Генеральний директор компанії Jetmetrics в США облаяв мене і сказав розмовляти з ним російською

Слава Україні!🇺🇦ділюся тим, що мені вчора написали в одному з російськомовних каналів.

Ситуація така, що мене додали в канал Підприємців Флориди та Америки (лінк в коментарях)

Після цього я привітався українською мовою і Dmitry Nekrasov @nekrasovdy послав мене матюками та сказав говорити російською.

Все б нічого, але Дмітрій власник компанії в Америці, ось його профіль: lnkd.in/g2HncQHC
(можна писати куди йому йти з такими повідомленнями)

Якщо хтось з вас працює, або працюватиме з ним, то знайте хто ця людина. Ще він додав, що з Вінниці.

Прикро, що такі люди є та ображають українців тут.

🇺🇸Glory to Ukraine! 🇺🇦 I am sharing what was written to me yesterday on one of the russian-language channels.

The situation is such that I was added to the Entrepreneurs of Florida and America channel, the link is in the comments.

After that, I said hello in Ukrainian and Dmytro Nekrasov @nekrasovdi cussed me and told me to speak Russian.

Dmitry is the owner of a company in America, here is his profile: lnkd.in/g2HncQHC
(you can write where he should go with such messages)

If one of you works or will work with him, then know who this person is. He also added that he was from Vinnytsia.

It is a shame that such people exist and insult Ukrainians here.

#standwithukraine #russiaisaterrorisstate

www.linkedin.com/...​are&utm_medium=member_ios

twitter.com/...​tatus/1583574406730641408

👍ПодобаєтьсяСподобалось8
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

так если он из Винницкой области, может его мама-папа все еще там

Типові рашисти. Вони там напевно думають що вони нє такіє, що вони не імперці і не фашисти, але правило що россійський «ліберал» закінчується на українському питанні, просто залізне.

А хто сказав що це ліберал? Це типовий рашист і є. Як вони самі себе називають — насос. Відбирає природні копалини в тих самих тувінців і бурятів з дагестанцями які живуть через це в 12-му сторіччі навіть не знають як унітазом користуватись та бьють дірки в полах. Потім серовина продається до західних демократій і рашист на ті гроші живе в розкошах в Америці, користуючись усіма благами і досягненнями демократії. Між іньшим саме них ліберали і терпіти не можуть і вимагають забрати в них візи на сам-перед та депортувати назад до рашки.

Гражданин США не хочет иметь с Украиной и её государственным языком ничего общего. Это прискорбно, но сделать ничего нельзя — он под юрисдикцию Украины никак не подпадает, хоть тресни

Ми можемо зупинити таку гнилу поведінку цих людей. Коли людина знає, що за їі слова буде відповідальність, то і діятиме вона відповідно.

Как ты предлагаешь останавливать? Проблема в том, товарищ из исходного поста на твоё мнение болт ложил, на моё тоже. Он гражданин другой страны

Йому байдуже на нас, но тепер коли його будуть гуглити, то ці статті покажуть одні з перших, що це за людина. + багато його підписників писало, що поділяться про нього з іншими людьми, ломаємо репутацію

Якщо нічого поганого не пише, то ви добра людина)))

Смотря с чьей точки зрения. Панымаыш? Что руководитель компании какому-то там украинцу, что-то ответил не так, при чём по его — же словам, увы большинству наплевать.
Украина, к сожалению, для жителей США отнюдь не на первом месте — у них есть свои проблемы.

В конце — концов обиженный ведь не гей, не чёрный и не лесбиянка. Не уверен, что прогрессивная общественность заинтересуется его делами

я людина, цього достатньо

И в этом никто ни разу не сомневается, однако давай на чистоту, своим постом ты не добавишь этому человеку проблем скорее всего.

К этому вопросов нет. А вот assault & harassment по национальному / языковому признаку, как уже ниже писали — hate speach — это очень и очень суръезное нарушение.

Так подай на него в суд, это будет действием. Лично для меня основания сомнительны, но я не юрист

Тепер з ним ніхто не буде працювати після нашого поширення, і суду не треба ( ще тратити на нього час). Людина має відповісти за свої слова, ось він зараз і відповідає.

Ці ваші байкоти, cancel culture — де поділась стара добра дуель, боксерській ринг 12 раундів. Думаю чуваку відверто всеодно, що з ним не буде працювати частина якось емігрантського закритого клубу — іньша частина скоріше за усе то його однодумці рашисти, а бізнесу з іньшими емігрантами він і не веде. От як діаспора перестане йому в усьому допомагати, скажімо ділитись інформацією про житло, культурні заходи тощо от тоді може і буде якийсь мінус. Тільки в нього скоріше за усе іньша діаспора, де повно-повнісенько однодумців. Найгірше, що може бути для цього чувака і власне мало би бути — допобачення віза або грінкарта, та вертайся до дому під мобілізацію.

