7-8 онсайтів у Долині (ремоутно), Update 2022/12/04
Старожильці форуму мене знають по ось цій темі «24 онсайти у Долині» dou.ua/forums/topic/28593, де я описав
Ліричний відступ. Про початок цієї теми я попередньо анонсував ось тут — dou.ua/...rums/topic/28593/#2500686
============================================================
Я рік активно не дописував на ДОУ з багатьох причин.
Хронологічно — ідіоти, вигорання, війна.
Ситуація з тим всім не владналася (і наша русофобія недостатня), але у мене накопичилося багато актуальної і корисної інформації про співбесіди, ситуації на роботі, що може бути як корисно тим, хто у Штатах, так і тим, хто працює ремоутно на американські компанії, чи вибирає нову компанію для роботи. Інформація забувається, треба записати.
Приблизний план про що я тут буду дописувати потрохи.
План.
Срачка з менеджеркою у 2021. Мобілізація — ето єсть война.
Підготовка до співбесід.
Свій досвід інтерв’юера і фейспалмові фейли кандидатів.
Співбесіди 2021 — фейл. Пауза.
— «лєві» рекрутери і підстава
Вигорання, ознаки, причини.
Pet-project.
Рак мозку у співробітника з команди.
Співбесіди 2022 — початок.
Викарабкування з вигорання.
— VHS Collection — Survive.
— Joe Rogan — Akira the Don — Experience — Happy as fuck, Be the hero.
— тримісячна відпустка (за свій рахунок) і рідні. Хорватія, як вони нас розуміють і підтримують.
Співбесіди 2022 — продовження.
— вибір напрямку
— «я кажу ні, а-а-а а» © Ірина Білик
— дєнєг нєт (у трейдінгу??? — ідіть лісом)
— гівно на співбесідах-2
— being positive + досвід інтерв’юера творить чудеса
— Блєск і ніщєта... self-driving cars — інсайдерська інфа від прожжоного пацика
— Блєск і ніщєта... video gaming industry — інсайдерська інфа від рекрутерки
Оффери пачками пішли.
Торги. Заікання рекрутерів.
Пришвидшення виходу на нову роботу.
Рецесія і звільнення пачки народу на старій роботі.
============================================================
Цього сезону пошуку робіт я мав 7 (блін, я щиро вірив чомусь, що їх було більше) онсайт співбесід (ремоутно), по результатам яких я отримав аж цілих 4 офери (у минулому сезоні було 24 співбесіди і 1 (один) офер). Видно що робота над помилками пішла на користь.
Активна фаза інтерв’ювання (телефонний кодінг, онсайти) — всього-навсього зайняли місяць і кілька днів. Прихована фаза — переписки, дзвінки з рекрутерами і менеджерами відбувалися за
По всім параметрам видно, що робота над помилками пішла на користь.
Для чого це все писати? І людям користь, і мені. Якщо я читаю свою писанину кількарічної давності і не відчуваю .обаного встиду, то значить, що я нічому не навчився за ці роки.
У попередньому сезоні я як міг перекривлював назви компаній, бо NDA і всяке таке. Це виглядає смішно, дико, тупо, .обаний встид, і дратує декого. Тому продовжимо :-D. Альтернативою є писати 1,2,...,7, чи позначати буквами алфавіту. Але є одне але. Я ходив колись на курси швидкозапам’ятовування і знаю, що люди легше запам’ятовують не абстрактні цифри чи букви, а асоціації. А ще люди люблять ребуси.
Отже, компанії учасники онсайт забігу
моя теперішня компанія, Святий Грааль, Невидимо, Козли лабораторні, Вершечок ослика, Дужелі, Крейсер пітєрський.
Решта, з якими не склалося з різних причин (гроші, вимоги, самі-не-знають-чого-хочуть), на їхнє і моє щастя.
As-fck-фірма, Апельсин, ВиМиваре, Синьорічні технології, Жери, Чикагські жлоботрейдери (смачно пашуть), робота на дядю (Сема), Стрибок з мосту, Агрономний ослик.
Не склалося у 2021 році — Коцик, As-fck-фірма, Мережеві метелики, Братва на мосту, Пес польський..
Updates
Тут я буду додавати лінки на комменти нижче з новою інформацією
Update 2022/11/01 — Байки інтерв’юера, фейли кандидатів — 1 (debrief, values, scoring) -dou.ua/...rums/topic/40684/#2508719
Update 2022/11/01 — Байки інтерв’юера, фейли кандидатів — 2 (Staff, інфляція титулів, Diversity & Inclusion) dou.ua/...rums/topic/40684/#2508888
Update 2022/11/02 — Байки інтерв’юера, фейли кандидатів — 3 (залипання кандидата, ігнор підказок) dou.ua/...rums/topic/40684/#2509377
Update 2022/11/02 — Байки інтерв’юера, фейли кандидатів — 4 (вимахування, псіхування, заборонені слова на роботі) dou.ua/...rums/topic/40684/#2509488
Update 2022/11/02 — Байки інтерв’юера, фейли кандидатів — 5. (НЛП + джедайська магія)
dou.ua/...rums/topic/40684/#2509537
Update 2022/11/03 — Задачки на інтерв’ю dou.ua/...rums/topic/40684/#2509988
Update 2022/11/04 — Байки інтерв’юера, фейли кандидатів — 6. (дим, кашляння, самі винні) dou.ua/...rums/topic/40684/#2510727
Update 2022/11/12 — Де гроші? — dou.ua/...rums/topic/40684/#2515200
Update 2022/11/16 — Вигорання — dou.ua/...rums/topic/40684/#2516922
Update 2022/12/01 — OpenAI -> програмісти нінужни :-) - dou.ua/...rums/topic/40684/#2524739
Update 2022/12/26 — музичка для мотивації — dou.ua/...rums/topic/40684/#2540178
220 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів