👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Йдіть де є багато технічної роботи, тобто автоматизатором або програмістом на велику галеру і старий проект (10+ років).
За 4 години реально робити більше ніж середнячок любитель посидіти на доу чи попити кави робить за день.
Є проекти де більшість мітингів або в першій (європа) або в другій половині дня (америка).
Якщо це не достатньо вільний графік то можна подумати за роль викладача в ІТ академіях при великих галерах.

Парт тайм тестери потрібні на малі стартап проекти, тільки там роботи за 4 години буде більше ніж за «8» на старому галерному проекті.

П.С. таке краще питати анонімно:)

Изучите автоматизацию. Настройте так, чтоб ваши тесты выполнялись автоматически.
Тогда вам будет нужно только их утром запустить, а вечером проверить — и сдать.

Для таких лайфхакеров придумали nightly build ;D

Дякую за відповідь, може я не все розумію, але мені здається, що на підтримку таких тестів в моєму конкретному випадку піде часу більше ніж на мануальне тестування, бо в продукті постійно відбувається дуже й дуже багато змін.

Хм, якось заходила на біржі фрілансер й для QA manual там ну не те щоб багато пропозицій або вони мають якийсь термін. Наприклад роботи в нас на 1 місяць далі все. Але дякую за відповідь, думаю мої данні не те щоб дуже свіжі — треба подивитись ще раз :)

думаю, що в ролі РО найти роботу на парт-тайм найбільш оптимально, бо ви вже маєте досвід роботи в тому напрямку.
також можна і в ролі QA відносно легко також.
щодо нових напрямків, то напевно це SEO, Support, Techwrite, HR чи щось таке.
по ЗП можете зорієнтуватись на ДОУ віджеті.
а взагалі, створіть профіль на Джинні з парт-тайм завантаженістю, вас там швидше знайдуть

Дякую за відповідь, так свій Джинні точно треба привести до ладу :)

Хіба QA team lead не може працювати 4 години на день? Чи ви вигоріли і не роздивляєтесь більше напрямок QA взагалі?

Якщо він ще й BA та трішки PO — не дуже виходить😃 Не знаю, може я відпочину та моє вигорання пройде, просто я розумію що скоро треба буде щось міняти й дивлюся по сторонам. Дякую за відповідь :)

Знаєте, Ви майже попали в ціль: в мене іноземна компанія, але по факту з українським корінням.
Про англійську як і абсолютна більшість турбуюся дуже, але тут думаю скільки не вчи — без нормальної практики все сходить нанівець. Якщо не секрет Вас з яким рівнем взяли? А що ви розумієте под кваліфікацією? Досвід чи якась особлива сертифікація?

Насправді в Ваших коротких коментах є дуже корисні ідеї для мене. Дякую Вам.

В яку сторону мені дивитись?

розробка

А потім джуніором на фріланс чи як? :)

А потім джуніором на фріланс чи як? :)

а й справді, а то тут ще якісь труднощі знову, навіщо воно вам. Відзиваю свою пораду :))

Ой ну що ж Ви так зразу? :) Я дійсно хотіла спитати як Ви бачете подальший шлях, нічого більше))

Можна ще спробувати подивитись part-time вакансії на Джині
djinni.co/...​jobs/?employment=parttime

На DOU теж трішки є
jobs.dou.ua/...​cancies/?search=part-time

Дякую за посилання. Насправді реально багато чого знайшла та навіть якось впевненості додалося :)

Підписатись на коментарі