Де знаходити однодумців, будувати нетворкінг?

Привіт всім, до війни не було актуально, так як не маю вираженого соціального потягу, але зараз стало цікаво, де можно знайти нові корисні знайомства в сучасних умовах?

На думку спали деякі варіанти:

1. Знайомства всередині компанії, знайомі знайомих
  2. IT Івенти з можливістю нетворкінгу з учасниками
  3. Офлайн коворкінги, кафе (де часто сидить хтось)
  4. Соціальні мережі

Не впевнений чи я шось пропустив, чи можливо є якісь більш ефективні способи?

Буду вдячним за кожну думку в коментарях, всім стабільного інтернета і світла.

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Смотря какие цели: выпить, бизнес, бабу найти. Отсюда разные места

Ви знаєте, я не буду вдаватися в подробиці, але за ці пів року, просто завдяки організації кількох зустрічей вдалося отримати кілька порад, які суттєва полегшили життя. Обмін порадами це як мінімум.

Як максимум люди починають співпрацювати, множити свій дохід. Знаходять один одного в усіх значеннях цього слова

Порад місцевого рівня в Reddit немає

Ми тільки з дружиною говорили на цю тему. Самі довго шукали можливості, але врешті вирішили самі організувати такі зустрічі. Досягли певного успіху. Зібрали людей які прцюють через Upwork, зробили вже кілька зустрічей в теплий період часу. Зараз просто комунікуємо. Є невеличка, але ініціативна група, яка прагне комунікувати. Якщо бажаєте — приєднуйтеся, ми не горді, раді всім)) Територіально збирались на Київській Оболоні, але розглядаємо й інші варіанти. Тимчасово не збираємось через загострення ситуації та погоду, але плануємо продовжувати.

Загалом ситуація з нетворкінгом у нас незрозуміла. У Лісабоні, скажімо, є купа зустрічей Digital Nomads, настолки, і все це доступно, майже безкоштовно. У нас подібне якщо і трапляється, то якогось незрозумілого формату і чомусь досить дорого. Такі висновки після аналізу Meetup, якщо ситуація краща і ми просто про щось не знаємо, то був би радий впевнитися в протилежному.

Як до вас приєднатися?

Напишіть мені будь ласка в LinkedIn, зазначений в моєму профілі, повідомте там номер телефону ваш, а потім ми додамо вас до чатів.

Вітаю! Ми в своєму закладі в старому Києві формуємо Клуб ІТшників. У нас вже є, зокрема, клуб науковців... Будь ласка, якщо вам цікаво, то пишіть в месенджер на нашу сторінку (Дмитру) — www.facebook.com/modigallery

Дякую за пропозицію. Я підписаний на Моді. Навіть є думка на виставці там взяти участь. Я правильно розумію що прямо писати в месенджер з цього питання і там можна дізнатися деталі? Бо модерує срц мережі власник. Чи він також організатор і ваших зустрічей?

Так я, власник Моді, з вами тут і спілкуюся. Так, я в кооперації ініціюю нові клуби, знайшовши куратора, який потім сам займається Куратор бути мати фін зиск для мотивації)

Добре, тепер буду знати що до вас не тільки з питань виставки, а ще й з питання зустрічей айтішників можна звертатися. Я аходив до вас тижнів 3 тому і ми говорили навіть)

КОли завітаєте? Подзвоніть мені перед візитом (роб. телефон у нас на сторінці є)

де можно знайти нові корисні знайомства
знайти нові корисні знайомства
корисні знайомства
корисні

А яку саме користь потрібно? То десь там і шукати треба :)

Ну ясно що кінцева мета гроші. Тому з дядею Васею з сусіднього під’їзду нетворкінг робити не хочеться. Тут і проблема, ми не хочемо дружити з тими хто хоче дружити з нами.

Дивний підхід до людей

Я бачу, що на курсах багато нетворкаються (курси по яким- небудь темам з айті, або інгліш курси та спікінг клуби)
В коворкінгах теж.

На ДОУ бувають.
В тематичних чатиках.

На практиці працює тільки знайомство всередині компанії, університету. Рідше знайомі знайомих. Ще рідше соціальні мережі.

IT Івенти, коворкінги, кафе це точно не для інтровентів.

Згоден! Був на TED у Львові і зрозумів, що поговорити можна хіба, що зі спікерами. Оточення було дуже закрите або лише у своїй групі із якими й прийшли чи знали до цього.

Так, це Львів, там взагалі без представлення спільними знайомими ніхто просто так не знайомиться.

Підписатись на коментарі