Питання про Starlink: чи можна замовити більше одного на адресу?
Всім привіт! До мене звернувся друг, який зараз боронить Україну. Попросив замовити принаймні два комплекти Starlink, а краще три. Попросив мене замовити на свою адресу, бо каже, що в окопі немає адреси. Оскільки я не маю в цьому ніякого досвіду, то у мене питання до тих, хто вже замовляв Starlink для військових. Чи можна замовити більше одного комплекта на одну адресу, чи потрібні різні адреси? В тому, що одну картку можна прив’язати лише до одного аккаунта, я практично не сумніваюся. Знайшов відповіді на деякі запитання на різних форумах, але маю ще дуже багато запитань. Хотів би поспілкуватись з волонтерами, що вже замовляли Старлінки. І до речі, дуже цікавить питання: наскільки швидко зараз його доставляють? На офіційному сайті текст прямо як Арестович писав, — за два-три тижні. Але я думаю, що це терміни скоріше для Північної Америки. В будь-якому разі будь-яка порада дуже допоможе.
P. S. Завдяки відповіді на моє запитання, замовив два комплекти домашнього (residental, бо мобільний rv не доступний в Україні) на власну адресу, з одної картки, але на різні імейли (все-таки акаунти мають бути різними). Адресу можна міняти в аккаунті в межах одної країни. Картку теж можна прив’язати іншу — навіть заплатити з іншої картки решту 2 х $385, коли пристрої вже будуть в Україні.
4 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів