На Web Summit виступатимуть прихильники путіна. У мережі — обурення

На топовій ІТ-конференції Web Summit у списку спікерів заявлено два цікаві персонажі: Макс Блюменталь і Ноам Чомскі.

Журналіст Макс Блюменталь працює у виданні Thegrayzone і досить відомий у Twitter. Він писав, що знищення Маріуполя — це фейк, як і героїзм охоронців острова Зміїного.

Ноам Чомскі заперечує суверенність України і виправдовує дії путіна погрозами зі сторони НАТО.

У мережі вже почали писати про те, що Web Summit має скасувати виступи цих спікерів. Допоможемо?

Поширюйте інформацію, тегайте Web Summit у соцмережах і пояснюйте, чому запрошувати путінолюбів — не ок.

👍ПодобаєтьсяСподобалось11
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
На топовій ІТ-конференції Web Summit

Якась нікчемна конфа, що тусується то в Дубліні то в Лісабоні. Знайшла способи гімно-піару, розповсюджувати себе через анти-рекламу. Cancel culture для конфи яка і так мало кому відома і відверто і без того нікому не цікава. Це не презентації Apple чи Google які зривають ажиотаж і на які дивиться уся індустрія.

так проблема в Хомски и Блюментале — это только для Украины и украинцев проблема, а именно их «пророссийскость»
а на деле их проблема в том, что они жалкая левачня, пишущая статейки про украинских неонацистов, троллей NAFO и прочую ахинею на своих помоечных Грейзонах, но для Европки это вполне себе ок, оказывается =)

До речі звертайте увагу навіть на розробників додатків якими ви користуєтесь. Я вчора офігів. Заходжу в програмку погоди, яку навіть передплачував і не розумію. Шевченківський район Києва там чомусь зветься Радянським (совкова стара назва). Почав перевіряти — ну звичайно, розробники виявились ка....ми з пітєра, і вирішили так мілко підсерити. Звичайно видалив нафіг.

чогось Макса в спікерах не знайшов

Мабуть, вже відреагували?

Чомусь взагалі нікого цікавого там нема і ніколи і не було.

Доречі в мене є 2 дев квитка на веб саміт. Можу надати, хто є в Ліссабоні. Не для перепродажу

там в спікерах Усік є, я думаю його вистачить щоб морду їм набити)

Он может и не захочет, а мне пофигу

Тот случай, когда мне захотелось задонатить на мордобой...

Та я бесплатно за ради такого дела

Щось згадалось як Базз Олдрін якомусь плоскоземельщику прямо на вулиці зарядив. Залізний дідо.

О, Вова. Хело.

Ще є така опція?)

Віддав вже

Вiктор, чи можна якось отримати квитки вiд вас? Дуже хотiв би потрапити на самiт.

віддав вже

Підписатись на коментарі