Windows Phone 7 | Need Team )

є велике бажання пописати під даний девайс.
по тз:
застосунок який можна зарелізити через 2-3 місяці і буде не соромно його комусь показати. +можливо як основа комерційного рішення.
тип застосунку(гра чи додаток) ролі не грають.
декілька ідей наче крутиться, але вони все ще потребують командного мозкогово штурму)
по команді:
сам 4-ій рік пишу на c#. пишу наче доволі ок. по wpf — такий собі джун, по сілверлайту це початковий рівень(пару не серйозних проектів на базі туторів).
було б дуже ок, якщо б знайшлась людина рівня мідла чи вище в ост 2-х технологіях.

+може хтось порадить чи є десь в Києві офіси які пишуть під 7 та готові взяти щось таке як я)

Підписуйтеся на Telegram-канал «DOU #tech», щоб не пропустити нові технічні статті

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Я бы с радостью поучаствовал.
Одно но, я учу C# 2 месяца от силы, не без успешно.

А еще я могу участвовать в качестве геймдизайнера, если будет угодно писать игру.

Ребята победившие на киевском хакатоне тоже были не самые опытные и тем не менее.

Мне тяжело, еще в том, что я бывший гуманитарий, но главное, как говорится вера в себя!

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Це правильний переклад слова application.

Це жах. Що тоді мав на увазі автор під словом “додаток”?
Моя учительница по литературе называла такой процесс “словотворчеством”.

не повіриш, але в українській мові є синоніми.

+до чого твої дописи? по темі 0.

хз як тут редагувати топіки,
тому ап тут)
думаю якщо за тиждень збереться чоловік 4-5, то можна буде зробити сходку та обговорити все офлайн

+розглядаю як варіант Unity. не працював, але для профіту наче підходить.

Так же интересна данная тема...живых проектов под WP7 пока небыло, зато есть живой девайс))) Правда до покупки сертификата разработчика (а без него отлапживать не получится) пока не дошло. Ну если появится группа желающих пресоединится к укрощению WP7, то я думаю можно будет обсудить что можно написать и как это все организовать...

на Жилянській можна приходити і тестити на апаратах, якщо що. та і на певний термін брати на руки.

Сертифікат розробника потрібен для розміщення свого застосунку у маркеті? Чи як? Перепрошую, але я не зрозумів речення про відплагодження (чи то пак, відлагодження =) ).

Система работает так же как и iOS...т.е. ты покупаешь сертификат разработчика на год за 100 баксов...деталей не помню, но вроде по нему ты можешь опубликовать до 3-х приложений бесплатных и до 10-ти платных, все остальное — за доплату, хотя я могу и ошибаться, давно читал...студентам легче — они могут оформить на себя студенческий сертификат (по нему вроде 1 бесплатное и несколько платных). Дебажить без сертификата нельзя, когда собераешься подебажить , то надо вносить в админку своего профиля на WP7 маркете id-шники девайсов на которых собераешься дебажить.

Дякую за пояснення. Можливо, я не розуміюся в бізнесі, але така модель схожа на банальне заробляння грошей.

Эм... А для чего, собственно, бизнес? Разве не для того, чтобы «банально» приносить прибыль предприимчивому организатору? Чай не добродетельное же явление.

А почему отлаживать не получится? На Visual Studio ставится эмулятор.

Підписатись на коментарі