Можно ли устроиться на работу, имея тату?

Приветствую всех завсегдатаев данного форума. Коротко и по делу: хочу связать свою жизнь с ИТ, планирую развиваться во фронт энд. Но на данный момент и в дальнейшем я планирую забивать свое тело тату(одна нога уже готова). Таков мой вопрос к вам: как отнесется к этому работодатель, если вдруг увидит на моем теле тату?
Сразу скажу, на лице и на таких подобных вызывающих местах бить не собираюсь. В данный момент больше переживаю за кисти, на одной руке тату уже выходит на кисть — планирую бить на второй.

Интересуюсь у вас, как у мастеров которые не первый день здесь сидят и работают в ИТ.
За ранее всех благодарю за ответ, мирного неба вам над головой и Слава Украине!

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn

Найкращі коментарі пропустити

Мене, як наймаючу сторону, бльше б хвилювало, що людина говорить російською, а не те, як вона виглядає.

Крінжанув з того, що люди всерйоз відповідають топікстартеру.

якщо роботодавець тебе не візьме через тату — то скоріш за все ти б в такому місці і так не хотів працювати)

Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

артем_бонов_їсть_тортик.гіф

Можно камеру не включать на стендапах

краще потратьте гроші на вивчення Української мови, а на здачу — задонатьте на ЗСУ, а після нашої перемоги — бийте собі на тілі все що завгодно, це ваша власність

Навіщо тобі той фронт енд, там зараз майже неможливо зайти, обери щось інше, де менше конкуренції

Не желательно делать тату на видном месте. Могут отнестись негативно.

Это смотря у кого место какое, что его видно :)

Лично я СНАЧАЛА устроился на работу, немного поработал — и только ПОТОМ сделал себе небольшую татушку.

Всім пофіг, якщо це ображаюче когось тату на обличчі (АСАВ чи «всі мужики козли»). Чи пароль від проду.

Ну якщо там будуть залатиє купала, аує та трієдінарусь, — то закенселять.

Це ж айті. Хоч рог на голові собі вживи — всім пофіг.

У нас — не Москалія. У нас більшість ІТ-компаній — адекватні і не звертають увагу на тату-пірсінг-стать-вік-одяг-тощо.

Якщо вам не пощастило і вам задають питання про тату в компанії — краще туди просто не йти. І обов’язково написати про цю компанію відгук тут, на ДОУ в її профілі.

А якщо тату то QR code по якому відкривається моє cv ?

В цьому випадку треба правильне місце обрати для тату.

Крінжанув з того, що люди всерйоз відповідають топікстартеру.

Може окремі випадки там і є, у якості виключень.
А по факту в ойті вже кожен п‘ятий розмальований як сольова давалка-вебкамщиця — це всі знають. Але ТС вкинув запитання з 2008 року, а інші на серйозних щщах йому щось пояснюють — я про це.

У нас працювала дівчина з голубем на усю спину (Голуб = вийшла по УДО чи амністії).

Ну зате тепер ви краще знаєтеся на татуюваннях

На всю спину? Хм, а як то можна було побачити у офісі? У ліжку ок, але у офісі не бачили б? :)

Усю спину?
Не, я нічого проти не маю. Мабуть у Харкові дрес код класний просто :)

Вечірня сукня на корпоративі легко покаже 90% спини

А шо, тіпа Бобер не міг без сукні побачити? :-)

Ну я не в курсі чи є в нього суперсила двитись кріз сукні :-)

ну, якщо чесно то «без» не завжди означає «крізь» :-)
Є ж ще мінімум одна опція.

Нажаль, я не вірю що Алесья захоче с Базукою роділити цю іншу опцію. Вибач Базуко.

Ні. Ми на той момент ще море не викопали :)

ходити на співбесіду as is(максимальною чучундрою якою є в житті) — найправильніше, шо можна зробити. і згоден з ораторами нище. якшо відмовляють за зовнішність — така контора йде за кораблем

В нас в бухгалтерії працювала жінка із помітною бородавкою.
Все що сказали щодо неї рекрутери: «бідна дитина, бородавка на носі». І все.
А ви через якесь тату на нозі переймаєтесь, яке все одно ніхто не побачить, якщо тільки співбесіда не на чорному шкіряному дивані і ви обидва без трусів.

на чорному шкіряному дивані і ви обидва без трусів.

Співбесіда, сіньйор-помідор у светрі із оленями, задає питання:
— Розкажіть про принципи SOLID?
— А що ви знаете знаєте про TDD? А чим воно відрізняється від DDD?
.... a few hours later .....
— Доречі, я без трусиків

Не роби тату, це болячи, дорого, і важко видалити. Через роки це буде виглядати крінжово.

і на сонечко потім не можна засмагати

Взагалі нікому не можна засмагати. Подивись на стан шкіри на лиці чи руках (які найбільше перебувають на сонці) і на стан шкіри на попі (яка майже ніколи сонця не бачить).

Целюліт глибоко під шкірою )

для болєє лучшой статистики подивився аматорів на порнхабі. Нуууу шо тут сказати — прищів на задниці явно більше

Аматорів — це коли 5 секунд трахає, 15 відпочиває і так по колу?

це не через сонце, на лиці прищів зазвичай більше ніж будь де, хоча воно завжди на сонці.

Прищі не страшно. Треба дивитися на текстуру, еластичність, колір, плями (їх відсутність). Ну і попи багатьох баришень не показник, вони любителі загоряти в бікіні, тому шкіра на їх попах також піддається сонячному старінню.

Через роки це буде виглядати крінжово

Через роки у черзі за за корвалолом в аптеці більш всього мене буде піпчить, як виглядає моє тату.

Є ще дуже довгий період життя (умовно 35-65), коли це буде виглядати крінжово, а за корвалолом стояти ще не треба буде.

А 35 це вже старий? Да багато хто, навіть в 50 займаються в залі і виглядають набагато краще за тебе, судячи з фото, бгг

Я тут до чого, клоуне?

Якась тупорила персональна атака, бггг. І досі пече, боягузику?

Навпаки, гарні тату на мужиках і бабах класно виглядають під 40. Все залежить від тіла і як слідкувати за собою.

Якщо слідкувати за собою, то тіла взагалі гарно виглядають 🙃

Особливо крінжово дивляться на тілі товстих бабіщ які замість того щоб піти в спортазал, думають що компенсують зовнішній вигляд татухами. Ось спортивна, підтянута баришня з татухами — це сексуально. Головне щоб не на всю частину тіла по типу рукава.

Зазвичай люди які роблять з себе фріків, в тому числі забивання всього тіла татухами, це психічно не здорові люди, тому тебе не візьмуть не через татухи, а через те що побачать в тобі неадеквата або не дуже емоційно дорослу, стабільну, виховану людину. І я зараз не про стереотипне мислення що тату носять зеки чи довге волосся значить лгбт. Просто чомусь звичайні нормальні люди не стараються з собою щось таке подібне зробити, не прагнуть щоб на них всі дивились і тд.
Якщо розібратись детальніше і взяти якусь рандомну жінку з занадто перекачаними губами, то виявиться що це вона зробила не тому що їй так подобається, а через різні психічні/психологічні проблеми. Я би сказав це щось схоже як з булемією чи анорексією, ці хвороби визнані і реальні, а от перебір з такими «самовираженнями» як татухи на все тіло чи перекаченим силіконом — чомусь ні.

Тому потім не треба скаржитись і кричати про дискримінацію, що не взяли на роботу через татухи, відмова буде НЕ через татухи.

Та авжеж
Або візьмуть з великим дісконтгм як непотріб

ось знайшов

Who should apply?

Everyone that hits the requirements above.
LGBTQ+? Great! You’re a person just like the rest of us.
POC? Great! You’re a person just like the rest of us.
From somewhere on the other side of the world? Awesome!
Gaps in your resume? Don’t care...send it

Salary:

$90-130K.

це психічно не здорові люди

Ишь чего захотели, свое тело модифицировать! Надо чтоб православно: клуня, глинобитная мазанка и глисты

Невеличка симпатична татушка чи дві це одне. А вот забивати все тіло, тут скоріше всього психологічне відхилення, яке може або не може позначитись на роботі. В любому випадку, ви не знайдете багато людей з тату серед офісних працівників, особливо з тату на все тіло, що доказує той факт що стиль їх життя не дуже співвідноситься з офісною роботою.

Тому, якби у мене на співбесіді було два чувака, при інших рівних я би вибрав того, що без пірсинга і тату, так надійніше і передбачуваніше. Це просто бізнес. А так я абсолютно нічого не маю проти будь-яких модифікацій тіла і без проблем тусив би з чуваками з татушками чи пірсингом без будь-якого засудження (ну крім тих випадків коли це просто естетично негарно, модифікації різні бувають).

звичайні нормальні люди

В офис ходят с 9 до 6

Совершенно верно! Настоящий ИТ специалист это сутулая собака в очках которая сидит пилит таски 24\7 и боиться взглянуть на девушку.

І тут ця сутула собака в очках і светрі набиває тату на все тіло, і тут же стає струнким мачо-суперменом )

ну-ну. скільки нового про себе можна дізнатися нині

довге волосся значить лгбт.

Ого, не знав.
Це давно так? 🤔

це стереотипне ставлення у 80х-90х.

Так у 80х heavy/hard rock всі були патлаті.
Їх асоціювали тоді з нетрадиційщиками?

heavy/hard rock всі були патлаті.

У совку так. Той же акваріум забороняли за пропаганду гомосексуалізьми™

Та у совку сексу не було ©, звідки гомосексуалізму взятись 😁

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

«одна нога уже готова», а вы пробовали во время собеседования не показывать свою голую ногу?

Вам не потрібна робота в компанії, де критерієм найму виступає відсутність тату.

Ну зазвичай ІТ-компанія це ж не банк чи госконтора, де тьотя-срака скаже «Ви чіво удумалі, так нізя, шта люде скажут».

(одна нога уже готова)

ну питання можуть виникнути хіба якщо у вас косплей на тату типу як у Овена Грея, яке було джерело натхнення))

якщо роботодавець тебе не візьме через тату — то скоріш за все ти б в такому місці і так не хотів працювати)

Мене, як наймаючу сторону, бльше б хвилювало, що людина говорить російською, а не те, як вона виглядає.

Ну да, если человек на митинге с клиентом вдрыг начинает говорить на русском или украинском вместо английского — это может вызвать некоторео волнение.

Та будь-де. Якщо все ще комусь «какаяразніца» або хтось так і не спромігся вивчити українську за 8 років та майже 9 місяців війни з руснею, то таких людей дійсно краще не наймати в цивілізовані компанії.

Let the srach begin!

За це я тебе і поважаю, альтернативна думка завжди має бути присутня, навіть від людини, чиї погляди ти не розділяєш.
Хоча в розмовах з тобою тут, як правило, я все ж ще більше стверджуюсь в своїх переконаннях.

стверджуюсь в своїх переконаннях.

Так пожалуйста. Знаешь, почему националисты и коммунисты есть суть одно? Они хотят, чтобы делал кто-то и чужую точку зрения не принимают. Я делаю сам

Якщо все ще комусь «какаяразніца» або хтось так і не спромігся вивчити українську за 8 років та майже 9 місяців війни з руснею

А чому мають бути лише ці 2 причини? А, ну звісно, тому що так легше вважати себе правим :) В Україні не заборонено спілкуватись іноземними мовами, а хто цього не розуміє,

то таких людей дійсно краще не наймати в цивілізовані компанії

если до тебя за 8 лет до сих пор не дошло что «выучить» и «хотеть говорить» это немного разные вещи — то тоже говорит о многом

Тут навіть не скжеш відразу що гірше, не змогти вивчити чи не усвідомлювати необхідності вичавлювати все русняве, починаючи з мови. І це станом на 18 листопада 2022.

нет, необходимости никакой не вижу абсолютно. Как уже было замечено, есть люди, у которых стадный инстинкт отсутствует

Є й люди які серп і молот або свастику б’ють на руках, вони певно теж вважають себе нонконформістами і не такими як всі, але є нюанс.

есть и такие, да.
Я лишь считаю что мне малость не повезло, что мой язык совпал с языком оккупантов. Не более и не менее. И нех мне внушать на каком говорить.

ну у тебя такой ньюанс может и имеет место быть. У меня отец русский, мать жившая в Украине чешка с немецкими корнями. Никаких тортур у них не было и никто им никакой язык не насаживал. Или ты думаешь в стране тут все чистокровные казаки?

Є категорія людей, у яких перманентний підлітковий бунт. Тому й виходять такі слова як «стадо». Їм навіть не пофігу, тим кому пофігу, тобто реально «какая-разніца» — не пишуть по всім чатам «хачу і гаварю парускі, а што ти мнє сдєлаєш, а?».
Тому що мало перейти на українську. Треба ще перестати розуміти російьку. Поки вони будуть розуміти що їх реально «і так паймут», поки не будуть відчувати себе ніби говорять мовою якогось племені, яку ніхто не знає, так і буде.
Просто як приклад — я англійську ніяк міг вивчити, навіть коли це дуже користно було, бо важко шло. А ось коли «прижало», тобто ось ця інформація є тільки англійскою — тоді пішло. А зараз російською читати противно, процес пійшов ще швидше.

мало перейти на українську. Треба ще перестати розуміти російьку.

За мои деньги что хочешь поймут

Надеюсь вы прямо высказываете свою точку зрения на собеседовании кандидату, указываете в требованиях вакансии, а не заворачиваете исподтишка по своим личным субъективным убеждениям.
Тогда это действительно сэкономит время и нервы, и вам, и кандидату. Вы наберете идеологически правильных украинцев, так как это соответствует cultural fit компании, а кандидат попадет в международную команду, где требуется английский.

Для цього існує Cultural fit interview та Behavioral Interview, які можуть як виноситись в окрему розмову так і бути розмазаними по іншим менеджерським/ейчар/технічним інтерв’ю.
Якщо я побачу на інтерв’ю признаки того, що кандидат явно не підпадає під ті цінності, які декларує компанія, то я це явно зазначу в своєму звіті і менеджмент вже буде вирішувати чи йому ОК працювати з такою людиною.

А мене більше б хвилювало, ЩО САМЕ людина говорить, а не то, НА КАКОМ языке она это сказала...

в мене до тебе питання — як у таких диванних патріотів як ти, у голові вживається той факт, що більшість людей, що прямо зараз боронять нашу країну, розмовляють російською?

Звідки в тебе така інфа? Маєш цифри? Бо в мене протилежні дані, що більшість розмовляє українською або суржиком.

Майже вся лівобережна Україна розмовляє російською. Харків, Дніпро, Запроріжжя, Денецька і Луганська області. Чи ти думаєш, що, людей на фронті, так як і тебе на теплому дивані, попердолило на тему «мова окупанта» і вони перестали розмовляти російською?

Я вже бачу оці післявоєнні фейсбук срачі, коли якесь мудило, типу тебе, не взяло на роботу (вигнало зі своєї маршрутки і т.д.), ветерана, який розмовляє російською.

Майже вся лівобережна Україна розмовляє російською.

фейк
Деокупована Харківщина говорить якось отак youtu.be/M8wNdO0_EiU?t=141

Миколаїв та Херсон — RU, ну принаймні я так чую їх. Але то не тема для срачу

я з Харкова. ти мені це будеш розказувати? може в якихось селах так і говорять, а в містах ні.

А ти вийди зі своєї бульбашки, життя воно різноманітніше.
Ну і ти розписуєшся за лівобережну Україну, а не за конкретно Харків.

я сказав «майже вся» і конкретизував міста.

нда уж, видосики с новостей кидать надо ещё додуматься. Ты же понимаешь, что для таких случаев людей могут банально попросить говорить на украинском? Национальный канал как-никак. Ну или вообще не брать интервью, если откажутся. По той же причине, собственно, подавляющее большинство интервью с фронта с украинской речью от солдат. А не потому что там поголовно все на украинском общаются. Думал очевидная для всех вещь.

Чи ти думаєш, що, людей на фронті, так як і тебе на теплому дивані, попердолило на тему «мова окупанта» і вони перестали розмовляти російською?

Не попердолило, а перейшли на українську.
Так, перестали розмовляти російською. І це дійсно масове явище, і серед захисників, і серед посполитих. Звісно, певна частина повернеться на російську по війні. Звісно, з Заходу важко бачити ці зміни, і може видаватися, що війна нічого у цьому плані не змінила. Але ні, змінила.

Попердолило — це не коли перейшли на українську, а коли іншим розказують на якій мові їм розмовляти і готові на основі цього дискримінувати людей, як ось цей персонаж, що не найме на роботу українця, що говорить російською.

Майже вся лівобережна Україна розмовляє російською.

Брехня, ти хочеш видати бажане комфортне тобі за реальне.
Я буквально тільки що був на забранні де були сім’ї азовців, в тому числі з Маріуполя, всі говорили українською, що публічно в мікрофон що між собою.

попердолило

Таких мудил як ти, яким «какаяразніца».
Також практика показує, що такі мудила як ти у яких «нітакая челюсть, ні укаінская» зазвичай наганяють на ветеранів.
Тому якщо срачі й будуть, то через таких ноунейм ботів як ти, які зареєструвались лише 22 серпня аби привносити розбрат і срачі на форум.

Також практика показує, що такі мудила як ти у яких «нітакая челюсть, ні укаінская» зазвичай наганяють на ветеранів.

ти шо довбойоб? я вільно володію українською з дитинства. Причому розмовляю краще за більшість моїх знайомих, котрих тільки після 24 лютого торкнуло зміними мову спілкування.

Інша справа, що мене бісять мудили, як от ти, що вказують мені, на якій саме мові, з тих що я знаю, я маю розмовляти.

Причому розмовляю краще за більшість моїх знайомих, котрих тільки після 24 лютого торкнуло зміними мову спілкування.

Думаю, це самообман. Якщо ти не говориш постійно, то ти лише уявляєш, що говориш добре.

