Збираємо 210к + 3кк гривень на звʼязок для повітряних сил
Вітаю!
Я Володимир Хворостянкін, Software developer, займаюсь проєктуванням, підбором обладнання, закупками та передачею обладнання військовим звʼязку повітряного командування одного з регіонів.
Протягом останніх 6 місяців ми з хлопцями значно покращили радіо звʼязок що значно прискорило процес прийняття рішень та інформування о загрозах, поновили та вдосконалили фіксований звʼязок (звичайні на ІР телефони, ІР шлюзи, кілометри кабелю та інше), реалізували оптичні проекти (зварювальні апарати, рефлектометри, інструменти, конвертори, патчкорди) та створили безліч точок доступу по регіону, купили фільтри та покращили роботу станції Харріс та багато іншого. Всі ці проекти коштували понад 4 мільйони гривень, це значні кошти, але більшість була зібрана з донатів, за що я безмежно вдячен. Приблизно 600 тисяч було витрачено особистих коштів. Головне що на всі витрачені кошти в мене є запити та акти передачі на військову частину — все прозоро.
Збір на програмні комплекси триває!!! Координати збору нижче.
Це наразі останній запит, зробімо його разом! З наступної ЗП додам в банку 50к, сподіваюсь там вже будуть кошти, щоб закрити цей запит. Загальна потреба на запит — 250к, зібрано 25 тисяч.
(я маю замальовувати всю інформацію, щоб не було зрозуміло що та кому)
17.01.2023
Війна дінамічна та приоритети змінюються постійно.
Вчора вранці мені надійшов запит від хлопців з повітряної оборони на партію обладнання, а головне на зварювальний апарат!
А вже сьогодні було виконано його. Було придбано та передано 63 ІП телефонів, оптичні та звичайні комутатори, VoIP шлюзи, SFP модулі, та зварювальний апарат оптичних ліній звʼязку (було придбано та відправлено працювати за 2 години після запиту, тому що це край важливо щоб оптичні лінії працювали бездоганно, а їх ремонт та модернізація проходила максимально швидко).
Важливість кожного телефона та подібної техніки надзвичайна — звʼязок має працювати за будь-яких умов, завжди та всюди, коли захисники повітря протидіють ракетам чи мопедам — важлива кожна секунда, тому комунікація має бути бездоганна, щоб отримувати чітко всю інформацію та накази.
Це вкрай необхідно щоб мінімізувати вірогідність повторення жахливої трагедії
З банки я зняв 20 тисяч на оплату оптичних комутаторів
ЗБІР коштів на програмно-апаратні комплекси Амур — 250 тисяч потрібно.
Координати збору нижче.
10.01.2023 (Збір на антени закрито, кошти зібрані)
Зняв 94000 на оплату 50% від рахунка по антенах.
Наразі в роботі 2 проекта:
1. Величезний проект, про який я не можу багато розповідати, але то буде пушка. Потрібно придбати КрАЗ за 1.2 мільйона, поставити на нього обладнання на півтора. Цей проект забезпечить надійний звʼязок з мінімальним часом розгортування обладнання для всіх складових повітряного захисту — від військового з ПЗРК до авіації. Це надзвичайно важливо у сучасних умовах. Ви запитаєте: «А хіба зараз нема машин звʼязку?». Є . Але цей проект основан на сучасному обладнанні — від промислово-війскових компʼютерів Advantech та старлінка до війскового спеціалізованого обладнання. Все вже знайдено, запроектовано, питання лише в грошах.
Проект вантажівки на паузі. Нема коштів.
2. Потрібно придбати 4 спец вироби Харківського виробнитства Амур — 210 тисяч.
Є ще 2 проета для Азову та пехоти у Бахмуті.
Всі ці проекти дуже важливі для захисту неба, інвестуючи 1 гривню в ці проети ми формуємо надійний звʼязок по всьому регіодну активних бойових дій для повітряних сил.
Координати збору:
send.monobank.ua/jar/8gr8u7edfh
5375 4112 0156 0930
[email protected]
Receiver — KHVOROSTIANKIN VOLODYMYR
City KYIV, UKRAINE
Swift code UNJSUAUKXXX
ETH 0×5115BE1bf49D2A2B9B83474Fd9bd0b0fEC089796
USDT 0×5115BE1bf49D2A2B9B83474Fd9bd0b0fEC089796
Дякую! Разом до перемоги!!!
Фото минулих передач обладнання:
07.12.2022
Промисловий ПК від Advantech (245к гривень) та ще 50 профлистів для облаштування позицій ППОшників.
Передача обладннання на 600 тисяч — ретранслятори, промисловий ПК, звичайні компьюетри, ноутбуки та інше.
20.11.2022
передано останні 5 роутерів та 5 голосових шлюзів.
31.10.2022
Кабельна продукція

31 коментар
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів