Генеральний директор компанії Jetmetrics в США облаяв мене і сказав розмовляти з ним російською
Слава Україні!🇺🇦ділюся тим, що мені вчора написали в одному з російськомовних каналів.
Ситуація така, що мене додали в канал Підприємців Флориди та Америки (лінк в коментарях)
Після цього я привітався українською мовою і Dmitry Nekrasov @nekrasovdy послав мене матюками та сказав говорити російською.
Все б нічого, але Дмітрій власник компанії в Америці, ось його профіль: lnkd.in/g2HncQHC
(можна писати куди йому йти з такими повідомленнями)
Якщо хтось з вас працює, або працюватиме з ним, то знайте хто ця людина. Ще він додав, що з Вінниці.
Прикро, що такі люди є та ображають українців тут.
🇺🇸Glory to Ukraine! 🇺🇦 I am sharing what was written to me yesterday on one of the russian-language channels.
The situation is such that I was added to the Entrepreneurs of Florida and America channel, the link is in the comments.
After that, I said hello in Ukrainian and Dmytro Nekrasov @nekrasovdi cussed me and told me to speak Russian.
Dmitry is the owner of a company in America, here is his profile: lnkd.in/g2HncQHC
(you can write where he should go with such messages)
If one of you works or will work with him, then know who this person is. He also added that he was from Vinnytsia.
It is a shame that such people exist and insult Ukrainians here.
#standwithukraine #russiaisaterrorisstate
50 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів