Переказ коштів на валютний ФОП рахунок за допомогою Wise
Всім привіт, друзі маю таке питання: Можливо хтось з вас таким чином отримує кошти за свою працю?
Передісторія: Є замовник із однієї стран ЄС. Його вимога для роботи, відкрити ФОП. Для розрахунку на основі інвойсу. Я виконую для нього проекти з вересня на постійній основі. Спплачувати він бажає через систему Wisе як юр. особа (це для нього важливо, щоб не їздити до відділення). Я відкриваю валютний ФОП рахунок в Альфа банку. Відсилаю інвойс з реквезитами. Але у нього при сплаті з’являється помилка. Всі спроби звернутися до підтримки сервісу Wisе, не мали успіху. Отримуємо загальні відповіді по типу, ми не можемо відправити кошти для цього отримувача, але ви можете переказати гроші в будь-які інші українські банки. Списку нажаль немає. Альфа також не дає ні якої конкретики. Мол СВІФТ проходить у всіх інших без проблем.
То ж питання до людей які мали подібні кейси або володіють якоюсь інформацією, чи допоможе відкриття валютного рахунуку в іншому банку в цій ситуаціїї? Чи можливо є якийсь інший вихід?
Заздалегідь, дякую за відповідь!
Друзі всім спасибі за відгук, проблема вирішена, підтримка Wise вийшли на зв’язок, проблема дійсно полягала в саме в Альфа банку. Wise на даний момент не пропускає всі платежі саме з цього банку. Я відкрив ФОП рахунок в Приваті, і платіж прийшов протягом години.
35 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів