Про прихильника «російського миру»
Не шановний не пан Семен Шеховцов (Semen Shekhovtsov) працює в компанії Infopulse. Судячи з його ж коментарів та профілю він переїхав з Харкова до Львова. Але чомусь, блукає по дописам в LinkedIn та поширює наративи пропаганди країни-агресора та принижує Україну та українців. Здавалось би, якщо придати цій темі розголосу то Infopulse мала би звільнити такого працівника. Але ні. По якихось причинам Infopulse покриває цього розробника, закидала скаргами мій допис в LinkedIn що його забанили. Також на сторінці компанії в LinkedIn був допис-відписка про «ситуацію» після розголосу і в коменти прийшов дехто Євген Новіков, котрий продожив вигороджувати прихильника «російського миру» та намагатись замість конструктивного діалогу всіляко принизити, перейшовши на особистості, але ці потуги виглядають смішно. Не смішним є те, що під цим дописом мої коментарі також банять. Навіть замість того, щоб видалити закидують страйками, щоб здаватися до цього не причетними. На dou.ua в них рученята не дотягнуться забанити пост, але, скоріше за все, максимум що буде — це чергова «відписка» у стилі «звільняти ми його не будемо, але з його думкою не погоджуємось, і взагалі — всі мають свободу слова». Але ці «генії відписок» забувають, що в країні війна, та плутають свободу слова із поширенням російської пропаганди.
Також я допускаю, що «герой» скріншоту може бути причетний до диверсійної діяльності та злиття координат об’єктів енергетичної інфраструктури міста Львова(або не тільки) окупантам. Можливо хтось знає, як звернути увагу СБУ на цього «товаріща»?
UPD:
В коментарях до цього топіку, мені запропонували також висвітлити й інші коментарі цього любителя срашки. Дякую Дмитру за наданий матеріал. Тепер масштаб ватнуватості данного співробітника інфопульсу буде ще більш помітно. А для тих, хто забув (ватанів) нагадую — в країні триває повномасштабна війна, а на війні в плані «свій/чужий» все максимально зрозуміло. Тому зовсім не на часі гратись в толерантність до ватної пропаганди та наративів того ж шаріка(котрий і є частиною ватної пропаганди, насправді). «Адін нарот, ні всьо так адназначна, ущємляют свабоду слова» і подібні можете гортати далі, вам тут не раді (в Україні в тому рахунку). Сходіть в УПЦ мп(поки вони ще є), помоліться своїм богам, поставте свічку і вперед «за парєбрік».
Найкращі коментарі пропустити