Ну по-перше, з чого ти взяв, що взагалі не розмовляю.
А по-друге, я не уявляю як розмовляю, а саме розмовляю і бачу, що розмовляю вільно, без запинок чи русизмів.

ти не говориш постійно

vs

що взагалі не розмовляю.

знизую плечима

саме розмовляю і бачу, що розмовляю вільно, без запинок чи русизмів.

Це чудово.

Без жодного русизма — то напевно занадто важко.
І, мабудь все ж wishful thinking...
Але реально всім похер.

От бачиш, я про це і кажу. Спочатку їм говори мовою, якою вони скажуть, а потім для них ти говориш нею не достатньо добре.
Інший тип з цих коментарів, не бере на роботу через не ту мову що він хоче.
Не хочу казати руснявими штампами про нацистів, але це точно є утисками на мовному грунті.

Очевидним довбойобом тут є лише ти, судячи з твоїх коментарів.
Повторю ще раз для тебе твоїми ж словами: Якщо хтось після 8 років і 9 місяців війни з руснею вважає, що використовувати русняву мову і тягти сюди їх недо-культуру, то такий є, як ти правильно написав

довбойоб

і

мудило
Тому якщо срачі й будуть, то через таких ноунейм ботів як ти, які зареєструвались лише 22 серпня аби привносити розбрат і срачі на форум.

друже )))
я з 2014 року вважав рашку гівном і всім про це казав. голосував за Пороха, бо він топив за Україну і будував армію. Після 24 лютого відсилаю донати на ЗСУ. На дух не переношу зелених какаяразниц.
Але також терпіти не можу ідіотов, що кажуть мені на якій мові я маю розмовляти. Це моя справа, на якій хочу, на тій і розмовляю. Особливо бісять з них ті, що розмовляли російською до війни, а тут прозріли і лізуть з цим до інших.

Ну і вибач, що я не зарееструвався у цій клоаці раніше.
До речі, умовний пан Кожаєв, зареєстрований тут значно раніше за мене, у питанні мови спілкування, нахрін тебе шле набагато категоричніше ніж я. Це я тобі натякаю, що дата реєстрації і «ноунейм», яким ти козиряєш, не має ніякої ваги.

Особливо бісять з них ті, що розмовляли російською до війни, а тут прозріли і лізуть з цим до інших.

Неофітів треба любити і підтримувати.

Так, звичайно. Але чому вони до мене лізуть зі своєю точкою зору і агресивно вимагають розмовляти тією чи іншою мовою?

Колишній ₚуснявий президент учора прямо сказав: говорять російською? Прийдемо визволяти. А тобі все не зрозуміло.

Тобто ти не розумієш що все оце про защіту рукоговорящих, то все маячня сивої кобили? І що вони б вторглися, не зважаючи говорить хтось в Україні російською чи ні? Прямо якийсь синдром жертви — якби ми не знали російської, то війни не було б.

помойму маячня тут тільки від людей які 10 років кажуть що захист рускіх це маячня

З чого таке переконання що це прям маячня? Реальність каже про зворотнє

Синдром жертви — це захищати гіперчутливих українофобів яким досі невдобно українською

не було б російськомовних, не напали б, так? це едина причина агресії?
ну тоді у комарів теж вірте. русня ж про це теж каже.

Логіка відсутня? ти чіпляєшся за якийсь уявний світ де хтось каже що захист руськіх _єдина_ причина

Не єдина, але причина. Чому це так складно зрозуміти людині яка наче працює з компами

З гіперчутливих російськомовних сколотили армію ордло під керівництвом росіян. Скільки по твоєму корєнних москвічєй вдобрили чорнозем?

Не було б російськомовних, то не було б ордло

Якщо комусь руськомірность вже навіть відкрита війна не вилікувала, то сорян, таких треба тільки ізолювати від суспільства й купити квиток на камчатку за держкошт, готовий скинутись на це.

А в толерастність пограємось після війни, років через 30

— я добре знаю українську, спілкуюся нею де вважаю це за потрібне. але я також знаю російську і хочу спілкуватися нею, де вважаю це за потрібне.
— ураїнофоб!...гав...гав..гав

так, чекай...ти ж той торкнутий мовою, що не вважає російськомовних за людей. якось довелося читати твою дику писанину іншим людям з форума. вибач, але на таких в мене нема ні часу, ні нервів.