а бізнесу з іньшими емігрантами він і не веде

Ну да, це його проблема — рашисти частіше «кидають». Може, йому і до вподоби такий «бізнес»...

Є така річ як репутація. Він її заплямував. Бо гугл пам’ятає все. А бути проросійським зараз — це бути маргіналом

Так нет же. Все компании вынуждены думать о диверсити и чтобы не было токсик энвайромента

Ну не скажите. Вот нам сегодня подкинули таску — убрать российскую федерацию из списка стран в которой можно зарегистрироваться. По идее могли и без нас сделать, но решили сделать приятное. Каждый американец через налоги нам уже дал $500 так сто не плевать это точно. Но вот Маккартизм ещё пока не ввели, видимо как раз чтобы с водой и ребенка не выплеснуть — тех самых либералов например.

Ну дык это потому что эмбарго.

Найгірше у цьому всьому це те, що Дмитро сам декларує, що він з Вінниці(див скріни) і йому ,відповідно, окей посилати іншого українця. В будь-якому випадку хороша ціль для ІТ Армії:)

так він кацап
говори англійською

Так он из рашки изначально. Посмотрите его профиль на линке.

Можна ще зайти у коменти на каналі умовного Шарія, написати там українською і також дивуватись, що тебе послали нахер.

Це інше. Цей канал для підприємців в Америці, було багато Українців. Бачив 🇺🇦 в профілях.

похоже на то, что вы просто обиделись на его грубость

Вы что, отстали от жизни?
1) Кто первый обиделся — тот и выиграл
2) Грубость, которая является следствием ксенофобии. Стал бы он грубить, если бы кто-то поприветствовал чатик на испанском языке? Нет? How dare you? Нужно же заканселить его.

А навіщо ти писав українською в «russian-language channel»? Що ти очікував?

Це канал для підприємців в Америці, було багато Українців. Бачив 🇺🇦 в профілях. Тому і писав українською. Хто зрозумів, той міг мені відписати. А позначення, що чат тільки для росіян там не було.

Проблема в тому що ти ще не вклав нічого в спільноту в яку добавився, лиш зайшов і почав її розламувати по мовному признаку. Маєш право якщо в тебе є такі цінності, але і реакцію відповідну також можна зрозуміти

мене самі додали, я привітався і все, нічого злого навіть не думав писати

але і реакцію відповідну також можна зрозуміти

Не треба нічого розуміти. В штатах зараз культ ображених. Якщо хтось образився, то це проблема того, хто спровакував таку реакцію. Особливо якщо тебе посилають на *** за просто привітання іншою мовою. Можна продовжити лінію захисту, та казати, що він ксенофоб (тригернувся на іншу мову), використовує хейт спіч та погрожує сексуальною наругою (якщо на *** посилав).
Це звичайно лол, але такі зараз там правила. Чому б їх не взяти на озброєння. Думаю, мало хто захоче моти справу з людиною, в кого репутація расиста/фашиста/комуніста

Так, тут когось образити дуже і дуже погано. На нього написали заяву в поліцію Бостона, хай говорить з ними і пояснює свою поведінку.

Мій тато воює за Україну, якщо Дмітрій думаєте, що я так легко йому це забуду, то ні.

Думаю, поліція особливо нічого не зробить йому. А от той факт, що при гуглінні його ім‘я першим результатом буде з‘являтися веб сторінка, на якій обґрунтовано написано, що він токсік за будь якої причини, то це критично. Думаю майбутні бізнес партнери роблять бекграунд-чек і вони будуть не в захваті від співпраці з таким зашквареним партнером.

А он в Бостоне или во Флориде? А то ведь полиция за рамками штата ничего в любом случае не сделает с такой ерундой. Да и в рамках тоже.

Писать в FBI, в компетенцию которых входит hate crime и внутренний терроризм, профит.

Чтобы заурядным срачем в приватном чате ещё ФБР занималась... За поребриком правоохранительная система полностью деградировала, когда вместо того чтобы заниматься реальными делами, они начали лесбиянок гонять. Если ФБР будет заниматься подобными заурядными срачами, то это будет работа того же порядка.

Если ты не сделал ничего противозаконного, то тебе нечего бояться ФБР.

если в ответ на «Салям алейкем» персонаж посылает тебя на хер — то это как минимум хулиганство.

а если написать в этот канал по английски — тоже пошлют нахрен и скажут писать по русски?
Или если написать по испански?

До вашої увага група «миру» t.me/netvorkingUSA

В принципе это заурядный приватный клуб. Интересно стал бы ирландский католик жаловаться, что его выгнали из клуба оранжистов?

если бы его напутствовали словами «пошел нахер, сраная католическая подошва» — то не только бы стал жаловаться, а еще бы и клуб сжег бы, я так думаю.

Оставайся там и фиксируй всё, пока они не подожгут школу © напутствие редактора журналистке, которая освещала первый совместный выпускной в школе в маленьком городке в Миссипи в 80-е.
Классика-с.

Підписатись на коментарі