CEO Elastic повідомив про звільнення у компанії
Генеральний директор Elastic Еш Кулкарні надіслав електронного листа до співробітників, повідомляючи про звільнення.
Сьогодні я маю сумну відповідальність оголосити, що ми скорочуємо нашу команду приблизно на 13%.Я не легковажно прийняв це рішення. З того часу, як я став генеральним директором, я мав можливість проводити час з Elasticians по всьому світу. Для мене було честю познайомитися з багатьма з вас. (...)
Однак стало зрозуміло, що глобальне макроекономічне середовище змушує наших клієнтів звужувати бюджети та ретельніше переглядати інвестиції. Особливо це стосується певних сегментів ринку, таких як малий і середній бізнес, де «апетит до витрат» у невизначені часи обмежений.
Щоб допомогти нашим клієнтам подолати цю явно складну ситуацію, нам як ніколи важливо залишатися поруч із ними та допомагати їм усвідомити цінність консолідації на одній платформі. Це також вимагає від нас більшої зосередженості на охопленні, продажах, інвестиціях у продукти та внутрішній підтримці, оскільки ми досягаємо більшої операційної досконалості.
Коротше кажучи, це означає збільшення нашої уваги до тих сфер бізнесу, які є найбільш критичними для нашого майбутнього, і пошук більш ефективних способів обслуговування деяких частин нашого бізнесу. Це дозволить нам орієнтуватися в цьому бізнес-кліматі та стати ще сильнішими в майбутньому.
Звільняти обіцяють з виплатою мінімум 14 тижнів компенсації, плюс один додатковий тиждень за завершений повний рік роботи в Elastic. Також компанія сплачуватиме за медичне обслуговування звільнених за 6 місяців.
Нагадаємо, раніше про скорочення чи замороження найму повідомили ряд компаній: Microsoft, Shopify, Oracle, Meta, Google, EPAM, Intel.
Немає коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів