Як отримати оффер від топових компаній за рейтингом DOU?
Всім мирного неба! (окрім рузні)
Можливо це не питання, а скоріше цікавість та допитливість. З одного боку всі хейтять топові компанії, кажуть «галєра», працюєш як раб і взагалі після такої роботи багато хто вигорає.
А з іншого мало хто може туди потрапити через конкуренцію. Що дає право думати, шо там баланс між життям та роботою все ж таки є. І не такий страшний вовк як його малюють.
Я маю певний досвід у розробці веб-застосунків. Але чьомусь ніколи не міг навіть попасти на перший етап співбесіди. Ніби з одного боку є певні вакансії в топових компаніях які так чи інакше завжди відкритті, але твого досвіду не вичтачає на то. А є такі вакансії до яких ти підходиш прям ідеально, але конкуренція шалена. З одногу боку ніби і не можливо вгадати шо саме вчити і в чому саме розвиватись, шоб за певну кількість років точно знати шо у цій компанії, саме ця позиція саме з цими скілами буде відкрита — тому, я буду вчити саме їх. А з іншого коли вчиш шось не спецефічне більш фундаментальне — цього не досить.
Так от питання — як все ж таки отримати офер від топової компанії? Принаймні зацікавити рекрутерів у цій компанії?
Заздалегіть дякую!
*топова — компанія яка належить до TOP-10 з рейтингу DOU. Особисто мене цікавить рейтинги компаній де більше 200 спеціалістів.
Передбачаючи певний «хейт» стосовно того рейтингу (типу «всі знаєм як ті анкети заповнюються», «той рейтинг це фігня» і тд) — наголошую, на тому що питання не для пошуку алгоритму як отримати офер, питання для того аби особи які отримували офер поділились своїм досвідом. Або ж для того аби поділились своєю думкою стосовно «чьому вирішили не йти».
Найкращі коментарі пропустити