Тарифи data group вже з’явились на сайті data group. Того року не було Щодо стабільності багато років тому сидів. В принципі інет не пропадає за винятком дуже хрінових погодних умов коли страшна метіль. Є проблеми із пінгом. Він великий тому що супутник на геостаціонарній орбіті — далеко . Із ssh погано працювати.
А що тут обговорювати? Якщо відкинути асиметричний доступ, то варіантів одиниці, і швидкості там реально смішні. Як вам, наприклад, канал на 56K за ціною «зателефонуйте і ми скажемо»?
В мене так само було, причому двічі. На третій раз подзвонив в підтримку і попросив прийняти заявку. Спочатку теж хотіли перекинути на окремого представника по супутниковому і «вам передзвонять», але я наполіг на тому що все вирішив і хочу залишити заявку на підключення прямо зараз
Підключили, десь за тиждень. Нічого не можу сказати за стабільність, бо кілька хвилин просто потикав кілька сторінок, подивитись чи працює, і раз в кілька днів перевіряю так само пару хвилин. А так на ньому не працюю бо поки є світло на 500-мегабітній оптиці якось приємніше
29 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівТарифи data group вже з’явились на сайті data group. Того року не було
Щодо стабільності багато років тому сидів. В принципі інет не пропадає за винятком дуже хрінових погодних умов коли страшна метіль.
Є проблеми із пінгом. Він великий тому що супутник на геостаціонарній орбіті — далеко . Із ssh погано працювати.
Якщо буде блекаут, то наземні станції в Україні не будуть працювати ж?
А що тут обговорювати? Якщо відкинути асиметричний доступ, то варіантів одиниці, і швидкості там реально смішні. Як вам, наприклад, канал на 56K за ціною «зателефонуйте і ми скажемо»?
В темах про старлікн все вже обговорили
Там окрім про Старлінк більше ні про що нема
А кроме Старлинка, ничего нормально больше и нет.
Ну як мінімум є Датагруп. Можливо ще хтось, хз
Залишив Датагруп заявку, щоб зі мною зв’язалися з питань їх послуг. Вже більше як місяць не телефонують і не пишуть на пошту.
ну так ждут ответа от нашего спутника
В мене так само було, причому двічі. На третій раз подзвонив в підтримку і попросив прийняти заявку. Спочатку теж хотіли перекинути на окремого представника по супутниковому і «вам передзвонять», але я наполіг на тому що все вирішив і хочу залишити заявку на підключення прямо зараз
Підключили, десь за тиждень. Нічого не можу сказати за стабільність, бо кілька хвилин просто потикав кілька сторінок, подивитись чи працює, і раз в кілька днів перевіряю так само пару хвилин. А так на ньому не працюю бо поки є світло на500-мегабітній оптиці якось приємніше
0 800 210 000
🙂
а як же www.speedtest.net ?