Як залишатися онлайн під час відключення електроенергії

У цій статті висвітлюються рішення для малих підприємств і пересічних громадян, як залишатися в мережі під час відключення електроенергії, на основі нещодавно протестованого апаратного та програмного забезпечення в зоні бойових дій в Україні.
www.linkedin.com/...​ernet-ukraine-kotomin-1f

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Статтю писав студент-теоретик? За останні місяці і старлінк дешевши і мобільний інтернет практично не працює. Все інше читати немає сенсу.
Реалії інші

Стаття дуже загальна, як на мене. І дарма сподіватися на мобільних операторів — це не працює під час відключень взагалі. Я ось зібрав компіляцію, якщо цікаво глянути: www.facebook.com/...​TJcUwceMBtsRzCQl/?app=fbl

Старлінк для нас коштує біля 400 баксів.

Старлінк за 400 баксів не має сенсу. Його чекати від місяця до трьох. А якщо є можливість чекати — значить, він не потрібен, то можна і не брати. А якщо вже припікає, то пора вже на OLX бігти, де буде 2×400 у кращому випадку.

На тому ж OLX купа обʼяв де за три тижні обіцяють привезти за 16-25к грн. Хіба всі дурять?

Хто зна що за схема. Скільки там зазвичай аванс хочуть?

Хто його зна. В деяких пишуть шо навіть без передплати.

Очень жирно: 24 тысячи при цене в Украине 14 тысяч.

Там наче довго чекати якщо в Україну напряму замовляти.

Люди с OLX как-то привозят за 16к, а Новая Почта хочет 24. За что такая переплата?

Є реальні кейси кому привезли за 16к і не за 3 місяці?

О, дякую за посилання. Відмінив своє замовлення старлінку за 50 тисяч гривень, замовлю тут.

ну я просто в рандомний момент зайшов на сайт, заказав і чекав 23 дні, він вже є, також хто хотів мав пів року для того щоб зробити заказ без ніяких проблем.

Це рішення має кілька застережень: для бездоганної роботи Starlink потрібно уникати таких перешкод, як будівлі, дерева та гори. Далі, СВЧ канал створюваний антеною стає ціллю для авіаударів. Тому антену потрібно встановлювати подалі від людей або чутливих місць. Ще, час очікування замовлення 10 тижнів.

Ничеси. Насколько это правда?

кажуть якщо на балконі поставиш то працювати не буде)

Тре виносити назвовні, як супутникову тарілку, що найменше. Я такі конструкції бачив, але поспілкуватися з власниками змоги не маю.

В мене стоїть Starlink на кондиціонері 18 поверх з 25

www.speedtest.net/result/13955330504

Якщо я не помиляюся, Старлінк повинен мати над собою кут вільного неба 100 градусів завширшки. Це правда.
Що до цілі для ударів, то тут мабуть йдеться про використання у зоні бойових дій. І то, його для початку треба запеленгувати, а потім нанести удар. Я не впевнений що ПРС (аналогічні ракетам AGM-88 які нам поставили), які в москалів мають десь бути, зможуть навестися на це. Ракети, які летять по наших містах, на випромінювання взагалі не наводяться. Тому неправда.

Starlink + UPS Online = 70_000 — 100_000 UAH depends on setup

Самим суттєвим недоліком мобільного інтернету є те, що швидкість просідає до нуля, коли вимикають світло на районі. Всі перемикаються на мобільний інтернет і все....він майже не працює(також чим довше нема світла тим гірше інтернет). Хоч мільйон антен встановлюй — це не допоможе, нажаль(. Тому три зірочки для GSM це занадто багато. Доречі GSM — глобальний стандарт цифрового мобільного звʼязку. Підозрюю, що ви під цією абревіатурою мали на увазі 3G\4G.

Підписатись на коментарі