Як працювати на Upwork без ПДВ?
мені 16 років і я хочу заропити на апворці, але у мене немає ндс, і тому не можу отримувати гроші, що порадите?
мені 16 років і я хочу заропити на апворці, але у мене немає ндс, і тому не можу отримувати гроші, що порадите?
Дерзай! регай на батьків і піонер картку на батьків і вперед!) податки канешно добре платити але ти тіки пробуешь, поки немає стабільного доходу і більш менш нормального податки не платяться
Я б радив спочатку заробити а вже потім думати перед виводом. Щонайменше будуть кейси, тощо. Вивести можна і на рахунок батьків\друзів, в тому числі з відповідним ФОП
>>>В соответствии со статьей 35 ГКУ полная гражданская дееспособность может быть предоставлена физическому лицу, которое достигло шестнадцати лет и желает заниматься предпринимательской деятельностью.
При наличии письменного согласия на это родителей (усыновителей), попечителя или органа опеки и попечительства такое лицо может быть зарегистрировано как предприниматель.
>>
Тоесть работать вы можете, но с согласия родителей, ПИСЬМЕННОГО. Поскольку апворк об этом не вкурсе, скорее всего вы можете работать если есть загран.
НДС — забейте. Если по уму, вы должны зарегистрировать ФОП или платить 20% налога с доходов в конце года. Сейчас «до окончания военного положения» вы можете вообще не платить ничего с ФОП.
Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.
Ця штука з ПДВ, означає, якщо не ввести номер, то зніме 20% зверху за їх послуги (преміум, конекти). Тобто, якщо купуєте конекти, то умовно не $10, а $12
До коштів які заробляєте це ніяк не стосується.
Спробуйте зареєструватись, підгрузити документи.
Коли буде першмй проект і заробите кошти, ще буде відео верифікація з представником апворк.
ФОП не спішіть, як нема постійного потоку замовлень, іноді краще податки як ФО заплатити.
Якщо апворк пропустить і зареєструє, то супер. Ліміт віку не бачив, і формально право на роботу в Україні є з 16, правда не фул тайм
Не треба тобі з ПДВ нічого робити. А от чи до 18 років тобі апворк дасть зареєструватись — оце вже питання.
Ндс есть только у государств, не переживай)
Если серьезно — фоп в 16 вроде как можно открыть, если родители не против, так что предпринимательская деятельность не должна быть проблемой, надо бы ещё посмотреть условия самого Upwork
8 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів