что то писалось про 3 месяца, я подумал,что это оплата вперед на 3 месяца, но 20 апреля снова списали уже 335 злотых и тут я подзадумался. Кто знает что это такое и как быть в такой ситуации? Спасибо

Очень похоже, что была задолжность за 3 месяца на Вашем старлинке. Он был куплен и не опалачивался ранее. А Вам его перепродали с долгом, и он был списан. Более того, он мог лежать у них новый в коробке, но вот абонплата в пользу Иллона Маска списывается уже через 2 недели после отгрузки.

И это мне нужно спросить с продавца получается?

Доброго дня! Аккаунт створений на одне імя а біллінг і карта оплати — на інше і оплата не знімається. Як бути в даній ситуції підкажіть будь ласка! Дуже терміново! Дякую

Мені саппорт відповів, що карта та ім’я аккаунту повинні бути на одне ім’я.. До сих пір це питання не вирішив.

в кінці кінців вже почала вводити карту на те саме імя аккаунту — всеодно нічого, навіть не приймає картку (((

Треба робити трансфер на свій аккаунт. В мене така ситуація в березні була

Доброго дня. Підкажіть будь ласка конкретніше, бо я вже 3ій тиждень чекаю відповіді від саппорту і так досі жодна карта не проходить по оплаті. Дякую

Друзья, добрый день. Имею StarLink 2, пакет REGIONAL ROAM. Я первый владелец, заказывал и регистрировал его в Румынии на официальном сате , получил в течении недели через пункт DHL бесплатной доставкой, доставка была из Германии.... Испытал его в Азиатском регионе.... Вьетнам, Сингапур, переход через Индийский океан... все работает, скорость около 130 мб/с .Недавно столкнулся с такой проблемой.... на компе вхожу в свой кабинет, без проблем... несколько раз менял пароль через функцию ’’ забыл пароль ’’ получал через мыло ссылку где благополучно менял его и входил в свой кабине, где уже как три месяца провожу оплату.... Не могу войти на телефоне в приложении в личном кабинете в настройки... в которые я входил много раз, где управлял отключением антенны для транспортировки и влечением для активации ... так же делит WiFi на два сигнала, 2.4 Гц и 5Гц. Но в один прекрасный день попытался войти в кабинет и у меня не получилось войти... Для проверки вводил неправильный пароль, где появлялось сообщение : пароль инвалид..... когда вводил правильный пароль ( через который я без проблем вхожу в кабинет на компе) появлялось сообщение : ( Sign in failed. pls try again in few minutes ) т.е. ошибка входа. пж. повторите попытку через несколько минут.
Перезагружал Роутер, скидывал до заводских настроек, делал перерегистрацию сети WiFi,
Всё также не впускает в приложении в личный кабинет в настройки...
Если кто-то сталкивался с такой проблемой, прошу помочь, расписав, как её решить. Спасибо

t.me/ urk-OFEEeYg4OTk6
Це група моряків які користуються Starlink на судах

Підскажіть будь ласка, приїхав у підрозділ у всіх старлінк норм працює а в мене вимикається кожні 2-3 хвилини, телефон просто його перестає бачити

Підкажіть, будь ласка, що буде, якщо я поставив тариф на паузу? як довго я можу не користуватися старлінком, і що якщо захочу через рік відновити роботу?

я перейшов на роам тариф, там можно на паузу поставити, 2 клика и резид на роам переходить на резидентал не можна ставити на паузу

а для того щоб зняти з паузи прийдеться заплатити за місяць, вірно? знаєте наскільки це швидко відбувається? бо я намагаюсь змоделювати ситуацію повного блекаута, який буде порядок дій?

ну наприклад впіймати мобільний інтернет для того щоб зайти і оплатити можливість буде, а як швидко старлінк запуститься відомо?

Там это по другому называется. Вы отказываетесь от услуги и потом когда нужен снова линк вы пишите в сапорт и они вам его подключают.

і тоді невідомо як швидко сапорти відреагують? тож виходить вигідніше перейти на роам тариф?

Бажано хоча б раз на 3 місяці просто включати старлінк, навіть якщо на паузі/не оплачений. У них постійно оновлюються протоколи, і після тривалого вимкнення може не пілключитись до супутників. Читайте на реддіті.

Ви хочете сказати, що старлінк оновиться, навіть коли він на паузі?

Ну на

starlink.com

в профіль користувача (кабінет) заходе навіть якщо немає старлінка (наприклад завмовив, а потім відмовився). Тобто це не показник того, що твій пристрій буде на паузі оновлюватися.
Можете якось більш детально сказати як він оновиться? або можливо у вас оновився и яка тепер стала версія прошивки?

Тобто я вірно розумію, що у вас прилад на паузі і ви не користуєтесь ним і у вас не має сенсу постійно заходити в додаток і щось там дивитись. І колись, скажемо раз в місяць ви зайшли в додаток на мобільному телефоні і саме в той час прошивка старлінку вирішила оновитися і ви зафіксували цей процес? Чи ви знайшли в додатку кнопку примусового пошуку оновлень і натиснули ту кнопку? Чи може то просто додаток оновився?

Як можно поставити тариф на паузу?

Передали два старлінка, які оформлені на одну людину, і оплата проходить одночасно за два старлінки. Чи можливо якось оплачувати їх окремо. Або переєреструвати на інших людей?

Интересно почему счёт не приходит? Уже конец месяца, а его так и нет.🤔

Така ж сама ситуація , тільки ще з 11 березня. Передав хлопцям старлінк, а гроші не списує з тих часів. Чи це океей? Щось я не можу розібратися з тим коли списує гроші.

тоже не сняло оплату в этом месяце, 8 числа еще должны были снять обычно +7 дней и списывают а тут уже столько времени прошло

У меня оплату сняло как положено, если что)

Пришёл счёт, только оплата в нем уже за следующий месяц. Получается месяц халявный был=)

В мене так само списання пройшло, не зрозуміло, чому

Купував ще в листопаді через Німеччину за допомогою nova poshta shipping. Десь за півтора місяці його отримав без жодних проблем, сервісом нової пошти задоволений. Зразу замінив тарифний план на RV. Після того, як пройшло 2 місяці мене від користування послугами не відключали, та на попередній тариф не переводили. Нещодавно автоматично перевели на Roam, а потім на Regional Roam. Плата на residental була 75€, а на RV та RR — 100€.

Із особливостей — німеціка ip адреса. Через openVPN працює без нарікань. Швидкістю задоволений, буває до 100, а інколи і більше.

тобто у вас реєстрація европейська, просто перевели на Mobile Regional? на паузи ставили/знімали? акаунт в такому разі не заблокують, якщо термінал не буде появлятися хоч іноді за своєю Service Address?

Так, реєстрація німецька. Коли я переводив, то тарифу Mobile Regional ще не було. Я переводив на RV. Але RV вирішили прибрати і мене автоматично перевели на Mobile Regional. Згідно з умов RV то термінал мав раз на 2 місяці з’являтись в країні за своєю Service Address. А в Mobile Regional таких умов немає. На паузу не ставив, не хочу при потребі потім деякий час чекати, поки з цієї паузи виведуть.

Придбав термінал для нужд підрозділу. Але поки що на бойових тому він лежить запакований, нема змоги передати сюди. Як його ставити на паузу? Тариф пише false чомусь, що це значить? Придбав офіційно, доставка з чехїї. 1400 крон зняло.

false — помилка. такого тарифу немає) На паузу можна ставити лише ROAM.

Подякував. То може тому що ще не активоване?!

А якщо на той що за замовчуванням — residential кажись ввімкнути portability. Запрацює?

має працювати і без включення portability. Що пише в кабінеті? (баланс і статус)

всем привет, а если у меня резидентал старлинк, аккаунт Укр, можно же его поменять на роам и поставить на паузу? а то сейчас не нужен старлинк, если можно то подскажите как это правильно сделать, и как долго он может на паузе быть? спасибо

Доброго дня!
Шановні, хто знає,підкажіть: маємо Старлинк с тар.планом ROAM Regional, куплений в Європі. Обов’язково треба робити трансфер в Україну, які ризики, якщо так?

Доброго дня!Друзі потрібна порада!Хочу взяти собі Старлінк для перегляду фільмів(торентів) через Нум,Кінотренд,Лейзімедіа на ТВ бокс Угос Х3.Мені сказали,що я не зможу переглядати,-заблоковано Маском🤷🏼‍♂️Хто в курсі,підскажіть будь ласка!В мене тупік)не знаю замовляти чи ні?(Бо я трохи "далекий"від цих технологій))))Якщо важливо- Старлінк буде встановлено в Канаді.Дякую!

Я чекав відповідь , а отримав запитання ))так гроші в мене є але я не зрозумів ,нащо мені ще треба підписатись?? Який он-лайн сервіс ви маєте на увазі? Як кажуть те ніть носом бо не дуже я в цьому розбираюсь...Дякую

Дякую велике,Володимир !Ознайомлюсь!)Так це правда,що через Старлінк торенти он лайн не подивися через ТВ бокс?
Дякую🤝

Любой VPN-сервис за 5 долларов в месяц решит эту проблему.

Добрий день! Замовив Старлінк в Україну (в Дніпро) на офіційному сайті 15січня2023р, на депозит зняло 75ує, на сайті це видно. Сьогодні 08 квітня, (майже три місяці пройшло) і досі немає підтвердження, що Старлінк для мене зарезервований. Тобто, кошти мої вони на депозит поклали, але у них його ще для мене немає на відправку.
Може відмінити заявку та зробити нову заявку, бо черга не більше двух місяців йде, судячи по форуму, а в мене вже 3 місяці проходить?

Заказ на прямую в Украину будете долго ждать, лучше купить через другую страну и потом перевести его на укр регистрацию.

А скільки старлінків можно придбати на один акаунт? Є якісь обмеження?

Можно ли активировать деактивирлваный starlink?

Вітаю!
Підкажіть, будь ласка, як змінити ім’я акаунту?
З повагою.

Ніяк. Відповідь саппорта: Unfortunately we cannot change names on accounts. Please use payment method that matches account name. Thank you

Друзів, вітаю!
Придбали Starlink в кінці минулого року через Польщу.
Відразу підключив «Portability» поміняв e-mail, пароль акаунту і відповідно картку для оплати.
Інтернет працював 3 місяці. Сервіс план «Residential».
На сьогодні інтернет не працює — мобільний додаток показує OFFLINE, рахунок поповнено вчасно.
Підтримка, як завжди, не відповідає.
Якщо я зроблю «Cancel Service» в поточному обліковому записі в мене стане активною кнопка «Transfer» і чи зможу я перенести пристрій на новий обліковий запис з Українською локалізацією?

Зайдите на сайт и посмотрите «Your Starlink». Должен быть «active». Что говорит «Balance Due» тоже стоит посмотреть.

Balance Due 0,00 PLN
YOUR STARLINKS Active

І взагалі я хотів би змінити локалізацію на Україна

В приложении Settings->Advanced->Debug Data посмотрите, может что не работает, будет написано.
Проверьте соединения кабеля с антеной и с терминалом. Если норм, выключите из розетки и через 5 минут включите терминал. Сделайте сброс терминала до заводских установок. Дальше мысль не развивается.
Какой смысл делать Transfer, если сам Старлинк не работает? Он перстал работать или с самого сначала не работал?

В Settings->Advanced->Debug Data все норм показує. До заводських скидував. На деякий час я вимикаю роутер (виключаю живлення) і потім коли включаю, то додаток показує деякий час «Online» і інтернет є Також в додатку є інформація «poor cable connected». Кабель перевіряв — лазив до антени він надійно зафіксований і повністю вставлений в роз’єм (до клацання). В роутері також кабель надійно зафіксовано. Фізичних пошкоджень не виявлено! Я підозрюю, що справа в самому роутері, оскільки він через деякий час переводить термінал в режим «OFFLINE» і потім хоч скидай на заводські, хоч перезавантажуй — він не роздає інтернет

і все ж поділіться досвідом як Starlink перенести на Українську локалізацію?

Я ж вам сообщение послал несколько часов ранее.

У меня похожие симптомы. Заметил, что с 30.03 конект не стабильный. Правда, вчера работал нормально, а сегодня снова периодически теряет связь. Может, связано с солнечной активностью 🤔

Доброго дня всем. Сделал трансфер в Украину. Заплатил 75 как положено. Пришло письмо, что «Your Payment Has Been Processed». Но это было 21-о февраля. Сейчас 29 марта и полная тишина: Balance Due 0, писем нет, Payment Method с автоматического на ручной поменять не могу, кнопка Make a Payment естественно недоступна. В Payment History только проплата за февраль.
Кто-то сталкивался с такой ситуацией? Хотелось бы как-то проплатить Старлинк.

Доброго дня, маю таку саму проблему тільки трансфер був 17го лютого і тиша. Вчора написав в сапорт, але то довго чекати. Я сьогодні перевірив(він не працював весь час) старлінк працює інтеренет є.

У вас є доступ до інтеренту?

Я от хочу акаунт трансфернути, можливо з’вится борг при трансфері якщо ні тоді це дуже дивно, але я не проти, аби тільки працював після переносу :)

Да, инет есть, я им пользуюсь, все работает. Вот только Маск не хочет, чтобы я платил. Отпишитесь пожалуйста, когда саппорт ответит.

Дива дивні, писати в сапорт і просити щоб з тебе гроші зняли. Скоріш за все вони ту фічу недокрутили.

Якщо не переведу на інший акауннт до цього то напишу.

Доброго вечора. Відповів сапорт, це була проблема на їх боці, виправили та виставили рахунок, але тільки один на 05.04. Чи це виправили для всіх або тільки для мене невідомо.

Певно тільки у Вас поправили. В мене з 22.02.23 без змін, оплатити неможливо

Теж саме. Тільки проплата остання була 16 лютого. По 5 раз на день заглядаю на рахунок. Баланс 0. Потом з боргом як прийде...ото весело буде!

Писала в підтримку. Довго не відповідали, але все ж зробили. Рахунок прийшов.

Допоможіть як зробити трансфер в Украину?

Добридень,
можна і мені таке повідомлення, будь ласка!
Дякую

Прохання скинути інформацію щодо трансферу в Україну, тарифний план ROAM, з рахунком все ок, тобто 0.

І нам допоможіть ще бідь ласка бо не можемо сплатити

Само собою було таке. Усе нормально, твої гроші у дупці, тож просто заплати ще грошенят, десь 90 доларів за ROME роумінг. По ідеї ти повинен платити кожен місяць додатково по 90, але чомусь не забирають . І тоді, в такому випадку, ти можеш їздити зі своїм старлінком навіть до бога на хмари. І на марсі ним користуватись. Будь-яка точка, головне супутник щоб був у видимості, роумінг же оплачений.

Ситуація така ж, тільки 22 лютого був трансфер. До підтримки не звертався, 16 квітня прийшов лист про те, що 23 квітня буде автоматично списано 75 доларів. Борг в кабінеті з’явився, кнопка Make a Payment стала активною.

Доброго дня , друзі допоможіть будьласка ! Ми купили для ЗСУ обладнання , але це нам робила людина з якою немає зв‘язку... Обладнання у нас , прив‘язана наша картка , але ні логіна ні пароля від аккаунта , нема. Тобто є купа непрацюючого заліза. Як зв‘язатись з саппортом теж щось не розуміємо .

А є доступ до пошти що прив’язана до акаунту? Якщо так то можна змінити пароль. Шукаємо на сайті старлінка форму зі зміною паролю і відправляємо запит на пошту.

А логін то назва пошти.

В мене скріни замовлення , і є доступ до пошти , але не приходить чомусь лист з відновленням ...

Так робите? А якщо телефон спробувати (той що імовірно прив’язаний до аккаунту)?
auth.starlink.com/forgot-password

Можливо пошта інша, тоді ніяк.

Можливо допоможете зв’язатися з саппортом?

Не думаю що це спрацює нажаль. Краще знайти того хто вам все це робив.

Больше похоже, что пишет вор старлинка ибо идиотский вопрос.

Ну чому одразу вор , це все тому що людина купляла в Німеччині і з нею зв’язок втратили ... А картка наша підв‘язана і девайс вже під Бахмутом ... Звісно я розумію що ситуація тупа , якщоб я займався цим то такого б не сталося . А так що маємо те маємо , треба шукати вихід ... Вже зв’язався з саппортом з іншого аккаунта , чекаю на відповідь тож всім небайдужим дяка !

Привіт, маю старлінк з Чехії я вже перевів його на новий акаунт в Україні коли з’явилась нова фіча.

Наразі треба передати старлінк на ЗСУ. Підкажіть будь ласка що краще на вашу думку трансфер акаунту на нову людину, або віддати як є і там вже переприв’яжуть платіжну карту?

Трансфер наче краще, але єдина проблема це ймовірнітсь того що не запрацює одразу або ще якісь приколи. В мене коли перейшов на укр акк десь 5 годин він думав поки запрацював.

З картою я бачу нижче коментарі що можуть бути проблеми коли їм’я власника карти не відповідає імені користувача в акаунті. Чи бувають проблеми з оплатою якщо ім’я користувача інше? Я наприклад наразі не маю нових білінгів в себе, підозрюю що проблема саме в тому що картка на ім’я іншої людини. Тому цей варіант здається більше нестабільним.

Так — краще трансфер, бо з карткою на інше ім’я будуть проблеми

Дякую, скоріш за все так і будемо робити.

Привіт, а навіщо переводити на нови аккаунт? де можна про це почитати не підкажешь?

Таке питання старлінк зовсім не знаходить GPS та дуже довго шукає супутники (статус Searching) після перезавантаження, може тривати по 20-40 хв. Чи було у когось таке ? Трансфер в Україну — зроблений, Residental

Это нормально. У меня было полтора часа.

Весь день намагався створити акаунт старлінк, з прив’язкою до обладнання по кіт, і весь день мені пише що картка відхилена. Що робити в цій ситуації, може хтось зіштовхувався?

Прочитайте коммент предыдущий перед вашим, там написано.

В попередньому коменті про неспівпадіння ім’я на акаунті старлінк та ім’я на картці. Тут же наче мова про створення нового акаунту?

А в нового акаунта не треба вказувати ім’я господаря?

Треба. І, звичайно, вказується той самий, що і на картці.

У мене перший акаунт був оформлений на дружину, бо я заздалегідь знав що буду робити трансфер на себе. А банківська картка була на першому і на другому акаунті одна і та сама, з моїм призвіщем та ім’ям. То виходить що на першому акаунті не співпадало ім’я в акаунті з ім’ям на картці. Прізвище співпадало.

Такой ответ от саппорта получил:

Hi Fuad, Thank you for reaching out to Starlink Support! We apologize for the delayed response back to you as we’re experiencing longer than regular wait times. We have reviewed the attempt information of the payment for Starlink Kit 449 euro. The credit card holder’s information is not matched with registered account name. We can initiate manually charging of the balance. Could you send us a credit card that matches the name of the account holder(photo of credit card or written out card information in ticket) and the last 4 digits of the card. Please note if the name does not match we cannot proceed. Thank you, Fuad.

И что теперь делать, если связи туда больше нету?

Попробуй через супорт сменить имя владельца аккаунта, если это возможно.
Не вижу другого выхода.
Если на акаунте уже долг то трансфер ты сделать же не сможешь, если долга нету — делай трансфер.

Так вот это ж и не могу трансфер сделать, ибо счет этот висит.

Ну написал в сапорт, чтобы изменили. Посмотрю, что ответят. Прошлый раз неделю ждал ответа.

Добрый день, подскажите, отменил сервис, нажал трансфер, кит исчез с акка, как долго ждать письмо с трансфером?

там сейчас другая процедура — нету письма!
надо идти делать новый заказ, НО ОБЯЗАТЕЛЬНО поставить галочку «I already have my starlink» (она там где-то будет) и ввести КИТ-номер вашего старлинка, и убедиться что сумма к оплате вам нарисуется не 600 баксов а 75(за 1 месяц сервиса). Она изменится если вы поставили галочку и ввели правильный КИТ-номер.
И всё — далее заполняем все данные + НОВЫЙ ИМЕЙЛ! и делаем оплату(75 баксов, НЕ 600!!!)
можете почитать инструкции новые.

в батальоне получили от другого бата старлинк. который перестал работать. На девайсе нет КІТа, понятное дело. Кто-то в курсе — есть ли на девайсе (или внутри него) какой-то идентификатор, серийник, по которому можно понять какой КІТ, к какому акаунту оно привязано?

Там вы можете подключиться к девайсу по вайфай и установив андроид приложение starlink подключиться к нему в админку.
Если он раньше работал то там во вкладке settings есть данные аккаунта которым на нём войдено.

s/n и p/n есть на торце роутера и на торце стойки тарелки но КИТ это номер комплекта и он только на коробке или аккаунте. Ксожалению без хазяина аккаунта никак!

Наконец-то сделал трансфер с Польши на Украину — да, всё офигенно и четко, «за 2 минуты».
только потом старлинк ушел в оффлайн почти на сутки со статусом «No active account» и не помагал ни ресет и ничего, и не работал ни со старым ни с новым акком.
Писал в суппорт — тщетно, но утром старлинк начал работать. Так что не всё так просто бывает.

ПС: изначально начал пытаться сделать трансфер еще в декабре, свершилось! )

Намагаюся перенести на Україну також, але при створені нового аккаунту(через введення адреси будинку) немає чекбоксу. Щось специфічне треба зробити?

Десь тут нещодавно про таке писали і не раз.
Здається це через те що нема можливості за цією адресою.
ПереносьтетвтУкраїну в якесь село, а потім уже або на свою адресу або вмикайте безкоштовне портабіліті.
Здається так.
...я просто і так в селі 🤣🤣🤣

Скажите пожалуйста. Сделал трансфер с итальянского на Украинский за 2 минуты- все вышло супер. Но имею проблемы с периодическим отключением от интернета((. Раз в 20-30 минут тупо выключается интернет. Скажите пожалуйста в чем может быть причина?

Перешкоди є. В додатку можете глянути в Obstructions.

Замовляв ще за ціною 60+385, зараз прийшов лист про готовність і просять підтвердити. Чи треба буде доплачувати 500, чи все ж лишиться 385?

Така сама фігня. Замовляв ще восени коли ціна була 385. Зараз прийшов рахунок на доплату 564$.
= 600$ — 60$ (Deposit) + 24$ (Shipping). Ну і окремо, як буде + 75$ (Service).

ого, оце у вас терпіння. Я вже б давно відмовився.
І щось вас кинули, бо повинні були відпустити по ціні, що була на момент бронювання.

Добрый день!Подскажите кто знает:вчера сделали трансфер старлинка Residental с Чехии в Украину, включили Portability,привязку сделали в др.области, в нашем городе не захотело. В кабинете на новом аккаунте все ок,но сам Старлинк в офлайне,говорит Unexpected location.Заранее благодарны!

Попробуйте сделать Reset на роутере, у меня сразу после этого заработало.

Да, сделали перезагрузку терминала, после третьего раза помогло. Спасибо!

День добрый, а может кто-то подсказать. Если версию RV (ROAM) Италия делать трансфер в Украину, то тариф поменяется и версия РВ на Резидент? И я так понимаю нужно новый акк создавать украинский, а потом в нем привязывать трансферный старлинк. И есть ли ссылка на подробную инструкцию по переносу зарубежных старлинк на украинский акк, а то в интеренте почему-то не могу найти, а в поддержке старлинк как-то все мутно описан этот процесс.

Вы когда будете регистрировать новый аккаунт на главной странице вверху в навбаре заранее выберете роам или резидентал. И потом будете вводить сервис адрес внизу экрана в инпуте. Т.е. можно перейти с любого типа зарубежного на любой тип украинский.
Я инструкцию тоже не видел. Делал по сообщениям из этого форума.

Підкажіть, будь ласка, якщо старлінк з Чехії буде — чи є там можливість RV щоб поставити на паузу? Щось не можу знайти інфо. Якщо перевести в Україну, я так розумію, такої опції немає наразі.

Дійшла черга (замовляв ще у грудні) і тепер не знаю що робити — чи замовляти чи відмовитись, бо кожен місяц по 100 евро платити просто так не дуже хочеться. Дякую.

Перевести на українських Rv (ROAM)
Поставити на паузу.
Раз в рік платити і користуватися, щоб промивка не застаріла занадто.

Підкажіть будь ласка, на який максимальний термін можна ставити на паузу Roam ? чи потрібно щоб перед кожною паузою він був замовлений певний термін ?
Дякую

Добрый день!
Подскажите, пожалуйста, как написать в службу поддержки Starlink?
В каком меню/опции находится ссылка (сбросьте, пож, саму ссылку).
Также, хотела бы приобрести дополнительные крепления к антенне, но у меня раздел «Shop» — пусто. Все подключила, интернет есть, а приобрести дополнительное оборудование — не могу.
Спасибо!

Чтобы написать в службу поддержки нужно выбрать интересующую тему из списка в поддержке и прочитав текст нажать палец в низ (иконку дизлайка) появится форма для запроса

Добрий день!
Зареєструвались у чергу на офіційному сайті ще у жовтні 2022,але з цього часу ніяких зрушень та повідомлень,що нашу заявку беруть в роботу,ні запитів та сповіщень про скасування не приходить,на який дієвий супорт можна звернутись?або можливо хтось звертався з такою ж проблемою?можливо це ще не критично по часу(4місяці)?
Дякую!

Я замовлял у 20х числах жовтня і отримав на початку лютого 2023.
Якщо з вас навіть повну оплату не зняли, то я б відмовив, повернув аванс та взяв уже старлінк на місці. Їх багато вже завезли.

Добрый день, пытаюсь найти включить «Portability» в немецком старлинк РВ (ROAM), но ее нет :( как еще ее можно активировать? есть у кого-то идеи? или только писать на сапорт? Привезли 4 шт. таких для ребят на восток, помогите плз или нужно привязать их к новому адресу в Украине?

Для RV не бывает портабилити, т.к. эта функция включена в нем по умолчанию и не отключается. Эти старлинки должны сразу работать в Украине. Но аккаунт нужно перенести на украинский RV, чтобы не заблокировали через неопределенное количество месяцев использования.

спасибо, а есть ссылка на инструкцию подробную как это сделать? а то боюсь что-то сломать или сделать что-то не так и не превратить их в кирпичь.

Підкажіть, яка швидкість тарифу Roam(RV) в Україні? Що буде швидше Roam чи Residential з включеною опцією Портабіліті?
Більше схиляюсь, щоб купити Roam за 95$ на місяць, але потрібно розуміти його швидкість. Поділіться будь ласка інфо, в кого Roam(RV).

День добрый, а подскажите, будет ли работать старлинк, если не оплачен счет и сколько времени можно не оплачивать до блокировки?

Здесь писали что 3 месяца можно не платить

Доброй ночи, подскажите пожалуйста. Через знакомых купить старлинк в Германии, передали его знакомым из ЗСУ, сегодня пытались его подключить, а на терменале уже есть активная учетная запись, листа с логином и паролем нету. Можно как то его прошить или удалить с него этот аккаунт, ну или получить информацию о владельце аккаунта, чтобы можно было связаться с ним?

Спросите у знакомого или там где он его достал.
Там дело в том что он у старлинка в системе привязан к акаунту и залогиниться нужно именно под ним. Сменить аккаунт в их системе не возможно, на сколько я знаю

Добрий день, підкажіть будь ласка. Ввожу номер карти (в мене ощад) і далі нічого не відбувається. Пише що має перекинути на підтверждження до банку, але нічого

Сегодня заметил что моя тарелка повернулась против часовой стрелки градусов на 15-20.
Это только у меня такое?
Вот запара может получиться для тех у кого видимость не 360 градусов)))

Тоже так, встала на −18° и теперь обзор стал хуже, надеюсь поправят с новой обновой, благо старлинком щас особо не пользуюсь

В мене також повернулась. Стоїть на 333 градуси по додатку на телефоні (мінус 27 градусів проти годинникової стрілки від півночі).

А де там глянути скільки градусів?
...щомь не можу знайти

Я дивився по звичайному додатку компас. Я в додатку старлінкаі показує азімут −19.7 градуси, наклон 70.5 градуси

нажал отмену сервиса, написано что у меня сервис до 14 числа будет работать, но трансфер сделать не могу, пишет что надо проплатить как я понял за месяц, потомоу что у меня счет висел уже, это что получается я уже вернуть не смогу сервис? и надо будет заплатить за новый месяц а потом как создам акк новый еще раз? получается на один месяц проплаты попал? или можно как то вернуть старый сервис и перейти на новый акк уже через месяц чтобы не платить 2 раза?

Добрий день
Допоможіть, будь ласка.
Старлінком ще не користувалися, але щомісяця приходять рахунки на 60 usd.

Якщо я правильно розумію, поставити на паузу «RESIDENTIAL» не можна. А що буде, якщо вибрати «CANCEL SERVICE»? Чи можна буде через деякий час повернути цю послугу?
Ми поки що не знаємо коли почнемо ним користуватися, а платити за те, що він стоїть у коробці якось не хочеться.

Знайшла інформацію, що послугу «CANCEL SERVICE» краще не використовувати. Рекомендують змінити «RESIDENTIAL» на «ROAM» та після цього поставити на паузу.
Хтось так робив? Це ок схема?

Спустя 2 месяца бесполезных переписок с суппортом Старлинка сделал трансфер своего Residential старлинка. Т.к Харьков не смог выбрать, то добавил адрес в Одесской обл. Подскажите, что теперь нужно сделать, чтоб он заработал в Харькове? Или он автоматически должен заработать? Или переходить на portability и что для этого нужно? И какая вообще у них разница? Спасибо

Натисніть кнопку портабіліті. Для України це поки що безкоштовно (в інших країнах це +20 місцевих грошей в місяць). А взагалі не розумію чого багато людей причепилися до тієї Одеси. Можно вибрати населений пункт десь дуже близько до свого, якщо до рідного не пускає. Навіть зазначення вулиці може зіграти роль, і у вас з’явиться чекбокс.

А першим ділом, я б мабуть спробував тепер змінити сервіс адрес на близький до свого фактичного через кабінет сайту.

Подскажите, пожалуйста, как Вы связывались с суппортом? Есть какой-то чат, e-mail.
Я в своем кабинете ничего подобного не нахожу.
Заранее благодарна Вам за ответ.

Заходите в раздел «support», выбираете нужную вам тему, подтему ( вопросы -ответы), под каждым ответом есть лайки и дизлайки, нажимаете дизлайк и у вас появится возможность написать на суппорт

подскажите, пожалуйста, хочу польский акк на украинский перевести, вот у меня должны сейчас списаться деньги за пользование старлинком, если я сейчас поменяю акк то надо будет по новому платить? на время смены акка буду без интернета? и как долго перевод происходит? спасибо

При регистрации нового аккаунта нужно будет сразу платить 75$. На старом ничего не нужно будет платить если успеете нажать кансел сервис до даты выставления счёта.
У меня счёта выставлялись 8 числа, 5 нажал кансел сервис, написало что сервис прекратится вроде 13 (вероятно это дата платежа + 7 дней). Но я 7 числа сделал трансфер поэтому не проверял выставился ли 8 числа счёт. Скорее всего не выставился. Интернет на отмененном аккаунте работал. Перевод происходит мгновенно. Все зависит как долго будете регистрировать нового пользователя и подбирать сервис адрес.

спасибо, у меня уже счет выставили но деньги с карты не списали, это получается поздно уже менять? или можно сенсел сервис нажать и новый акк создать? и еще вопрос карту обязательно на новую менять? или можно старую подвязать?

У меня получилось так же.
Решил подождать еще месяц чтобы не платить 2 раза.
Ну ты же видишь что у тебя в акаунте появился долг в размере месячной оплаты, ну конечно её уже придётся оплатить, куда ты спешишь?

Я на новом аккаунте подвязал старую карту

Это что, позволило не оплачивать долг на старом аккаунте?)

Це вам не допоможе не сплачувати борги. Я мав на увазі що можно платіжну картку старого акаунту підязувати і до нового.

Добрый день,
скажите , пожалуйста — при переносе на украинский акк, проходит стандартная процедура регистрации нового аккаунта ?
Интересует — на каком шаге появиться чекбокс, что уже есть оборудования, после оплати 75$ ?
а то я дошел до оплаты, а вопрос о наличии железа так и не появился:)
благодарю

Це означає що в вашому регіоні великий трафік. На початковому етапі виберіть іншу адресу, містечко, вулицю... Ви можете вводити українською. І підбираєте адресу реєстрації аккаунту таку, щоб коли натиснете ордер ноу і вас перекине на форму де вже вписується ім’я та остальне, щоб там з’явився чекбокс наявності заліза.
Це все повинно бути до сплати 75.

Зрозуміло,
дякую за підказку !

доброго дня! заблокувало аккаунт! порадьте, що можна зробити якщо не встигли змінити дані аккаунта на свої,а людина яка продала не виходить на зв*язок

сьогодні вирішив перевести з residental на rv і поставити на павзу і виявилося, що rv вже називається roam і, що саме цікаве, видає мені, що в місяць 240 буде знімати. Нічого собі думаю. Вирішив глянути щоб новий кіт такий замовити і там видає 95 як і було з rv. Це що за підстава така?
Хтось може в себе поглянути яку ціну пропунує, будь ласка.

В Чехії хоче 1700 крон. 70 євро. +10 євро до фіксованого тарифу

Народ, с привязаной карты 80 евро за месяц снималось. Пришел счет на 450 (Германский) и приходят письма, что Payment Failed. В личном кабинете BALANCE DUE — 0. Как его оплатить таки? А то из-за этого не могу перенести в Украину.

В мене була така ж проблема. Написав в службу підтримки Старлінк. Поки чекав відповіді від саппорту паралельно збільшив ліміт на суму операцій на картці. Протягом доби автоматично списало оплату за кіт. А саппорт так і не встиг надати відповідь.

Справа в тому, що на карті ліміт нормальний встановлений. Але прийшло 3 листа, що платіж не вдався.

В такому випадку на сторінці пітримки Старлінка є рекомендація звернутися за допомогою до служби підтримки вашої фінансової установи :

Why did I receive a “Payment Failed” email?
... We will automatically retry the payment three times over the next 14 days after initial failure. During this time your service will not be impacted.
...
If you are still unable to successfully process your payment, we recommend to contact your
financial institution for further assistance.

Та це я читав. Підвязали іншу карту, але остання спроба списання була аж 27.02. А в кабінеті 0 стоїть й не можна зробити make payment

Какой адрес сейчас нормально вяжется? А то Одесса что-то уже забита видимо, не дает галочки

Будь-яке село. В нас Portability безкоштовно.

Привіт. Підкажіть в мене одного після трансферу в Україну не працює магазин аксесуарів?

Народ, всем привет. такой вопрос от ЗСУ — есть старлинк с прошивкой Австралия. у нас он полностью бесполезен. Спецы перепрошить не смогли. существует ли какая-то возможность его все таки заставить работать? на крайний случай, кто может помочь его продать и купить с подходящей для Украины прошивкой? тг @finbiz2u для 92 омбр

5 минут назад на свой страх и риск провел трансфер аккаунта и он прошел без проблем. На все про все ушло 2 минуты. Для справки: оплата должна была сняться 8.03, но я отменил услугу мне написало что обслуживание будет остановлено 14.03. после чего нажал на трансфер и старлинк удалился из аккаунта при этом продолжая работать. Дальше все по инструкции создал новый акк поставил галочку что уже есть линк и оплатил месяц 75$. Аккаунт создался и все заработало.
P.s. раньше скорость была 20/8 грешил на то что нахожусь в районе б.д., теперь она возросла до 160/15 чему был приятно удивлён. Все работает даже без портабилити, не смотря на то что старлинк находится якобы где-то в Одессе, а по факту на востоке страны.

Спасибо за инфо.
Я тоже вижу что они починили эту фичу, т.к. вчера с тем же самым адресом не работало. Думаю сейчас сделать трансфер или затянуть до 14.03. У меня тоже биллинг период с 8 по 8 число и при канселе напило срок 14.03.

Подскажите у вас билинг период теперь сместился на с 8-го на первое число?

Зробив трансфер. Працює.
Але ip залишився Англії.
Падскажіть, у вас змінився ip?

Можливо треба ребут зробити, та не хочеться конфігі роутерів, та телефони перенастраювати після цього.

пробували перезавантажити обладнання?

Не пробував, про це написав вище.
Тому і питаю у людей хто зробив трансфер в Україну, який у вас ip?

тоді я вас спочатку не зрозумів) це ж звичайне перезавантаження, типу вкл/викл. нічого не збивається і не потрібно буде нічого перенастроювати. можете просто з розетки витягнути і через пару секунд вставити

в мене теж був попередній ір, поки не перезавантажив

Знімав живлення, через додаток робив стоу, факторі ресет, ребут старлінк — ip так і залишився іноземним

Прочита в хелпі:
Команда Starlink працює над забезпеченням ближчого геолокації в Інтернеті, щоб ви отримували Інтернет (результати пошуку, телешоу, доступ до вмісту) ближче до вашого фактичного місцезнаходження. Наразі наша геолокація в Інтернеті може бути далі вашого фактичного місцезнаходження (кілька штатів, провінцій або субрегіонів). Starlink сьогодні призначить IP-адресу тій самій країні, що й ваша адреса служби, однак наразі надання IP-адреси у вашому конкретному місці не гарантується.

Все одно у саппорта попитаю...

Добрый день! Подскажите новый аккаунт для переноса вы создавали с указанием адреса доставки и оплачиваете дипозит? Я просто не вижу кнопки «У меня уже есть старлинк» или что вроди того. Спасибо!

Доброго дня
Пробую перенести з польскої адреси в Україну через функцію трансферу. Зупинив сервіс, пробую оформити замовлення, вказую що старлінк є, вношу KIT номер і кожного разу отримую помилку в полі. Також пробував вносити Terminal ID з тим самим результатом.

Хтось мав щось подібне ? Дякую.

Я зараз також відмінив, та намагаюсь зарегати нового користувача, але пише помилку. Я так розумію помилку номера KIT. Спробував той довгий номер вводити — все одно помилка. Також через слеш два номери також не пропускає.
Сюди зайшов подивитись чи в кого ще таке було.
Піпец.

Також спробував просто замовити старлінк натискання без галочки.
Пише помилку Something went wrong on our end. Please wait and then try again.
І не розраховує вартість calculating...

Мабуть це системний збій

Так сама ситуація. В мене автоматична оплата повинна була знятись 10.03, я оплатив вперед і закрив. Можливо з цим повязано.

Вам після сплати дало зарегать інший акаунт, прийшлось впустую зробить місячний платіж?
У мене сплата 08.03, але рахунок ще за цей період ще не виствляти.

Але тут ситуація цікавіше. Система не розраховує calculating..., навіть якщо і не натискаєш чекбокс «I already have my Starlink.»
Тобто я намагаюсь як новий користувач зарегати аккаунт і придбати residental старлінк, а система пише «Something went wrong on our end. Please wait and then try again.» і в шиппінгу «calculating..» Помилка є завжди.

Але якщо на першій сторінці регістрації підібрати адресу, за якою не можливий трансфер.
То чекбокса звісно нема і помилки також немає, зразу показує ціни.

Якшо вибрати RV з адресою яку я вказував для трансферу Residental, то помилки в системі пропадають і дає зробити трансфер.

Резюмірую за моїми дослідами.
Зараз в Україні можно:
— купити residental старлінк тільки з сервіс адресами на які не можливий трасфер;
— зробити трансфер на residental не можливо;
— купити\зробити трансфер RV можливо за любими адресами.

Скорегуйте, якщо не правий.

Теж зіткнувся з такою ж проблемою — як новий користувач намагаюсь створити новий Residental аккаунт і активуваи вже існуючий старлінк кіт, а система пише «Something went wrong on our end. Please wait and then try again.» і в шиппінгу «calculating..». Повторив спробу через кілька годин — отримав ту ж помилку.
Перевірив опцію RV — такої проблеми не має, можна завершити замовлення.
Написав в службу підтримки Stalink. Якщо затягнуть з відповіддю, то доведеться активувати як RV.

Я також написав в саппорт.
У мене період білінгу 08 число, а при кансел сервісі написало що буде зупинено 14.03. Я поки не буду переходити на RV, можливо 08.03 не виставить рахунок, то затяну з трансфером до 14 числа.

Сьогодні без проблем зміг завершити транфер і активувати новий Residental аккаунт в Україні.
А відповіді від служби підтримки так і не надійшло ))

Оплатив вперед, щоб дало змогу взаглі розпочати трансфер, але це не допомогло створити новий акаунт з існуючим KIT номером. Схоже справді біда поширена.

Доброго, теж саме, а якщо трансфер робити до RV, не приймає карту.

Купил Starlink в Германии. Приехал, все ОК, передал ребятам в ЗСУ включили, и он пишет OFFLINE. Я так понял его надо на украинский аккаунт перевести, но при создании нового, у меня нет кнопки что Stalink уже есть. Поэтому и не тороплюсь TRANSFER делать. Пробовал разные города, не помогает. Может кто то решал такую проблему.

Здравствуйте, делаю перенос Чешского RV на другую учётную запись Украинскую, при заполнении формы выставляет 95$, но при попытке внести оплату выдаёт ошибку «The card was declined. Check that the card details are correct or use a different card.» , пробовал несколько карт, всё тоже, кто сталкивался, поделитесь опытом. Спасибо

Попробуйте увеличить на карте лимит на оплату в интернете, на суму стоимости тарелки.

Та же фигня, дописался наконец-то до их спорта, ответили что не поддерживают карты с именем держателя отличным от имени в аккаунте и закрыли кейс.

Антифрод система в Старлинке это настоящая проблема. Она не даёт купить большое количество старлинков на одну и ту же карту. А всякие мелкие банки вообще попадают в бан с первого раза. Аньтифрод система учитывает не только карту, но и устройство с которого происходит заказ, место нахождения, ip адрес провайдера и множество других факторов. Так что если ваша карта попала в бан, то используя другую, даже чистую, вы тем самым мажете её тем же дерьмом, потому что используете тот же комп, на котором стоят метки как не желательный. Тот же адрес и т.д. Как обойти антифрод систему я не знаю. Она слишком сложная и интеллектуальная. Нужно использовать новый компьютре, новое место нахождения, новый провайдер, новая карта. И даже это всё равно может выдаст вас, потому что вы будете вводить один и тот же адрес заказа.

Питання при трансфері є можливість вибрати нову локаію в активному аккаунті, навіщо створювати новий аккаунт? Також при створені новго знову треба платити за місяць 70$ і щоб відмінити сервіс також запросило оплату бо так відмінити неможливо.

Новая локация только в пределах страны для residental.

Что такое Dish Serial Number: Located on the bottom of the Starlink mast (ex. 2ABC000000000000)?

Он указан где-то на коробке или в аккаунте или приложении?

Це я зрозумів, тому й запитую чи вказано ще десь. Бо якщо тільки там, то це проблема. Старлінк вже встановлено на 6ти метровій мачті, й дістатись туди проблематично дуже буде.
Чи при переносі його не запитує?

При трансфере достаточно KIT-a. Он на коробке.

Ага, тобто я жмакаю що маю старлінк, ввожу КІТ, платьожні дані і цього достатно?
І ще питання при Cancel service галочку «I would like to return my hardware» знімати?

Достаточно. По второму, это на ваше усмотрение. Я не помню, что я там делал.

Доброго вечора! Купила чоловіку старлінк RV, адреса пише Прага, нам дали акаунт,сказали змінити на свої дані,пошту,карту все змінили.19 січня активували,проплатили по курсу чешських крон,все працювало)19 лютого мало бути автоматичне зняття коштів з картки,але не зняло і до тепер оплатити не можу,так як кнопка оплатити не активна і пише до оплати 0,тобто не виставлений рахунок( відповідно інтернету немає((
Як це можна виправити, підкажіть будь ласка)
Чоловік на передовій і їм дуже потрібен інтернет!дякую)

це якась дивна проблема, що немає інтернету. Може не в оплаті проблема?
Тобто місяць був, а потім 19-го нестало?

кнопка не активна якраз того що 0 до cплати. А що пише в керуванні акаунту? у активному стані, сервіс не зупинено, паузу не вімкнено, обладнання вказано? Що у мобільному додатку OFLINE чи ONLINE?

Здравствуйте. Купила Старлинк в Украине на сайте за 31500 грн
Не снимали деньги сразу , потом сняло 100 евро, как поменять его на 60$ о которых пишут ? Кто поможет это сделать ? Т скажите пожалуйста если он становится мне нетрудным его можно перепродать ?

У вас, скорее всего, RV. Посмотрите прописку вашего Старлинка. Если не Украина, то сделайте трансфер в Украину со сменой пакета с RV на Residental. В Украине сейчас не 60, а 75.

Здраствуйте, хочу привязать Старлинк в Украине, выбираю тариф Resedential, отмечаю «У меня уже есть Старлинк» но внизу формы подбивает 75USD абонплата, 600 USD оборудование и 50 USD доставка, при нажатие на «Сделать заказ» все это надо будет оплатить? И почему бонплата 75 USD а не 60?

Спасибо! А что на счет регистрации Старлинка, я все правильно делаю? Ввожу номер Kit, а у меня внизу форма с адресом доставки и суммой к оплате с учетом оборудования

600 USD, это вы просто купите еще один Старлинк. Делаете «Cancel Service» на старом аккаунте. Разлогиниваетесь. Заходите на starlink.com без старого логина. Это надо проверить, а то браузер может запомнить вас со старым логином на данной странице. В «Service Address» начинаете вбивать какой-нибудь адрес какого-нибудь города в Украине. Начинать, разумеется, надо со своего родного адреса, где стоит ваш Starlink или вдрес в радиусе 3 км от местопожения тарелки. Тыцяете «Order Now». Если после этого появится «У меня уже есть Старлинк», то вводите KIT итд. Если не появится «У меня уже есть Старлинк», то откатываетесь взад и вводите в «Service Address» адрес другого города и так далее. Это происходит потому, что некоторые города и районы городов в Украине перегружены. Мыло должно быть другое.

Как появится «У меня уже есть Старлинк», то чекаете это, вводите KIT и все остальное. С вас сразу снимется 75 евро и больше ничего. То есть делать трансфер лучше всего в последнюю неделю перед ежемесячной абонплатой по старому аккаунту. Через минут 15 логинитесь в приложении на телефоне.
Если получилось сделать трансфер по родному адресу, то portability не надо включать. Иначе сразу же включите это на сайте.

Здравствуйте, заказал через Чехию 3 комплекта Starlink RV на один аккаунт, в начале Январе развернул на протяжении 3х недель все три. Работали отлично, но с первым установленным, что-то произошло, в приложении в виде визуальной картинки показало, красной линией разрыв соединения антенна-роутер, снял антенну и роутер, привез на другое место, что бы протестировать, взял другой (новый) кабель и подключил. В мобильном приложении ошибка «no active account» (представлены два варианта, «если стоит пауза, снимите» и «если есть задолженность, погасите» с этим всё ок), хотя разрыва не показывает, На сайте в управлении статус — активен у всех трех, на мобильном приложении этот первый в offline и пишет «no active account».

В суппорт не писал еще, планировал сделать перенос на другой аккаунт, но думал позже, теперь даже не знаю что делать. Подскажите пожалуйста, если есть какие-то мысли с чего начинать ?

Здравствуйте. имею Resedential Старлинк привязанный к Испании, уже 2 месяца пытаюсь его привязать в Украину (сначала запустили процесс, потом остановили до появления этой функции в аккаунте). По инструкции деактивировал действующий, но когда пытаюсь заполнить форму для нового пользователя (Resedential), выбираю свой город Харьков, перехожу на следующую страницу-нет кнопки «У меня уже есть Старлинк». Суппорт молчит. Подскажите, что делать? спасибо

А дальше? Поменять на Харьков получится? Если у меня Residential. Суппорт ответил, типа включайте RV и будет вам счастье , но он же дороже и скорость на сколько я понимаю меньше

У меня на правый берег Киева не получилось. Но, думается, главное, это прописка в Украине. RV будет вам на 20 евро дороге + каждые два месяца нужно быть в месте прописки. Включите portability и Одессу — оптимальный вариант. Позже можно пробовать Харьков. Где-то так...

Подскажите пожалуйста, что значит функция portability (это и есть RV) ? Если заказал RV и в адресе доставки указана другая страна, нужно все равно связываться с поддержкой ? В описании вычитал, что версия RV (она же Service Type
recreational vehicle) может использоваться где угодно.

Portability, это residental с возможностью перемещать Starlink в пределах страны. Немного медленнее. RV, это, я так понимаю, для путешествий. Можно приостанавливает работу. Заметно медленнее.

Харьков и Киев перегружены. Найдите по карте какой-то адрес в Одессе и начинайте вбивать «Pushkinskaya». Работает не только ул.Пушкинская (в Одессе).

Пробую зараз створити новий акаунт для transfer і під час додавання карти пише таку помилку:

Reason:20 — FRAUD

Що я пробував

Використовував різні укр банки і різні картки цих банків, вмикав VPN, використовував карту WISE, карти знайомих. Пробував провести реєстрацію для іншої країни (Польща), використовував віддалений сервер для реєстрації. Нічого не допомагає

Хто-небудь зіткнувся з такою ж проблемою? WTF?)

Підкажіть будь ласка чи додатковий Mesh router прив’язується до starlink kit ? для перевірки під’єднав, потім видалив в застосунку але він так і відображається на сайті в аккаунті (Manage), написав в support, але не відповідають
Дякую

Нет. Попробуйте сделать сброс до заводских установок.

Зробив factory reset, але на сайті в Manage так і виводиться 2 роутера (основний і mesh)

Подскажите, пожалуйста, как Вы связывались с суппортом? Есть какой-то чат, e-mail?
Заранее благодарна Вам за ответ!

Заходите в support, далі знаходите відповідний розділ і далі тиснете палець донизу )) буде можливість відправити повідомлення

В мене ситуація, замовила хлопцю старлінк з Франції(служить в ЗСУ), прийшов, з ним разом написали логін та пароль до аккаунту. Як отримала так і відвезла отдразу йому. Коли вони пробували підключити то до скачування додатку, він працював. Потім хлопці через додаток пробували створити точку доступу , але старлін перейшов в офлайн режим. Спробували зайти в аккаунт і не змогли, бо пише данні не відповідають дійсності. Не підскажите, що робити? Бо другий день собі місця не знаходжу, що купила йому просто дорогу коробку металу. Дякую.

Може, я так розумію, треба зробити новий український аккаунт, вибрати «маю стралінк», ввести кіт і оплатити?
Ми все ж таки зайшли під логіком тим і паролем, світиться, що до 14.03 оплачено, але він в офлайн режимі . Просто додати карту і оплатити не вдалось.

Если вы можете залогиниться с сайта (не их приложения), то сделайте reset password, через минути 15 попробуйте залогиниться в приложении. Если таки да, то остальное после этого.
Я так понял, что вы не можете пока залогиниться в приложении.

Я не подивився на Terminal ID і нажав трасфер і мій старлінк видалився, кто знає чим допомогти в цьому випадку. І ніде не можу знайти адрессу підтримки.

В моем случае достаточно было только KIT-номер.

Я сьогодні переносив — з мене зняло 650 баксів, при тому що я 409 євро вже заплатив за кіт

Потому что вы заказали новый Starlink, а не перенести старый)) нужно было выбрать I already have my Starlink, и вести KIT своего Starlink.
Но это не беда, вы можете сделать возврат средств

Так я вибрав і ввів серійники)

Значит где-то ошибка была, то ли KIT не правильный, то ли не подтянулся он, это легко проверить, после успешного ввода KIT, сумма оплаты меняется)

Я вже розібрався, там вони ніде не пишуть, що треба або кіт або роутер ід вводити, тупо через слеш вказано. Як хочеш так і розумій

Да пишут, но все спешат, и ни кто как правило не читает)))

Доброго дня
Допоможіть настроїти старлінк
ЗСУ
Передати польський акаунт і зараз не можемо налаштувати і підключити
Дякую

Де це можна вибрати? «I already have my Starlink» я не бачу цього

Якщо ви в Києві, то не буде чекбокса. Тут не вистачає супутників. Вибирайте інше місто і вмикайте портабіліті

у мене за 100 км від м Харків в селищі 25 осіб жодного старлінка і також не має чекбокса

The card was declined. Check that the card details are correct or use a different card.
Пробуваа 4 різні карти, різні компьютери, різні провайдері, різні браузери, різні адреси, номери телефонів, vpn. Піддтримка поки мовчить.

Те саме, вчора пробував і сьогодні вранці ситуація аналогічна....

Будь ласка, дайте знати якщо запрацює, та ж проблема

Купили комплект і передали для хлопців ЗСУ, не можу змінити платіжну карту для абонплати. Перевірив в історії оплат — 6 січня була оплата обладнання 480 євро і 15 лютого — 85 євро абонплати (тариф RV). ще й додатково висить повідомлення Your service is scheduled to end on 7 мар. 2023 г. От тепер думаю може вони його не активували...

Решение простое, сделать перенос на украинский аккаунт, зарубежные RV которые находятся больше двух месяцев вне сервизного адреса, блокируют!

А чтобы сделать перенос, нужно создать украинский аккаунт с привязанной украинской картой. Но вот чем проблема: даже это не дает сделать. Даже в этом случае я получаю ошибку «The card was declined. Check that the card details are correct or use a different card.» А чтобы оплатить зарубежный старлинк нужна зарубежная карта той страны в которой он был куплен. Замкнутый круг получается, ни пользоваться ни выполнить трансфер. И в обоих случаях одна та же ошибка.

Старлинк резко перешел в режим оффлайн. Уже 12 часов. Перезагрузки не помогают.
Ни у кого такого не было?

Зайдите в аккаунт и посмотрите, у вас странник отображается в вашем кабинете?

Он активный, всё как и было при работающем.

Такая-же хрень, включил проверить работоспособность сегодня, так как пока нужды в нем не было. OFFLINE.

Есть предположение, что это связано с fair policy и тарифом Residental + Portability(Italy). В теории 2 месяца отработало и вот такое.

P.S. В техподдержку писал, как ни странно ответили сразу, но видимо никто не разбирался особо, написали, что пришлют новый кабель и роутер, правда не поняно когда, т.к. нагрузка там ужас прям.

Ну у меня он привязан уже к Украине тоже Residental + Portability

Отпишите тогда потом сюда, если вдруг заработает, я сделаю также.

а у вас он долго был выключен? у меня примерно 2 недели, просто есть теория, нужно ее подтвердить

у меня он не был выключен. вечером всё работало, а утром йок!

только что включил — работает, хотя сегодня весь день провозился)

Был перетерт провод, поэтому и оффлайн. Заменили провод и всё заработало.

Подскажите, пожалуйста, как Вы связывались с суппортом? Есть какой-то чат, e-mail?
Заранее благодарна Вам за ответ!

На сайте в разделе технической поддержки, под любой темой нажмите на кнопку «палец вниз»

Наконец-то в биллинге написали что-то адекватное, повесили в шапку сообщение: “Your area is currently experiencing intermittent service. Our team is investigating.”

А у меня высветилось в приложении “INTERMITTENT SERVICE
(!) Our team is investigating and will resolve as soon as possible.”

Підкажи, що це означає, переніс одного ’ааканту на інший старлінк і таке повідомлення

Це не повʼязано. То в них якісь глобальні проблеми. Треба почекати.

Дякую , бо я навіть не можу інші відв’язати , просто кнопка не жмакаєтся

хто може підказати. замовляв в СЛоваччині, оплачую, ввімкнув portability.
Чи потрібно змінювати локейшн на Україну? (наразі в хлопців в ЗСУ все працює ОК)

та ще одне питаннячко — яким чином видалити картку? (чи можна тільки замінити)?

Ну то не чипайте раз працює :) Якщо не помиляюсь, то за правилами 2 мiсяца можна бути не за адресою з Portability. Але фактично працює довше. Буде попередженя, то можна перенести на укр. аккаунт.

У меня тоже словацкий Старлинк был, но я поменял на украинский. Причина: без танцев, хоть и небольших, не работают приложения, которым важна локация (Megogo, Setanta Sport итд). Они думают, что Вы в Словакии.
Если этого не нужно, оставайтесь на portability.

Доброго дня, додав Mesh роутер, потім видалив його в application. Але він відображається на сайті в акканті. Підкажіть будь ласка як його звідти видалити і використовувати з іншим Starlink ? Дякую

Добрый вечер!Скажите пожалуйста, возникла проблема со старлинком(Брат служит по контракту и сами себе купили с Польши старлинк!Сегодня звонил и просил узнать, так как у него часто связи нету(Вообщем пропустил он проплату ещё 10го числа!Не Было на карте денег!Теперь, когда деньги появились, то сумму за месяц услуги сняло, а старлинк не работает(Говорит что даже антена не сложилась и он его запаковать не может!!!Как решить такую ситуацию?

Що в додатку пише ? Зза грошей 2 мiсяца не вимикають. Не в грошах справа. Антену скласти можна вверх ногами положив та вмикнув живлення. Пiймай момент коли нога стане у транспортний стан та вимикай одразу.

Роблю трансфер, а в Києві не реєструє каже що немає послуги і не можна зареєструвати старлінк. Інші міста без проблем, але ж мені потрібно щоб в Києві працювало. Доречи якщо в житомирі безкоштовний rv не пропонує. Кияни! Як вирішували проблему?

Поставить любой город там где есть услуга, и после переноса, зайти в аккаунт и изменить сервиcный адрес, поставив точку на карте где вам нужно, город, улиц и дома... Я сам из Киева, в такой способ решил проблему, что бы не включать portability)

Не працює зміна на київ, каже немає можливості

2-3 дня назад, да все должно работать, я даже раз 5 менял, тестировал на какое расстояние не нужно будет включать portability)) а вы как пробовали менять?

На сайті. Через ваш старлінк, керування, адреса послуги (третя строка, позначка зміни). Після введення адреси натискаю кнопку змінити але сайт пише неможливо змінити

Вот сейчас опять попробовал, и изменило) вы маркер на карте пробовали двигать? двигаете маркер на карте на ваш адрес, и нажимаете изменить! да, оно может отображается как координаты, но сути не меняет.

А у вас какой тариф? Rv, residential business?

У меня Residential. До этого был RV чешский.

В центре в районе ул. Б.Хмельницкого (велотрек )таки пишет, что точка перегружена и, типа, попробуйте позже.

Так поставьте точку дальше, там до 3км можно от вашего адреса)

Сказочное свинство какое-то: на ул.Франка нельзя, М.Коцюбинского нельзя, О.Гончара нельзя, В.Липинського нельзя, Б.Хмельницкого нельзя.

И Ярославов Вал нельзя, Стрелецкая нельзя.

А каким образом вы точку ставите на карте? Я пробовал кликать, тянуть. Клик ничего не даёт, тянется вся карта а не точка.

Так и должно быть — тянется карта.

Будьяке мiсто вказати можна. Потiм вмикнути безкоштовний Portability i все.

Але ж швидкість тоді зменшується значно

Само собой, я после RV вообще прозрел, как все хорошо стало)

і на скільки краще? В цифрах можете сказати, будь ласка

та в мене теж, але цікаво скільки на RV

Ну не супер значно. 100+ мбiт точна буде.

У них над Києвом не вистачає супутників

Підкажіть будь ласка з якою періодичністю можна ставити на паузу RV ? наприклад чи можна поставити на паузу на півроку після місяця використання ?

Підкажіть будь ласка чи потрібно вмикати portability після зміни service address на українську адресу ?

якщо не плануєте переміщати термінал, юзати тільки в межах 3км від service address, то можна не вмикати.

Всім доброго дня!
Буду надзвичайно вдячна, якщо хтось раптово стикався з цим та зможе щось порадити, ситуація наступна:
— замовила старлінк-сет на себе до Німеччини в грудні, аби підключити/перевірити, і потім надіслати родичу в Україну з наміром hardware ownership transfer. Як відомо, компанія спочатку призупинила перенос сервісу на інший , а з середини лютого запропонувала це робити самостійно, чого я і чекала.
— у перший день появи цієї нової опції в кабінеті в розділі Your Starlinks бачила свій старлінк і рядом з ним кнопку Manage. Я намагалася зробити перенос, але кнопка Transfer була просто глуха та не реагувала аж ніяк на натиск, наче баг якійсь. Подумала, що зайду наступного дня та спробую ще раз. Наступного дня ВЗАГАЛІ зникла і кнопка Manage, і поруч з нею мій старлінк, і натомість бачу в цьому розділі «You currently have no locations. Add a location to manage», що переправляє мене одразу, коли клікаю, на покупку нового старлінку.

До цього ще кнопка «Make a payment» стала неактивною.
Запит на релокацію не робила, чекала появи нової функції в лютому.
Була єдина оплату першого місяця користування, далі скасувала підписку. Чи могло це повпливати на зникнення старлінку з аккаунту?

