Додатковий інструмент для пошуку коментарів на DOU

Коли часто спілкуєшся на DOU то інколи виникає потреба знайти свій попередній коментар, який може знаходитись на п’ятій-десятій сторінці.

В нашій дивовижній пам’яті цей коментар зберігається у вигляді картинки-ідеї зі списком фактів: коментар з цитуванням, з посиланням або блоком коду.

Щоб знаходити швидше коментарі я зробив doutivity.github.io, а ось приклад використання.

Передісторія

Початкова ціль була знайти початківця зі знаннями HTML, CSS та JavaScript, які масово відгукують на вакансії без досвіду на Djinni й допомогти початківцю зробити цей pet-project з моїм менторством, а далі прорекламувати резюме початківця в цій статті.

Я особисто написав двом початківцям, які залишили свої контакти в темах на DOU поради початківцям та пошуку менторів, один початківець написав мені, з усіма статус спілкування «цікаво, коли буде час або коли згадаю про цю пропозицію».

Результат

Зробив прототип, замовив дизайн й верстку у колег, підключив. Якщо у вас є бажання додати свої фільтри то ось репозиторій.
👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Лучше бы API открыли — тогда можно было бы кучу всего делать.

доу не вчора був створений, зробити API зараз може бути тим ще квестом, звісно з API було б простіше

Да ладно, было бы желание.

Було б бажання переписати на Go.

На самом деле можно переписать. Нужен краулер для обхода сайта, который помещает инфу в базу + сервис который отдает данные через API.
Тут три фишки которые блочат —
1. IP краулера тупо забанят за нагрузку
2. Запросы к API будут стоить пол-килобакса в месяц (а то и выше) из-за нагрузки на инфру
3. Нужен кто-то кто собственно будет это все писать, выкладывать и поддерживать — а но походу кроме меня с Ярославом больше никому не надо.

1. IP краулера тупо забанят за нагрузку

з DOU можна домовитись, є прецеденти.

2. Запросы к API будут стоить пол-килобакса в месяц (а то и выше) из-за нагрузки на инфру

API stopdiiacity.u8hub.com запущений на VPS за $6 й використовує всього 1-2% CPU тому думаю буде схожа ситуація

3. Нужен кто-то кто собственно будет это все писать, выкладывать и поддерживать — а но походу кроме меня с Ярославом больше никому не надо.

Поки роблю для вирішення своїх питань

Підписатись на коментарі