Тобто сказати по суті тобі нічого

Ти погано мене знаєш щоб вести себе як базарний даун сорі друже, кожаєв і той більш аргументовано розмову веде

Я тобі намагався по людськи відповісти, але можеш собі жити далі в своєму світі

Тобто сказати по суті тобі нічого

так а нашо? я вже читав твою писанину на цю тему іншим. всі вони послали тебе у сраку. я просто економлю свій час, перебуваючи у солідарності з ними.

з тими самими, котрі послали тебе в сраку, після того, як ти довго їм доказував, що українці котрі розмовляють російською мовою, то взагалі не люди.

Ти щось вигадуєш, але можеш послати мене в сраку, дозволяю, може полегшає

Unleash your manhood

Тобто ти не розумієш що все оце про защіту рукоговорящих, то все маячня сивої кобили?

Ні, ніяка не маячня, а цілком собі зрозумілий усьому світу привід.
Чи вірять вони самі у те, що «звільняють»? Не буду за них розписуватися, але думаю, що певна частина таки дійсно у це вірить.
Тому вони і прийшли вас про «визволяти» — ви ж прямо кричите, що вас пригнічують і примушують.

Прямо якийсь синдром жертви — якби ми не знали російської, то війни не було б.

Звичайно, «усі брешуть©», і ті, хто розказують, що їх пригнічує українська, і ті, хто розказує, що вони йдуть «визволяти». Та все ж, причинно-наслідковий зв’язок між мовами та війною у нашій ситуації точно є.

от є Хуйло. він починає війну з якихось причин. думаєш для нього защита рускіх то є причина? я так не думаю. я думаю дня нього причина — втриматись у влади шляхом маленької побєдоносної війни, яку, як йому здавалося, він може виграти.

а ось оце все про защиту, освобождєніє і інше, то все ссанина у вуха своїм рабам, щоб виправдати війну і підняти дух.

а якщо ти говориш про якесь там «вони», то ти зовсім не розумієш причин. оті самі «вони», самі до останнього не знали про війну. хоч і охоче її підтримують.

короче я всьо. важко з вами.

Ти з ним спав у ліжку, щоб заявляти щось що протирічить тому що він сам і решта клоунів кремля заявляє?

Такі як ти і сатану виправдають

Не геноцид українців, просто малєнькая война. Це звісно міняє все, просто путін і мєдвєдєв самі не знають що вони говорять, а от Олександр на ДОУ — от Олександр то знає!!

І цим людям ще дозволяють писати код, ужос

мабуть якомусь чмошнику з Ташкента видніше, кому в Україні дозволяти писати код, а кому ні :D

Краще видно здалеку, але куди ж нам узбекам-чмошнікам до вископоважних любітєлєй русского язика з доу

любітєль русского язика з тобою розмовляє українською, а ти чомусь всеодно чмошник :D

я ж кажу логіка відсутня

Розмовляти українською і російське любити не суперечить одне одному

Називається москвофільство, почитай, там багато про тебе написано

у таких так і хочеться спитати — а гдє ви билі кагда 8 лет дамбили бамбас??? ну тобто, чому з 2014 року не перейшли на українську? ))

Ті, хто боронять — хай говорять як їм завгодно, в них є справи більш важливі. А у тих хто сидить на дивані, «російськомовна щелепа» не зламається, якщо вони хоч іноді будуть говорити українською. Тим більше наприклад у мене не викликає ніякого негатива люди, що говорять російською, але роблять хоч маленьки кроки, там від блогерів російських відписатись, наприклад. А ось ті хто йдуть в агресивну конфрнтацію «а мнє пофігу, что хочу то і дєлаю». Нє, таке я не розумію.

Що те що те — клініка(наймача)

Ога, контори які пішли з рашки, Макдональдс, Кока-Кола і т.д. теж певно клініка)) Ок, передам їм, що ноунейм на ДОУ нас відносить в розряд «клініки»))
Дякую, поржав.

Ювженко Денис, обясни зачем ты это делаешь? Тебе мало мовных срачей? Каждая вторая тема на форуме про это. Ты вякаешь на своих же сограждан русскоговорящих, 90% из которых, точно так же как ты поддерживают Украину, донатят, а кто-то и в ЗСУ служит. Неужели не понятно, что внутренние срачи не способствуют сохранению государственности? Период УНР и гетьманата Скоропадского ничему не научил? По нашей же конституции у людей есть право говорить на любом языке. Тебе плевать на конституцию своей же страны? Тебе нравится дискриминировать людей? Ты нацист или совок?

Привіт мій зросійщений друже Павло, пояснюю:
Я радий, що ти згадав, совок, нацизм, УНР і навіть Скоропадського, це похвально, що людина знає історію своєї країни.
Набагато гірше, що людина знаючи певні історичні факти, робить помилкову інтерпретацію.
Проблема в тому, що Україну насильно русифікували за часів совка, про те, що було раніше, Валуєвський циркуляр і т.д. навіть згадувати не буду.
Наша поточна національно-визвольна війна йде за право називатись українцями, мати свою незалежну державу, жити на своїй землі за своїми законами, за свою мову та культуру. Буквально за це щохвилини воюють наші хлопці та дівчата, за це ми сидимо без світла, за це буквально щодня рашисти атакують мирні міста і села по всій території України.
Часто, в розмовах із військовими я чую наратив який можна сформулювати так: Ми воюєм там, а ви держіть тил тут і слідкуйте за порядком, аби нам було куди вертатись і ми знали, що все було не дарма.
Чи означає це, що треба заборонити спілкуватись людям російською? Ні, людина в приватній розмові, в особистому житті може спілкуватися будь-якою мовою та сповідувати будь-які погляди до того моменту, поки це не шкодить іншим.
Чи означає це, що нам треба максимально видавлювати російську мову з публічного, професійного, культурного просторів? Однозначно так, тому що це елемент рашистської зарази, їх сучасного нцизму, як ти писав вище. Вони це явно декларують, що там де російська мова, там вони вважають, що є «руський мір», а значить туди рано чи пізно ступить чобіт їх орка.
Чи перестає українець бути українцем якщо розмовляє російською та споживає русняві інфопродукти? Ні. Але чи стає він більш вразливим до рашистської пропаганди та чи легше йому нав’язати погляди в стилі «какаяразніца»? Однозначно так.

Тому друже Павле, я раджу тобі виганяти з себе московську заразу по краплині щодня.
Я не применшую твоїх заслуг, якщо вони є, як і не применшую заслуг кожного російськомовного патріота України, я просто вказую на необхідність очиститись від скверни.

Моє улюблене це «жидобандеровець)))» Так мене також називали.

так ти ж і на україномовних кидаєшся як собака. тобі просто по кайфу роль диванного мовного патріота.

Часто, в розмовах із військовими я чую наратив який можна сформулювати так: Ми воюєм там, а ви держіть тил тут і слідкуйте за порядком, аби нам було куди вертатись і ми знали, що все було не дарма.

Ти просто дурний, раз розумієш це так. Військові буквально мають на увазі:

— слідкуйте за владою, щоб вона не творила дичину як до 24 лютого. Ось ці всі розведення сил, какая разница, зашквари з оборонкою, перелідування справжніх патріотів.
— не будьте політично дурними, голосуйте за патріотів України, а не по приколу
— слідкуйте, а краще гоніть в шию, все що пов’язане з опзж, тимошенко і іншими ворогами України
— не давайте зеленій шоблі красти і робити зашквари, котрих до 24 лютого було майже не кожен тиждень.

А тобі почулося, що військові хочуть, щоб ти кидався на пів країни за те, що вони все своє життя розмовляли російською і будуть нею розмовляти.

Мій, як ти висловився, дурненький друже, якщо ти дійсно вважаєш, що хтось хоче повернутись із фронту і знайти тут осередки росіянської культури і адептів «какаяразніца», то ти дуже сильно помиляєшся.
А стосовно слідкувати за владою це само собою повинно бути, це навіть можна не озвучувати.

Памятник пушкину в голове сносить надо, нєсовок павєл

Лекарства принимать надо. Волноваться вредно.

Три вічні теми на доу:
1 — як вивести долари з ФОП
2 — чи варто\вигідно їхати за кородон
3 — мовний срачь!
:-)

Кстати, 2 и 3 связаны. Ибо если черзмерно активизируются те, кто хотят через колено ломать общественный договор по языку, то что вы не говорите, а ехать надо © Л.И. Брежнев.

ти шо зек?

Товсто.

Ты на советский завод собираешься идти? Если нет, то думаю, что тебя успокоит тот факт, что на моей прошлой работе лид фронт был забит с головы до пят.

Когда был Джуном, наверное стеснительно пряча были только на пятках.
Проходили годы, он рос карьерно и обрастал татухами.

Нет, ну что вы :) неужели не знаете что при устройстве на работу делается полный досмотр — и если у раба на теле будет найдена хоть одна татушка в любом месте — то всё! Свою миску риса вы не получите...

Якшо набив лого попередньої галери то так

vc.ru/...​o-kolichestva-uchastnikov

Было бы забавно, если бы закрылась в рашке, ан нет.

Ти тільки бороду збрий і руки на співбесіді не схрещуй
Бо таки закрита поза

Всім пофіг, хіба що в тебе там свастика чи радянські серпи

В Україні є законодавство про дискримінацію при наймі на роботу, чи ні? :)

Можно, даже если вы будете красить ногти и волосы, ну в ЕС по крайней мере.
Но нужно всегда быть готовым, что вас завернут и не скажут почему (это даже без татух).
Татуха, особенно не откровенно провокативная на видном месте — последнее о чем стоит париться.

Ну якщо там буде напис «русні п*зда» то проблем не мало б бути

На інтерв’ю не показувати, а з контрактом вже пофіг.

Якщо не щось таке i2.wp.com/...​1246/9411246_original.jpg
то проблем бути не повинно

у фронти так взагалі з татухами дороги нема

на фронті в полоні теж живий не залишишся, якщо тату українською

Окрім айтішки, вас будуть ще й у барбершопи пускати :D

Помню в 2013 в моей конторе был QA с полностью зататуированной шеей и тунелями в ушах + лысый. Чем-то похож был на барабанщика blink 182

Пам’ятаю в галерці одній бачив чела з татуюванням А.С.А.В на нозі. Так що думаю татуювання це не проблема. )))

Если лицо не планируешь забивать то вообще всё равно

Дві руки забиті, мідл+ політ нормальний)

шоб не помєрєть девственніком за доткою

тут спитайте у своїх друзів. щас би оце по візуалочці судити людей

але без топора

D7 колись влаштовувала на сеймі фотосесію з топором, мають десь фотки бути ;-) Але бороди, курча, нема так що все марно ;-)

Якщо десь у ФОП Єбаньков Іван Іванич — все буде залежати від забаганки Івана Іванича. Якщо десь у держсекторі — бухгалтерія буде закочувати очі певно, і Лідія Семьонівна назве наркоманом, але навряд чи більш того. В норм компанії — норм відношення. Короч, все як і всюди.

задача компанії наймати компетентних людей.

якщо в якійсь компанії комусь не сподобаються ваші тату, шліть їх подалі, з такими людьми краще не працювати взагалі, бо будуть і інші «сюрпризи» скоріш за все

Тату це не просто картинка на тілі яка комусь може подобатись а комусь ні. Є причина чому людина робить тату, яка характеризує певний психологічний стан чи тип людини, який може не дуже поєднуватись з сидячою роботою за компом. А якщо тату на все тіло, то тим більше треба дивитися на психологічний стан і спілкуватися з людиною.

По статистиці кожен третій до 33 років має тату. А тепер подивіться на свої колег рядом, багато із них мають тату? А тату на все тіло? Може не просто так в ІТ вони не рвуться чи не можуть закріпитися? Звісно можна ткнути пальцем не одиночні випадки, але на то це і одиночні випадки, виключення із правил.

Ну так, багато колег з татухами знаєте? Поясніть чому їх так мало. Яка ваша теорія?

Ну якщо ти маорі
Чи на зоні

Там своя символіка.

От маорі підійшло б

Тату на грудях воїн (джун)
Ще й на спині мідл (сміливий воїн)
На щоках герой (синьйор)
На лобі тільки вождь (лід)

А на дупі кочегар то інша історія.

Доречі, після війни камуфляж хтось носитиме?

Да в целом достаточно. Просто мало у кого они на открытых участках. Плечи, спина, грудь. Хотя у пары человек есть на шее, кистях/предплечьях.
У меня тоже есть, но мы с кллегами в баню не ходим, то они даже понятия не имеют. Так что баня/бассейн/пляж норм тема для тимбилдинга чтобы заценить.

ну и людей с тату на все тело не так много
в конце концов это дорого

Походу всі мої колеги мають одні партаки, тому і не показують :D

Я більше про те, що якщо хтось вважає, що здатен передбачити майбутнє людини за наявністю тату, то це якесь магічне мислення у людини, завтра скаже вам якесь інше пророцтво

Женщина — это не просто физиологически отличия. Женщина, это ещё и определенное эмоциональное состояние которое не очень сочетается с сидячей работой за компьютером. А если ещё и с ребенком — то тем более нужно смотреть на психологическое состояние и общаться с человеком...

Ну, статистика якраз це і доказує. Дуже мало дівчат ІТшниць, максиум QA. Ні, на заході їх хватає, але компанії там змушені тримати певну частину жінок щоб бути в тренді, щоб не обвинили в дискримінації.

Женщина — это не просто физиологически отличия. Женщина, это ещё и определенное эмоциональное состояние которое не очень сочетается с сидячей работой за компьютером.

Поэтому часто с ноутом на пузе я лежу.

Вроде неполезно для организма.

Підписатись на коментарі