Написала в сапорт, але реакції досі нема. Старлінк знаходиться вже в Україні, але досі не підключався.

Буду вдячна будь-яким порадам!

Добрый! Знаю как минимум двух человек которые были в такой ситуации, тут ничего страшного нету) теперь вам осталось создать новую учетную запись, указать адрес доставки Украина, выбрать I already have my Starlink и водим сюда свой KIT, он есть на коробке.Дальше заполняем данные имя фамилия и новый email и данные вашей карты, и оплачиваем, снимет за первый месяц обслуживания, и все у вас украинский starlink)
Будут вопросы пишите)

Є питаннячко — як створити новий акаунт? зробити новий заказ? (коли створював новий заказ на новий мій емейл — то не знайшов опції

I already have my Starlink

підкажіть, пліз, де його зробити?

вот та же проблема, нет чекбокса

I already have my Starlink

написал в сапорт, жду ответа.
Удалось решить вопрос?

Столкнулся с той же проблемой. На данный момент этот чекбокс обнаружил лишь в двух случаях: адрес нового аккаунта располагается в Available стране (Украина как видно на карте не из их числа), либо если оформлять не Residential, а RV аккаунт. RV тип сменить на Residential невозможно (из FAQ) и пока я не понял как завести Residential в Украине без покупки еще одного старлинка. Пока периодически проверяю в гугле топики на тему и возможно каких-то обновлений от Starlink.

Только что нашел решение в другой ветке. Укажите в качестве адреса улицу Пушкинскую в Одессе и клетка для галочки появится.

Сергей, спасибо огромное Вам за помощь, вы успокоили! Вопрос частично решился, Старлинк вернулся на место, я кликнула Transfer и «отписала» его от себя. Но теперь возник вопрос при регистрации нового юзера: когда я заполняю данные при так называемой «покупке» Старлинка — сначала запрашивают ФИО, имейл, телефон, затем адрес доставки, и затем Billing Information с полями для ввода карточки и объявленной ценой 75$, и далее кнопка Place Oder — и всё это на одной странице, и между блоками нет чекбокса «I already have my Starlink». То есть выглядит всё так, будто я (человек, на которого регистрирую) действительно покупаю новый кит, т.к. в Ордере перечислены все суммы Service, Hardware, Shipping&Handling, но конечная Deposit due today 75$. Я не кликала Place order, потому что в замешательстве, что делать дальше, если не будет этого чекбокса. Еще раз благодарю за Вашу помощь!

P.S. когда выбираю регистрацию юзера НЕ через Residential, а RV, то этот чекбокс появляется. Значит ли это, что переписывать на нового юзера можно только через RV опцию, а затем отказываться от нее уже в созданном аккаунте и переводить обратно на Residential?

Спасибо Вам большое за Ваш ответ!

Да тут все просто) Старлинк не обновил еще список городов, вот например в Киеве этого пункта нету, а вот Житомир, Бровары, и тд.тп этот пункт есть. Выбираем любом город где этот пункт есть, после успешно переноса, заходим в новый личный кабинет, Manage , и меняем сервисный адрес на тот которым нам нужно, просто перетаскиваем маркер на карте, что бы не включать portability.

Вітаю, пані та панове!

Є Старлінк Чешський, переведений на RV до свого першого включення. Працює зараз в лавах ЗСУ, на криші одного із авто, оплачується Українською картою приват банку. Але є опасіння щоб його не відключили, так як він не з’являється в Чехії, вже декілька місяців.
Суть питання: якщо його перевести зараз на Українську адресу, в тарифі RV, чи треба буде його возити з фронту на цю адресу, умовно раз у два місяці, чи тепер по Україні він буде переміщуватися без усіляких проблем на постійній основі?
Всім хто тут відповідає на запитання — величезна дяка та повага, що ділетесь з нами своїм часом та знаннями)

В межах країни реєстрації повинен працювати без проблем.
Краще може перевести на резідентал з портабіліті, дешевше буде. Це якщо не треба ставити на паузи.

так він же зареєстрований в Чехії а перебуває в Україні...яка ж це країна реєстрації?))

RV в Україні нема, вам треба переносити в Україну Residential і включати режим Portability(для України він безкоштовний) і ви зможете користуватись по всій Україні. Слава Богу що зараз перенос уже наче зробили дуже швидким.

я мав на увазі після переносу аккаунта на український, про це ж Євгеній запитував.
І є вже RV для України, $95. Тому і взялися вже, мабуть, іноземні аккаунти блокувати потрохи.

отличные новости! у меня интернет слишком слабый — не успеваю обновлять страницу!))

А шо, прям давно-давно? Какого числа появился?

Ойойо, а я то не следил, потому что он мне не нужен, и пропустил :(

И я о том же, со скоростью 5-7 мегабит он вам точно не нужен )))

Он мне с любой скоростью не нужен.

Я правильно розумію: переношу зараз з іноземного акаунту РВ на український резідент і включаю портабіліті? Старлінк і далі без проблем зможе їздити на даху авто по Українським містам?
Вдячний за відповідь :)

так, покищо так
але здається мені, що скоро халявне портабіліті теж прикриють, але то буде потім

Виконав трансфер на Український аккаунт на себе, з Словацького, але вказав той самий емейл шо був на словацькому (доступ до мейла є), переніс КІТ старлінка на новий аккаунт, встановив локацію, все зробив як пишуть, оплатив 75 долл. типу повинно робить. Тепер в особистому кабінеті відображає 2 аккаунта старий і новий, в старому нема старлінка, а на новому відображається ACTIVE все ок., Проблема в тому шо додаток старлінк в телефоні показує попереднього власника і його аккаунт. змінити не можу.

там є можливість обирати аккаунти в додатку старлінк, коли обираю новий створений аккаунт він пише DISABLED. може почекати коли закінчиться підписка старого аккауна і він перейде на новий? чи знову трансфер? і знову я попав на бакси...

Я бы подождал оплаченный месяц, и под конец уже делал бы перенос на новый e-mail.

правильно, але я не подумав і попав на трошки грошей)

Добрий вечір)
Не можу перенести сервіс на інший аккаунт. Коли заходжу в Manage і натискаю на кнопку Transfer, то далі не можу підтвердити. Кнопка Confirm не працює і помилок ніяких немає. Хтось з таким вже зіткнувся? Написав в саппорт, але швидку відповідь від них чекати не варто, думаю. Дивно те, що я ще давно писав їм з приводу переносу і як раз в той момент вони призупинили обробку таких запитів і сповістили, що треба чекати фічі на сайті. Але тоді сервіс мій призупинили, було червоне повідомлення, що дійсний до 31.01.2023. Зараз повідомлення пропало, стус старлінку пише, що активний, але і кнопки Cancel Service ніде не бачу. Буду вдячний за підсказку)

У меня аналогичная проблема, ниже в треде писал об этом, вот что ответили

We took a look at your account and see your service is currently cancelled. This has become a known issue, and should be getting resolved soon. We ask that you please re-try within 24 hours and have the confirm button load on its own, and it will eventually take you to the next step.

Дякую за відповідь! Будемо чекати)

теж саме було, в дебаг режимі браузера побачив помилку запиту, що є борг на акаунті. Прийшлось заплатити і все запрацювало, зміг натиснути кнопку Cancel.

а як побачити чи є в тебе заборгованість? у тіпа який мені купляв там десятки старлінків і хз як зрозуміти чи є у мене заборгованість

Якщо є доступ до акаунту, заходимо в кабінет і BALANCE DUE на головній сторінці.

Работаю через portability уже 4 месяц. Starlink с адресом в Словакии. Могут ли его заблокировать для Украины? Если не переводить на укр. Адрес? Были ли такие кейсы у кого-то?

Вже б мали заблокувати як два місяці
Тобто продовжуєте на свій ризик

Читал что RV блокируют через 2 мес вне адреса, а Residential могу скорость урезать, вроде так было

Вопрос времени, их уже начали блокировать, и до вас очередь дойдёт !)

Ребята!!! Я столкнулся с проблемой, что через ethernet adapter + router скорость очень низкая у старлинка, знаю что у многих такая проблема, возможно кому-то поможет.
короче я тоже выставил на роутере MTU size = 1472 и скорость стала зашибись!
вот здесь нашел решение www.reddit.com/...​tm_medium=web2x&context=3

Hi All, I was doing a starlink install and faced this same slowness issue with the ethernet adapter.

Speed test: 5 mbps down and 12 mbps upload.

So after some time, I figured out that the Starlink MTU was the issue, (MTU is essentually the data packet size sent over the data cable)

So by adjusting my MTU size on the router WAN port fixed the issue.

CAUTION TECHNICAL
So if anyone else is having this issue, you need to do a MTU test when you connect directly from a computer into the ethernet adapter.(Do not connect through the router otherwise you will not figure out the startlink MTU size)

If you have windows you can open the program “command prompt” and enter the command

ping -f -l 1500 www.dslreports.com
If you get the response “Packet needs to be fragmented but DF set.” then retype the command but change the number 1500 to a lower number until you stop getting that reply.

Once you have figured out what number does not fragment, in my case it was 1472. Use this number to update my router WAN port MTU size to this number.

After that is done your speed on the router should improve dramatically.

Hope this helps everyone because starlink support is terrible.

Вы еще не знаете что такое скорость зашибись, пот после релокации действительно зашибись стало))))

До фикса у меня́ было 5-7 мегабит, а после, стало 85(всего пару раз проверял).
Это очень даде зашибись скорость, мне с головой хватит))

Если была бы скорость у меня 5-7 мегабит, я бы его отправил назад в Чехию 😂

Во первых, через старлинковский вайфай скорость была хорошая.
Во вторых, там где я живу, альтернативы нет, и лучше 5-7 мегабит чем ничего, для работы хватает очень даже, зато стабильно.

Это просто кто-то уже разбалованный оптическим интернетом в городах...

Я даже не спрашиваю какой upload, там походу сообщение не с первого раза отправлялось)
О какой работе может идти речь ?) так если через wi-fi скорость была хорошая, зачем подключать через Ethernet адаптер и получать скорость 5-7.... Не понимаю вашу логику от слова совсем) а насчет баловства, хорошим интернетом уже ни кого не удивишь, если старлинк не выдает хотя бы 100 на загрузку, и на 10 на выгрузку, это бесполезная трата денег, о работе вообще я молчу, вам тогда лучше и дешевле будет сделать собственную релокацию ближе к цивилизации)

Вы в своём уме?
Для видео-звонка 5 мегабит вполне хватает, там главное стабильность и хороший пинг. Для аудио и того меньше требуется.
Я же не геймером работаю...скачать программы, смотреть видео, совершать звонки...для всего этого 5 мегабит вполне достаточно.

А вы не думали что бывают ситуация когда сигнал от вайфая не достаёт туда куда нужно от слова совсем? И тогда приходится прокладывать кабеля. Интересный вы человек, право-слово. Вы вообще знаете что такое локальная сеть и зачем вообще прокладывают кабель? Или вы из поколения 2000?
Типа если в моей ситуации я так не поступаю, то другие люди зачем так поступают я вообще не понимаю....прикол))
У меня тут свои обстоятельства, и я сам уж решу как мне лучше, не беспокойтесь.
Просто знаю что другим может быть полезно это решение, потому и написал, а совета я не просил. Темболее судя по всему, ваш технический уровень в сфере связи оставляет желать лучшего.

И вообще, не вижу проблемы, разобраться с настройками и всё норм.
Делать мне нечего релокейтнуться из-за такой фигни...не понимаю вашей логики от слова совсем...
Вы просто решили поржать с человека на ровном месте я смотрю, то таким заниматься не хорошо!

Вы сумасшедший человек ))) вы написали 5-7 мегабит, это 0.63-0.87 мегабайт. Какое видео и что вы там скачивать собрались ?😂 вы видимо перепутали мегабайты с мегабитами, эксперт комнатный... поэтому мне сразу стало смешно, и что если такая скорость, то его выбросить нужно, вы саму антенну поставили на улице или в квартире ?) я в Киеве в огромном ЖК поставил антенну на блок с кондиционером 5-й этаж, 10 этажного дома. У меня он летает, особенно после релокации.

давайте не будем про комнатных експертов, я еще в начале 2000х занимался подключением и настройкой интернетов, и уж мегабиты с мегабайтами не путаю!
сейчас спецом засек — смотреть видео с Ютуба, в качестве 720 трафика жрёт примерно 400-500 килобайт/сек, не килобит, килобайт! это те же 4 мегабита.
поверьте, я прекрасно разбираюсь в том о чем говорю.
при 7 мегабит видео на 1ГБ можно скачать минут за 20, а при том что его можно не качать а смотреть онлайн и тогда оно загружается во время просмотра то оно будет загружаться быстрее чем я его смотрю.
не надо мне чесать.
какие нафиг

там походу сообщение не с первого раза отправлялось

???

да я в интернете еще со времен диал-ап модемов, грамотей.
да, есть места где вайфай не ловит и туда кинули кабель, если припечет — сожу туда где ловит вайфай и там скачаю, за месяц такого ниразу не было.
копец деревня.......

А какой роутер у Вас? Я воткнул в микрот и 0.20 выдает) При этом фи-фи 120)

Keenetic Omni (KN-1410)
вот я же выше написал решение проблемы

В том то и дело, изменил MTU и ничего не поменялось)

ааа, там в инструкции написано как диагностировать в этом ли вообще проблема и определить нужный размер MTU, возможно вам нужен другой размер, еще меньший.
можете попробовать вслепую сразу поставить очень маленький размер и посмотреть поможет ли это, например. если поможет — пробовать поднимать, но лучше идти сверху вниз.

Воткнул в ноут — полет нормальный, 80 дает. Вобщем нужно именно микрот настраивать

определенно проблема в роутере.
вот когда воткнул в ноут — попробуй сделать это, ты получаешь ответ “Packet needs to be fragmented but DF set.” ???

If you have windows you can open the program “command prompt” and enter the command

If you get the response “Packet needs to be fragmented but DF set.” then retype the command but change the number 1500 to a lower number until you stop getting that reply.

Получаю. На ноуте глянут MTU — 1500, но скорость нормальная.

надо именно запустить команду и посмотреть ответ.
на ноуте это будет всего лишь предупреждение но он сам настроится под нужный размер MTU и скорость будет норм, а роутер сам не настроится.
поэтому надо посмотреть на ноуте будет ли в ответ на команду такое сообщение и потестить при каком MTU оно пропадёт.

т.е. если ты на ноуте получаешь это сообщение, то запусти команду

и меняй там 1500 на меньшее число, до тех пор пока не перестанешь получать. вот это и будет нужное тебе число MTU size

Так пропадает на 1472, 1444 и т.д. уменьшая. На роутере ставлю любое которое подходит и ситуация не меняется.

хм, странно.
сочувствую.
ну я где-то месяц искал это, пока кто-то не нашел и не опубликовал.
возможно другой роутер + солюшен из этого поста вам помогут.

В момент, когда они объявили о имплементации фичи, у меня уже была заполнена и отправлена форма для переноса аккаунта по старой процедуре, после этого саппорт сказал, что не будет останавливать услугу и она так до сих пор активна, при этом деньги больше месяца не списывались.
Сейчас кнопка Cancel service отсутствует, процесс трансфера невозможно начать, снова написал в саппорт...

Попробуйте нажать на кнопку Transfer, и ваш сервис должен отменится) у всех ситуация разная, кто заполнял заявку через суппорт на релокацию, тем нужно просто нажимать на кнопку transfer, а кто ждал фичу, и не писал в суппорт, нужно Cancel Service и после уже нажимать на transfer

спасибо, но конечно же я пробовал :)
после этого, когда жмешь CONFIRM — ноль реакции, а в логах
{"content":null,"errors":[],"warnings":[{"memberNames":[],"errorMessage":"user_terminal_has_active_association"}],"information":[],"isValid":true}

Ответ бэка поражает)
Но давайте отталкиваться от простого, ваш старлинк пропал в аккаунте ?)

Девайс отображается, услуга активна) Жду, чтобы саппорт сделал cancel со своей стороны.

Тогда Ваш случай особенный )

Вот что ответили:
We took a look at your account and see your service is currently cancelled. This has become a known issue, and should be getting resolved soon. We ask that you please re-try within 24 hours and have the confirm button load on its own, and it will eventually take you to the next step.

Так что придется немного подождать :)

Всем внимание!!!!) Появилась долгожданная кнопка Transfer))

А опыт ее использования есть ? Пишет сначала надо сделать «cancel service»
Стремно как-то )

делал transfer, со словацкого старлинка (и немецкого) — стала активной только после cancel сервиса и оплаты начисленных сумм

все прошло достаточно гладко — кроме того, что сделать трансфер дало только после оплат. (никаких сообщений об этом не давало)

скорее всего вы перенесли на RV за 95$ абонплату?) я чет не могу в Residential найти Check box «I already have my Starlink»

А где вы нашли I already have my Starlink ? я уже мин 30 ищу)))

Так я вот тоже захожу на сайт Старлинк, выбираю Residential, вожу адрес, Order Now и где там этот пункт?)

То есть вы внесли всю информацию, оплатили и потом выбрали этот пункт? у вас есть телеграм?)

Так, стоп!
Какой телеграм?
Нам тоже интересно как там его перенести!!!

Афигеть. Если поставить ваш адрес, то чекбокс есть. Спасибо. Но при попытке поменять адрес на Львов говорит, что нет capacity в данный момент в этом районе.

1) сколько времени это заняло?
2) за что 75 баксов? У меня например за будущий месяц только недавно сняло...

спасибо.
тоже так подумал.
тогда подожду немного.

Так, для мене дуже неочевидно було, чому в моє село в кіровоградській області його можна перенести, а в Київ — ні )

Але переніс, потім змінив service address, додав portability

Активна, только не во всех городах) наверное не обновили список городов. Вообщем какая делал:
Выбираем Одессу, например улица Пушкинская или другая любая улица, ставим номер дома, и делаем релокацию. После переноса, заходим в аккаунт включаем portability, и через 10-15 мин поселяется статус Online. Заходим в аккаунт, Manage, изменить Service Address, ставим точу на карту где нам нужно, например Киев, Крещатик 20, update service address, и выключаем portability. И все работает, скорость и стабильность поразила, намного лучше чем в зарубежном RV)

Скорость и будет лучше — в RV приоритет ниже, чем в Residental.
А как мне пошагово сделать трансфер со Словакии в Киев? Только адрес, у меня Residental и все параметры «правильные», кроме адреса. Пасибо, если отпишитесь.

По такой же схеме как и я делал, только город изначально выбираем Одесса. Или что у вас не получается ?

А надо делать Cancel Service? Надо заводить новый аккаунт и будет ли он создан, если у меня все одинаковое? Просто стремно, не пробовал ещё, сорри.

Делаете Cancel Service, после нажимаете на кнопку Transfer, и после уже создаете новый аккаунт по моей схеме, и все будет Гуд )

Вы же делали RV на Residental, а мне Residental на Residental.

Да вообще без разницы, это же трансфер аккаунта )

Блин, нажал Cancel Service и пропала кнопка Transfer. В письме написано “Your Starlink service cancelation has been processed for account numb XXX.

Deactivation Date
Your last day of service is Monday March 6, 2023. Service Location”
Что делать или так должно быть?

Да нет, вы сильно переживаете, там на самом деле все уже проще)

Старлинк пропал с аккаунта. Все пропало...

Так это хорошо ))) теперь создавайте новый аккаунт по моей инструкции, только указывайте новый e-mail, и будет Вам счастье )

Невозможно изменить страну обслуживания. Пожалуйста, введите другой адрес. Чтобы использовать эту Starlink в другой стране, см. Часто задаваемые вопросы по переносу.(((

Потому что вы пытаетесь из зарубежного аккаунта изменить страну)

Нажимаем на кнопку Transfer, если оно вам пишет нужно Cancel Service сделать, делаем. После ваш старлинк в аккаунт исчезает . И делаем новый аккаунт на Украину. Все просто )

Старлинк исчез,
Пробовал новый аккаунт, запрашивает новую покупку старлинка.
Капец.

Все правильно. Вы в какой город хотите перенос сделать? После нажатия на order now, нужно выбрать I already have my Starlink, и указать номер KIT он есть на коробке

Вроде всё перенес и вроде как онлайн всё. Но думается мне что это ещё старый аккаунт работает. Так как когда сервис отключил, то интернет не пропал.

Так зайдите в новый аккаунт, и посмотрите, изменилось ли на Резиденс) с вас сняло 75$?

Да, всё есть и резидентс и деньги сняли

Не можу обрати Київ для переносу сервісу. Пропонують обрати інше місто. Вам дозволило обрати Київ?

Я выбрал Одессу, и после переноса аккаунта, зашел в новый аккаунт и изменил service address на Киев, и все работает )

наверное потому что сначала надо сделать «cancel service».
кто уже делал? подтвердите, так ли єто?

Так, я зробила «cancel service». Тепер, щоб менеджити Старлінк, вони пишуть: You currently have no locations. Add a location to manage. Тож, я натискаю на «+», Резідентал, і яку б вулицю в Києві я не обирала відповідь та сама: Cannot change country of service. Please enter a different address. To use this Starlink in another country, see Transfer FAQ.
Якщо обираю RV замість RESIDENTIAL, то вони пропонують лиш замовити новий старлінк, і немає можливості вказати, що я вже маю старлінк.

Я понял) вы не так все делаете. После отмены сервиса, вам нужно выйти из учетной записи и заказать новый старлинк, выбрать например Residential, указать город Одессу, выбрать улицу любую, и после нажать на Order now, и выбрать «I already have my Starlink», и вести сюда ваш KIT, он указан на коробке. Указать новый email, имя и фамилию, телефон, и банковскую карту, и оплатить 75$, и готово )

Подскажите, какую причину указывать при Cancel service? И я так понимаю не стоит отмечать галочку I would like to return my hardware?

Саме РВ? Не портабіліті, а саме РВ?

Дякую
Я чого спитав — в гайдах старлінку написано, що РВ це типу остаточний і безповоротний процес.
Типу між резідентал і портабіліті можна свічитись (пу суті це те саме, а портабіліті як надбудова зверху, яку можна вмикати/вимикати)
А от РВ ні

Ось копіпаста
Can I ever switch back to Residential if I convert to RV?
No, you cannot switch back to Residential once you have converted your account type to RV. Accounts that were originally opened as RV cannot be converted either.

Добрый вечер подскажите пожалуйста как купить аккаунт до старлинка

Старлинк скоммуниздил, а аккаунт к нему нет? Ну, можно на металл теперь сдать.

К нему всё что Нада есть он работал ровно 1 месяц и потом перестал абонплату внесли за 2 месяца в перед по том прышло увидомлени что старлинк без акаунта

Написати в сапорт про повторну активацію

підкажіть. замовили родичі з Німеччини старлінк для батька в ЗСУ. наразі статус терміналу active, та тип residential. наскільки я розумію, то він не буде працювати в Україні, оскільки містом приписки терміналу є німецьке місто? і в такому випадку, що краще: ввімкнути portability (80+20 Є), чи перейти на RV (100Є)?
і якщо переходити, то скільки часу займає зміна тарифу?
дякую

Просто увімкніть портабіліті
Теоретично ним можна користуватися не перебуваючи в зоні residential до двох місяців, а потім або вмикати RV^ або змінювати все ж ту саму residential адресу
Але змінити резідентал адресу зараз важко, бо це робилося руками техпідтримки, а тепер вони пилять функціонал під це
Чекаємо
Поки чекаємо — можна просто увімкнути портабіліті

Стосовно часу — кілька годин
Можна завчасно за кілька днів, щоб точно
Почитайте останні повідомлення в цій темі

Ось пишуть таке

схоже прикрили лавочку для України, що можна юзати Portability для іноземних аккаунтів.

На 100 старлінках з’явилась шапочка з «Your service is scheduled to end on 28 Feb 2023». Підтримка поки не відповідає.

Аккаунт в якій країні зареєстрований?

схоже прикрили лавочку для України, що можна юзати Portability для іноземних аккаунтів.
Впринципі логічно, рано чи пізно це повинно було статися. Про це можна було здогадатися коли активували RV для України.

Але всі вони версії RV. При чому що заблокувалися аккаунти які замовлені в різний період часу. І нові і старі. Не заблокувались ті де висить борг 100 євро.

Знайшли якесь рішення по розблокуванню?

Ні, старлінк відповідає дуже довго або стандартним шаблоном що ми мошенніки і замовляли старлінки для продажу або отримали кошти назад.

Вітаю! Я замовила на один акаунт 4 старлінки, як мені тепер розділити ці старлінки по різких акаунтах?

Не можу поміняти карту в особистому кабінеті, постійно вибиває помилку. Допоможіть розібратись! Перший рядок ім’я, другий індекс міста де видали карту, далі номер карти і решта даних. Що може бути не так? Чому не получається поміняти карту? Допоможіть

Вітаю! А хто знає чому чому для українського акаунту недоступно замовлення аксесуарів в офіційному магазині starlink — shop.starlink.com

Пише: «No products found, please check back later for an updated product list.»

Замовлення повністю сплачено та надійшов лист про відправку, хоча трек-номер ще нічого не відображає на сайті DHL.

Ну ось так для українських аккаунтiв :( В мене iталiйський Старлiнк — можна замовити все.

Всем здравствуйте.
Получил девайс. Заказывал на Польшу через Новую Почту. Service Type на данный момент RESIDENTIAL. Девайс еще не включал.
Подскажите, пожалуйста, нужно ли мне его включать для перехода на RV Service Type ? И есть ли смысл указывать свое актуальное расположение (Страна, город) при RV Service Type? Фактически сейчас тарификация в польских злотых, но условно я не знаю где буду «завтра», получается, что тариф останется в злотых при любом моем расположении?
Заранее благодарен за ответы и комментарии. Всем мир!

Может остаться на Residental и просто включить portability?

Просто вмикнiть Portability в кабiнетi. Або RV (дорожче). Почекайте активацiї (може зайняти кiлька годин). Я додав Portability за 2 доби то того як вмикав перший раз. Все одразу завелось.

Тоже самое — включил портабилити до первого включнния девайса.

Підкажіть, чи може влучити в антену блискавка в грозу і потратипи по кабелю в квартиру? Тобто, наскільки це безпечно.

Живу на передостанньому поверсі. Є 2 варіанти — або дах або на кронштейн на Пн-Сх (і знімати при необхідності).

Разумеется может. Но вероятность такого прнебрежительно мала.
Сгорит бытовая техника, подключенная в этот момент в розетки. Скорее всего.

Підкажіть. якщо є термінал. але нема акаунту від нього якось можливо запустити ? дякую дуже потрібно.

Ещё вчера все работало пакет на месяц оплачен , а сегодня интернет пропал и в предложении пишет аккаунт не активен красной строкой. Что может быть и какие варианты есть, чтобы исправить это ?

Как перейти с RV на Residential???

Для RV не нужно включать. А вообще, на сайте.

Доброго дня, користувався старлінком місяць, купив у перекупа, країна чехія.

Зявилось зверху червоне, що мій сервіс закінчився. Боргу немає, гроші не списує і інтернету немаєс що треба робити і скільки приблизно чекати?

Если у Вас RV, то пишите в саппорт, что бы перевели на Residental. По другому никак.

Саппорт сейчас переводами не занимается)

назад дороги з RV на Residental нема. Лише зміна країни прописки, з відповідними тарифами.

Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, мала щастя користуватися старлінком тижні два. Потім був зроблений запит на перенос сесрвісу з Польщі в Україну, це вся затягнулося більше ніж на місяць. Зараз змінити в кабінеті сервіс країни не можу, тільки відправляти запит в саппорт (дякую, але хай йдуть зі своїм саппортом куди подалі). Старлінк знову з"явився в акаунті (на період переносу взагалі не показувало обладнання), однак вгорі червона лінія, що мій сервіс закінчився 14.01.2023. Хай би вже працював з польським портабілаті, однак кнопка make a payment не активна( як вирішити дану проблему? Хтось з таким стикався? Сапорт допоміг (вони там живі і при пам’яті взагалі)?

Треба писати в сапорт. В мене було те ж саме. Вимкнули — 15.01, ввімкнул — 03.02.
Перший тиждень я їм писав в той же тікет що й перенос аккаунту, а вони мені одне й те ж саме відповідали (типу скоро це зявится в інтерфейсі і т д. там стандартна відповідь я так зрозумів).
Потім створив новий тікет в Account, Billing & Orders => Pause & Reactivation з темою SERVICE REACTIVATION написав що хочу реактивувати сервіс. На наступний десь написали перевірте чи старлінк не на паузі, чи сплачені всі рахунки і т п (теж — стандартна відповідь). Відповів що подавав заявку на перенесення аккаунту і хочу реактивувати сервіс як було до відключення. 2 тижні очікування відповіді і потім написали що все ОК — через час активується, так воно і було.

Вітаю!
Хто в курсі, чи відновив Starlink можливість змінювати Сервісну адресу? Якщо відновив, то скільки часу цей процесс зараз займає? Хочу змінити сервісну адресу з Фрації на Україну. Зараз доводиться користуватися Portability.
У січні вони обіцяли відновити цей процесс наприкінці місяця.

Не відновили. Сам чекаю. За портабіліті щось знімають чи ні?

Перейшов на Portability меньше місяця тому. Платіж за новий місяць ще не нарахували, а за перший місяць користування цією функцією вони не нараховують. Чекаю...

Снимают в моём случае это +500 грн.

Так писали ж десь, що для України безкоштовно... Хтось каже знімають, хтось ні...

Бесплатный только в том случае если аккаунт украинский, а если покупали через другую страну и не перевели на укр регистрацию то данная функция платная.

так портабилити же нам только потому и надо, потому что он из другой страні и по другому не будет работать))))
иначе зачем еще тот портабилити?)

Насколько мне известно покупая старлинк вы укзаваете адрес и он потом работает± 3км (может больше иль меньше уже не помню) от домашнего адреса. Что бы работал на большем расстоянии и нужен как раз portability. Могу ошибаться, но если мне не изменяет память то данную информацию я прочёл у них на сайте.

думаю что так оно и есть, но большинство(кто не на фронте) таки ставят их стационарно, одна проблема — что переноса в Украину пока что нету, вот и паримся

Автор просто не курсах что эта функция платная 😁

Доброго дня, заказав Starlink через Францію, увімкнув portability, ввімкнув роутер, зареєстрував wifi мережу, підключився до неї, але в аппці написано, що статус Disconnected. Підкажіть будь ласка, що треба ще зробити ? При увімкненні Portability потрібно service address на українській міняти ? Чи при першому заску потрібно довго чекати воки статус онлайн стане ?

Так і не зрозумів, розібрав/зібрав і залишив хвилин на 15 знов, можливо шнур в антену не заходить плотно. Запрацювало, хоча перед цим так само пробував, коннекта не було.

А портабіліті вмикали зараньше, чі тут вже як ввімкнули? І чі зніма за то гроші?

Добрий день! Хочу продати свій старлінк, але не розумію як бути з методом оплати при продажі. Зрозуміло, що покупець не надасть свою карту мені для того щоб я її додала в кабінет, а продавати аккаунт зі своєю картою звичайно не буду. Хто знає як можна вийти з цієї ситуації?

Прив’яжіть віртуальну карту, на якій немає грошей

Дорого дня. Чи потрібно змінювати сервисну адрессу у межах України? Наприклад, якщо я зміную вулицу або місто

Доброго дня, підкажіть будь ласка, при роботі антена приймає горизонтальне положення ? планую прикріпити на стіну, але край криші заходить на 50 см і кронштейна не вистачить для горизонтального положення, навіть якщо нижче поставити буде макс кут 45 градусів.

у мене кронштейн 95 см, кут старлінка при побочому положенні 20 градусів, повернувся сторого на північ

на сайті starlink кронштейн 60 см, підкажіть де можна більший замовити ? 20 см кут це майже горизонтально ? буду орієнтувати антену на північ теж

— на телефоні зайдіть в додаток «компас» і подивіться що таке 20 градусів, вони відліковуються від горизонталі.
— я дивився кронштейни на олх.

Вітаю! Хто знає, якщо замовити Residential High Perfomance, наприклад в США, чи буде він працювати в Україні?

Я на жаль знайшов подібного згадування в правилах, що придбаний на іншому континенті набір буде не працювати на іншому. Наприклад, якщо я купую Starlink RV (Standart чи High Perfomance) в США, то подорожуючи в Європі я не зможу користуватися сервісом?

Тобто, якщо замовити Residential High Perfomance у Великій Британії, що знаходиться географічно на одному континенті з Україною (Європа) то це буде працювати?

Ви знаєте про такий варіант — використання Residential High Perfomance в Україні, сугубо теоретично, чи це вже практика для України?

Підкажіть пліз, а хто чим заживлює Старлінк? Цікавить саме Екофлоу чи Блюетті,чи можливо Джакері? бо моя маленька станція має не чисту синусоїду і роутер просто тріщить (боюсь спалити), цікаво чи нормально працює на інших станціях. Дякую

все нормально з цими станціями, там чистий синус.

Якщо немає асинхронних двигунів, є імпульсний блок живлення, то чиста синусоїда не потрібна. В Starlink тільки серводвигуни і імпульсний блок живлення, тому підійде змінний струм будь якої форми.

А вы вообще знаете для чего чистая синусоида?

Ні, якщо чесно не сильно розбираюсь у цьому) та все ж переживаю що б не вийшов з ладу, так як обладнення надала компанія) Від мережі не чую що б так тріщав, на Reddit у коментах теж вказують що краще чистий синус, також багато ютую «експертів» вказують що може вийти з ладу, але ті ж експерти ці усілякі екофлови та блюетті і продають, тому тут питання спірне.

У меня bandera power bank на 830 Вт/ч. Хватает на 15 часов работы стралинка без подогрева. Тоже гудит трещит ничего страшного в этом нет. К слову от обычной розетки тоже слышно гул если приложить ухо к роутеру.

Можна живити чим хочете, йому не обов’язково чистий синус. По ідеї навть американські станції на 110в мають підійти

Доброго дня, як відмінити автоматичний спосіб оплати в Старлінк?

Хтось знає чи можна поставити на паузу старлінк (український residental)?
наскільки я розумію, поставити на паузу можна лише в режимі RV сервісу. Але при спробі перевести в цей режим я бачу повідомлення «i understand that at this time if i change service from residential to RV it will not be able to switch back».
Я хочу з весни поставити сервіс на паузу. Для цього треба перевести на RV. Потім я хочу зняти з паузи , перевести назад на RESIDENTAL
Чи можна юуде так зробити? Хтось в курсі? Хтось робив це?

ні, на резідентал дороги назад не буде.
хочете ставити на паузи — платіть більше
резідентал лише можна вимкнути, але невідомо скільки займе ввімкнення і для цього потрібен буде інтернет.

це виходить для України вже доступна RV версія офіційно. $95 в місяць

Да, по логике когда включат функцию релокации, скорее всего начнут блокировать иностранные RV которые находятся вне домашнего адреса более 2 мес, Макс своих денег не упустит)

джерело на що?
якщо що будуть блочить іноземні RV, то це припущення, але цілком логічне.

Заказали старлинк в Германию, оплатили, но так и не доехал. В DHL сказали , что отказ от посылки и они не приделах, но деньги так и не поступили обратно на карту. Писали в Старлинк, но никто не отвечает. Кто сталкивался с подобной ситуацией, что делать?

Да, вот вот я думаю уже должны запустить услугу)

Ну от і закінчилося моє чекання старлінка трішки більше двох місяців.
Замовлений був 28.11, доставлений 31.01 і в цей же день зняли першу абонплату. Тобто доставка заняла рівно два тижні.
Residental. Підключався вперше доволі довго, хвилин 15. Видав 35Мбіт туди і назад. Я вже трохи прям встиг розчаруватися. Але потім промкнуло і на даунлоад почав видавати до 250, а на аплоад так і залишилося 35. Доволі непогано для супутникового скажу я вам.

Привет, подскажите пожалуйста, как быть. В начале января приехал польский residental starlink, подключил режим портабилити, но все равно не хотел работать. Обратился в саппорт, но они до сих пор молчат. Сегодня обнаружил что сериальные номера устройства на сайте и на коробке отличаются(KIT301085673 на сайте и KIT301080533 на коробке). Вероятно прислали не тот старлинк. кто-нибудь сталкивался с подобной ситуацией и как можно быстрее решить подобную проблему?

Добрий вечір, підскажить будь ласка як наново активувати акаунт starlink?

Ось так строк служби сервісу закінчився треба активувати наново,Ось і питаю може хтось знає як це зробити!