Як продати сайт «Поради для прання одягу»

У мене є сайт stirochka.com.ua — унікальний проект з порадами про прання одягу, чищення речей і виведення плям. Всього на сайті 119 статей,всі статті унікальні, авторські, зроблені під SEO. Унікальних користувачів в день — доходить до 400 чол. Трафік — Organic Search — 96 %. Хто підкаже, як можна такий сайт монетизувати, тому що з GoogleAdSense це копійки. Або ж продати...

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Делайте тиктоки, набивайте просмотры.
90% стирки закрывает стиралка, кинул-поставил программу-достал. Остальное химчистка.(это к тому что платежеспособная аудитория врядли ваш посетитель)

Все таки мы не на болотах живем. На реке не стираем)

Можно и домен поменять на более звучный для произношения, если хотите вывести его на массы — prannya.com.ua

Можно попробовать договорится рекламировать или рекомендовать средства и приборы для уборки

Вам потрібна реклама в соцмережах.
Фейсбук дозволяє показувати рекламу вибраним категоріям, скажімо, жінки від 20 до 40.
Подивіться в цьому напряму.

Іншим релевантним шляхом може бути реклама в профільних телеграм каналах присвячених, скажімо, моді, продажу речей та домогосподарству( я хз чи такі є взагалі ) і купувати рекламу в адміністраторів цих каналів.

Ну і до чого тут це? Як це допоможе монетизувати сайт?

А до того, що головний ключ до будь-якої ефективної монетизації це популярність і трафік.
Буде популярність, буде і бабло з реклами і бажаючі купити або розмістити свою рекламу на сайті також будуть.

Тобто треба вбухати грошей на рекламу і на невеликий сайт вузькопрофільних статей хлинуть відвідувачі і рекламодавці?

А ти думав це якось інакше працює?

Я думаю, що твоя порада, то гроші на вітер.

Підписатись на коментарі