Тарифи data group вже з’явились на сайті data group. Того року не було
Щодо стабільності багато років тому сидів. В принципі інет не пропадає за винятком дуже хрінових погодних умов коли страшна метіль.
Є проблеми із пінгом. Він великий тому що супутник на геостаціонарній орбіті — далеко . Із ssh погано працювати.
А що тут обговорювати? Якщо відкинути асиметричний доступ, то варіантів одиниці, і швидкості там реально смішні. Як вам, наприклад, канал на 56K за ціною «зателефонуйте і ми скажемо»?
Залишив Датагруп заявку, щоб зі мною зв’язалися з питань їх послуг. Вже більше як місяць не телефонують і не пишуть на пошту.
В мене так само було, причому двічі. На третій раз подзвонив в підтримку і попросив прийняти заявку. Спочатку теж хотіли перекинути на окремого представника по супутниковому і «вам передзвонять», але я наполіг на тому що все вирішив і хочу залишити заявку на підключення прямо зараз
Підключили, десь за тиждень. Нічого не можу сказати за стабільність, бо кілька хвилин просто потикав кілька сторінок, подивитись чи працює, і раз в кілька днів перевіряю так само пару хвилин. А так на ньому не працюю бо поки є світло на
29 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів