«Без світла чи без вас? Без вас»! Спільното, як вам працюється зараз?

Поки 70% відсотків столиці поки залишається без електрики, український сайт для анонімного пошуку роботи IT-спеціалістами, Djinni.co, у своєму телеграм-каналі запитав підписників про вплив відключення світла на роботу/продуктивність.

Результати:

А що у вас? Чи має вплив на вашу роботу та продуктивність екстрене вимкнення електроенергії? Розповідайте в коментарях.

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

У меня электричество пока не отключают, кроме как после обстрелов, но уже куплен генератор, бензин и автомобильный аккумулятор с инвертором. Интернет PON, работает даже когда весь город без света. На Starlink денег жалко.

наразі за 3 дні те off/on вимотує так, що в четвер на стендап колі відзвітовуюсь і кажу що беру на п"ятницю дей офф і відпочиваю, в п"ятницю-суботу-неділю підтягую хвости, а з понеділка знову тиждень сурка.
загалом це десь на межі фола, такий собі варіант Quiet quitting, тільки без WLB:

Дзвінок в двері:
— Добрий день, Петренко тут живе?
— Ні.
— А Ви хто?
— Петренко.
— То чому кажете що Петренко тут не живе?
— А хіба то життя.

найдоцільніше рішення було би шапіто таки перестало порушувати конституцію та обмежувати виїзд за кордон

Поки не виключають, але є чуйка що все ще попереду. Старлінк, поверстанціі і генератор є, але треба вибиратись з квартири щоб все це юзати.

Якщо зі світлом ще сяк-так вдається порішати — батарея тримає до 3 години, купила адаптер напруги і сили току, щоб заряджатись від прикурювача, то з інетом біда. Раніше мобільний завжди був резервом, зараз на нього не покладешся... чекаю на старлінк 9-й день. Ще десь 45-50 днів чекати((

если заказывали сразу на украинский адрес, то там можно ждать и 4 месяца, и иногда даже пол года

Працюю ремоут давно — то я трішки більш підготовлена була до таких ситуацій. Але все одно треба було знаходити нові рішення.
Зараз не тільки світла нема і інтернету, а навіть мобільного зв’язку)
По замовчуванню, раніше мала 2 кабельних интернета+мобільний. Якось недавно всї перестали працювати, то я працювала з роумінгу (мобайл интернет).

Без світла не складно, а от без інтернету...чекаю Старлінк

Я працюю ремоут, складно дуже бо вдома світло включають на 1-2 години на добу

Якщо з дому працювати то заважає, але наша компанія подбала наперед про те щоб офіси були автономні навіть при відсутності світла, тому не сильно замічаю.

У Львові кажуть, що півбіди не біда :-)

Судячи по кількості постів від DOU Community, вам воно ніяк не заважає, а проголосували за другий варіант )

Ну сам текст я думаю вони можуть писати і без світла, ноутбук все ж має заряд, а запостити можна в любий момент як появиться світло і ніхто не відміняв мобільний.

так і є, хоча ми в Києві :)

Завжають сильно( тільки знаходимо інтернет та світло — одразу за роботу;)

Підписатись на коментарі