Колівінг в Карпатах

Ніхто не знає гарний готель в Карпатах, щоб з генератором, старлінком, гарним інтернетом, басейном, спа-центром, смачним харчування — бажано «шведський стіл», тренажерним залом і т. д.
Такі готелі звісно є, можна сказати що їх більше, але хотілося щоб поруч були однодумці — люди з іт, і щоб було щось типу коворкінга — щоб була робоча атмосфера, і можна було працювати разом. Ну і головне — щоб «дядьки з військомату» в цей готель не приходили.
p.s. зараз орендую коворкінг, ось і подумав, чи є якийсь такий коворкінг поруч з Готелем в Карпатах. Підійде навіть хостел — на Балі чув щось таке є, сама для іт-шників, але то на Балі.
p.s.
www.instagram.com/p/ClQv95YJcDp — ось коворкінг
www.booking.com/...​tel/ua/spa-geneva.ru.html — ось готель (зверніть уваги на ціни)
потрібно щоб все разом :)

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn

Найкращі коментарі пропустити

Ну і головне — щоб «дядьки з військомату» в цей готель не приходили.

Такие отели в Карпатах безусловно есть. Только они находятся с другой стороны границы.

мабуть повторюсь), на зворотній квиток скидуватися не будем, якщо що)

Мені після читання коментарів до деяких топіків хочеться якраз менше серед людей з ІТ знаходитись

хотілося щоб поруч були однодумці — люди з іт, і щоб було щось типу коворкінга

Если найдете отель, но будет скучно одному, то могу за ваш счет составить вам компанию при работе. Подучу термины и фразы из вашей ниши и с периодичностью буду выдавать фразы с умным видом.

Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Доброго дня всім учасникам!

Адміністрація комплексу Іллара, Закарпатська область, місто Іршава пропонує комфортні номери для проживання, Коворкінг та Колівінг.
— У нас завжди є світло та інтернет!!!
— Триразове харчування;
— Спортзал;
— Басейн;
— Сауна та чан;
— Зони відпочинку: футбольне та баскетбольне поле; рибалка; зони барбекю;
— Безпека: закрита територія під охороною та відео наглядом;
— На території є медичний пункт. Лікарня в 5 хвилинах.

Кому підійде наша пропозиція: фрілансерам; сім’ям та компаніям.

За більш детальною інформацією звертайтесь:

+380672535987 Єгор

Готель із рейтингом 5.5? Це що, там в суп плюють тільки один раз і бьють тебе в лице тільки зранку? :)

басейном, спа-центром, смачним харчування — бажано «шведський стіл»

у вас губа розкаталась :)

та океан теплiший за 26 градусiв

Ваш варіант вийде дуже дорого.
Якщо ви плануєте на всю зиму то значно дешевше буде знайти приватний будинок в оренду десь поближче до західних кордонів. Щоб у будинку бало пічне опалення на дровах. І дрова в наявності. Самому купити старлінк, генератор, безперебійник (можна ще і з сонячними панелями). Це все ви потім зможете забрати з собою і вернути частину грошей.
Будинок важко знайти щоб з всіма удобствами. Але бувають і такі варіанти. Це вже ближче до міст треба шукати. Тобто, коли світло єж то все працює в плані зручностей. А коли нема то лише обігрів.
І поселяєтеся скільки хочете народу. Так і зимуєте.

Та дешевше вже буде кордон якось перейти і звалити на Балі чим так як Ви описали )))

мої рекомендації стосуються людей які політично ідентифікують себе як українці. всі інші бажано щоб звалили звідси пошвидше. нам баласту лишнього не треба

людей які політично ідентифікують себе як українці.

А сексуально?

той хто сексуально ідентфікує себе як українець має такі самі права як і той хто робить це не сексуально. 🙆

Все вірно. Чим менше «сплячих» любітєлєй рускава міра, тим краще.

Виходить, ~73% населення любителів рузького міра. Що з ними робити?

Треба опитувальник хто з цих 73 зрадив свої ідеали і покинув Неньку))

Чому ви думаєте що 73 таких є? За Зеленського голосували всі хто прости Порошенка , а не руськомірні

А мої рекомендації, хто не пішов в армію/волонтерку в кінці лютого/на початку березня бажано щоб звалили звідси пошвидше

Щоб обвалити економіку? Хороший план.

Хіба може бути корисним економіці той хто зневажає свою країну і готовий втекти при найменшому дискомфорті? Такі люди це швидше баласт для економіки

Якщо для вас постійна загроза смерті від ракет, періодична відсутність електрики/води/опалення це найменший дискомфорт, то що тоді найбільший?)

Слухайте, людина у Франківську живе. Для неї війна це дуже далеко, і він в повній безпеці, тому й пафос такий. Він навіть жодного прильоту ракети неподалік не застав.
Знайомі з області франківської сказали що в них тільки тиждень тому почали вимикати частково електроенергію.

Ці загрози можна зменшити з допомогою тимчасового переїзду на захід країни. Не обов’язково емігрувати з криками «тут вже все пропало »

Все вірно кажете. Рента на початку війни у Чернівцях була 25к за пристойну двокімнатну квартиру і то через знайомих. Без знайомих можливо було знайти сарайчик за 10к. Комунальні окремо, якщо що)
І звичайно всі можуть це собі дозволити. А хто не може — тим до війська!
P.s. я розумію що лід то досить далеко від джунів та пересічних громадян, проте треба трохи ж і реалії навколо бачити.

Якщо всі підуть в армію то хто буде волонтерам скидати донати ? Всі 8 мільйонів чоловіків мають сісти в окопи. Інакше ніяк не получить виграти війну 🤔

Нам — то кому? Ти взагалі хто, чудо? Боець під Бахмутом, оператор ЗРК, енергетик, який на морозі лагодить ЛЕП?
Охолонь тра..ньє, та роби таскі на дядю. Вирішалка не виросла

У нас тут once-in-lifetime experience, а ты предлагаешь народу сбежать!!! Что ты внукам рассказывать будешь? «Ко-ко-ко, была война, но я сбежал за границу как последнее сцыкло» ?
Зачем так жить?

А раскажить будь ласка як треба жити, чи як ви уявляєте майбутнє? Це було перше питання, і друге, вибачте, а вам скільки років? У вас самого діти є?

Жизнь мужчины — это череда испытаний и риска. Именно в этом ее отличие от жизни женщины. Если мужчина отказывается от риска и преодолевания, то он самокастрирует себя.
Мне 30.

У меня друган есть. Недавно заявил «если мужик без бороды, то он в моих глазах уже такое себе, не совсем мужик».
Чем-то его философию напомнили)

Очень интересно что конкретно вы делаете, что предотвращает самокастрацию?

Беру сложные и дорогие проекты, которые проверяют мою способность разрулить проблемы

Оох.. ну тогда крепче держите внуков чтоб не упали, когда будете о таком рассказывать

Тогда самокастрация может получиться от лишней перегрузки.

В чем конкретно заключались твои испытания, про которые ты будешь рассказывать внукам?
В том, что пару дней света не было, и тебе пришлось одеться, и пойти работать в коворкинг, где даже не было смузи, а был только чай и кофе?
Или в том, что ты за половину совой месячной 8k ЗП купил Eco Flow, Starlink, и генератор, что бы даже в коворкинг ходить не пришлось?
Или в том, что когда путин был под Киевом, то тебе пришлось 2 месяца из Буковеля работать, с одного ноута, без 3-х мониторов?

Я из Харькова не выезжал.
Каждому своё

На ваш «зажигательный» спич, я вам отвечу так — есть такая «штука» как свобода выбора или право на выбор и право самому разпоряжаться своей жизнью. А вся эта дешевая «шляпа» о наличии мужских гениталий рассчитана на не опредилившихся в жизни малолеток, добавить в ваши слова блатного жаргона и стакан семечек и получится классичечкий образ «хулигана -упыря» который рассказывает во дворе детям о " жизни тяжелой не простой...". Уверен, что ближе к 50 годам ваш спич будет менее окрашен подробностями о гениталиях и их назначении. Удачи.

Ну я бы сказал, что каждый получает то к чему стремится.

Думаю щє круче. Стоіческі тримається у звязку з закриттям улюбленої барбершопної, куди ходив років 10

А бензин на генератор повинен в діжці бути в такому отелі??

А що мішає вам використовувати каністру?

за $7000? чи знаєте дешевше?
без предоплати і з оплатою після перетину?

Мінімальна, яку я бачив це 5000$ але все через предоплату. Десь читав що самий простий та надійний спосіб це через залізницю. Але не знаю самого алгоритму дії і розрахункіа.

Хіба в дії ще немає такої опції?

в вересні збиралися відкрити таку послугу за 200К гривень, але не відкрили
на корупції вигідніше заробляти (((

А ви чого хотіли.
Якби була застава в 200к гривень, то сс*куни виїхали б закородн і профінансували держбюджет та ЗСУ на 200к гривень. А так фінансують на новенький каєн для правильного дяді (воєнкоми, прикордонники, лікарі).

ну і для чого воювати за країну де корупція на такому високому рівні? розпродаж гуманітарки та броніки в епіцентрі не памятаєте? ризикувати життям щоб «правильні люди» обагатились?

Чому ви тоді раніше не виїхали, коли кордони були відкриті?

А тоді що, гуманітарку хтось під час військового стану та броніки в епіцентрі продавав?
@Sviatoslav Ruchko правильно же написав, що відмінили законопроект — на самому високому рівні — який би допоміг профінансувати бюджет і ЗСУ, і все заради того щоб «потрібні люди» могли продовжувати брати хабарі!!!
Завіса!

Хто хотів виїхати — виїхав.
Хто хоче виїхати — знаходить можливості.
А дехто любить скаржитися як все погано.

Для чого воювати? За свою державу, країну, близьких та рідних, щоб не стати частиною мордору, щоб ваше місто не стало новою Бучею або Маріуполем.

Моє бачення, я проти корупції і за цивілізоване вирішення проблем. Хочеш відрочку на рік — платиш Х тис доларів і отримуєш гарантовану відсрочку, хочеш виїхати за кордон — платиш У тис доларів. Причому на виїзд за кордон я проти гендерної дискримінації і платити мають і чоловіки, і жінки. А чого? Жінки самі хочуть рівності і заявляють, що можуть працювати не гірше чоловіків. Тому для економіки, що жінка, що чоловік важливі, як гвинтики великої системи.

плюсую. тим більше, дівчатам дозволили заробляти на onlyfans. вони там думаю більше ніж іт-шники зароблять ;)))

Хлопці також заробляють, все у ваших руках(;

Хочеш відрочку на рік — платиш Х тис доларів і отримуєш гарантовану відсрочку, хочеш виїхати за кордон — платиш У тис доларів.

Итак, лёгким движением руки безвизовый въезд плавно превращается... плавно превращается в платный выезд. Подведём итоги. Гражданам Рфии затруднён переезд, поскольку ограничен въезд, а гражданам Украины — поскольку ограничен выезд, итого сидят и те и другие.

Всякие Турции вполне себе принмают русских.

Да, везде есть свои нюансы. Например из Украины можно выехать через оккупированные территории, во всяком случае летом целый поток шёл по маршруту Херсон — Крым — Грузия/Турция.

Безопаснее взятку дать, а то поговаривают, на маршрутах таких многое случится может.
+пока ты будешь из условного Днепра ехать в Херсон, у местных теробороновцев вполне могут возникнуть вопросы.

Вопросы с тероборонавцами решались за 1500-2000 грн, проезд из Херсона в Тбилиси — 300$. Вообще конечно путешествие проблематичнее, чем в мирное время на лоукостерах.

Ну сейчас давно уже не слышал про подобные истории выезда

В первый месяц вторжения все кому сильно надо было — выехали. Вообще в РФ есть такая концепция, что не нужно насильно удерживать тех, кто хочет свалить, чтоб не расшатывали систему. Поскольку это наиболее активная прослойка населения, и в случае если их будут держать — окажут максимальный вред, из-за чего в своё время СССР распался. Поэтому все разговоры насчёт того, что «вот сейчас Путин закроет границы» — основаны на непонимании этого вопроса.

Надіюсь таких мобілізовували в русняву армію з потяга.

Для этого прежде всего им нужно вступить в российское гражданство, дальше есть ещё ряд нюансов. Но так просто схватить и мобилизовать не смогут.

По мобілізації на окупованих так не скажеш.

из Украины можно выехать через оккупированные территории

В кращому випадку там можна все порішати за хабаря і таки виїхати. В гіршому тебе наші чи русня пристрелять, бо їм здалося, що ти підозрілий або прилетить снаряд.

З лютого я, мешкаючи в Швейцарії, був у Польщі, Франції, Італії та Іспанії. Катаюся всюди.
Просто я не був удома 24.02, і лишився робити свою роботу.
З російським паспортом (без українського ВНП) такий фокус не вигорить, тому не варто.

А я дуже вибачаюсь, а що, тільки зараз почали красти на каени? А після 2014 року ну зовсім не крали? І ні їто після року у ВР не сеуповували квартири на Бесарабці та Печерську. Такі всі були чесні, а от тільки зараз і почалось — кражій на крадіїї! А може ви забули чи не знали де зараз перщий деректор АРМА?

тоді це була просто корупція — а зараз під час військового стану — це державна зрада

З вашей відповіді, логічно, продовжити, що коли в країні мир та розвиток, то корупція вже не такий злочин, а коли всі будуть мати зарплатню в 10 к уо то корупція вже зовсім не злочин а може ще і стимул для посадовців....

Висиджували яйця 8 років на 5% податках, 73% набрали, тепер ниють бо кордони закриті
Ор якийсь.

И как 5% коррелирует с закрытой границей?
Если я «8 років на 5% не відсиджував», то что — Выезд организуешь?

Хочеться «красиво» выступить, а что сказать не знаешь?
Так может лучше помолчать?

Доки було вигідно тут лопатою бабки гребсти на 5% податків то сиділи, хоча війна не почалась 24.02, а раніше. А тут хоч і вже плач про закриті кордони)))
Закрили як павуків в банці.

Им ничто не мешало сделать ФОП, поехать в Европу, и сидя там работать через этот ФОП. Можно даже без оформлений ВНЖ, 3 месяца допустим в Черногории на пляже, потом 3 месяца в Анталии, затем 3 месяца на Кипре. И так по кругу. Главное чтоб денег на аренду и перелёт хватало.

Так не заважало. Але це вже мем отце ниття айтішників про закриті кордони і несправедливий курс від НБУ. Топово ризики прорахували за оці 8 років) нічого не робили і ниють.

А якби всі ці 8 років платили 35-40% податків, то відкрили б кордон і випустили?
Я вам більше скажу, мільйони українці не на 5% і не в сіру, а платили реальні високі податки в білу, але їх чомусь не випускають. Ідіть скажіть Зеленському, що їх треба випустити.

Якби ці податки витрачали на армію, то ситуація була б краща. Але ж ні, велике крадівництво і дороги були в приорітеті, армію зменшили. Дякую, що по-приколу проголосували.

Якби ці податки витрачали на армію, то ситуація була б краща.

А далі маленьке звірятко загортає шоколад у фольгу.
Якби реально айтівців змусили платити «чесні» 30-40% (і це ще не враховуючи непрямі податки, які ми й так платимо):
1. Якби це було так легко, то це зробили уже давно. Реальність така, що збитків від подібної ініціативи більше, ніж надходжень в бюджет.
2. Ніхто чоловіків не випустив би, най вони платили б всі 90% з доходів останні 8 років.
3. Навіть, якщо припустити, що в короткостроковій перспективі подібне підвищення податків призвело до незначного зростання бюджету ... то гроші пішли б не на армію. Вони б пішли на зростання різних видатків бюджету, де армія лише один з пунктів. А основне — на підвищення пенсій, соціальну сферу, виплат самим собі депутатами та чиновниками різних рівнів ... і щось трішки на армію перепало б.

Візьмемо зведений бюджет на 2021 рік
old.cost.ua/budget/expenditure
Бюджет 1 787 млн гривень
Освіта 324 млн
Пенсії 212 млн
Правоохоронці 177 млн
...
Збройні сили 122 млн або менше 7%

Отак, в разі розбухання держбюджету за рахунок розкуркулювання айтішників, то в кращому випадку на збройні сили пішло б пропорційно тому, що є в видатках держбуджету. Зібрали б додатково 1 млрд дол -> на армію додатково пішло б 7% або 70 млн доларів. Пенсіонерам і мєнтам -> 217 млн доларів.

1 Цифри «гуляють» нули
2 Це маніпуляція, не можна так порівнювати витрати бюджету. Треба дивитись спочатку «бюджетний» код а потів куди і на що були гроші.
3 Маєте бажання оперувати цифрами бюджета, то треба дивитись скільки коштує само забезпечення діяльності усіх гілок влади — від комунальних платежів до канцелярськіх товарів і іншого хламу. Бо є така контора НАЗК у якої в штаті 48 людей і одне приміщення у Київі і вона кожен рік отримує понад 1мільярду триста мільйонів гривень з яких половина іде фінансування партій в ВР та ще має с Приват банком благодійний фонд.Так що не все так як вам здається.

Затупив, не мільйони, а мільярди гривень. Суті це не міняє, є різні видатки бюджету з яких витрати на збройні сили «мізєр» в порівнянні з багатьма іншими витратами. І не треба чекати, що якби розкуркулили айтішників, то додаткові кошти раптом усі або значна їх частина пішли би на оборону (ми говоримо про 8 років до 24 лютого 2022 року). Незалежно від того, хто був би при владі: Зєля, Порох чи хтось інший.

Я вже колись розповідав що таке держава і що таке гілкки влади на прикладі церкви, попа та віруючих. І що можна казати про державу довгий час але все це пуста балаканина. Поки ми будемо як циган с бубном на єврейському весіллі, носитися с тим що найприймали комуняки під революційні гасла з 1992 року, ні чого в країні не змінеться.

Мені здається ви не в курсі цін на готелі в Карпатах.
За те все , що ви запросили ціна буде мінімум 100 уо за добу. Ви можете собі позволити це?

1. Гірськолижний сезон стартує.
2. Для гірськолижного сезону, з усіма хотєлками ТСа, це ще замало.

Гірськолижний курорт в умовах війни?

Драгобрат та інші неконтрольовані курорти. На Буковель ще можна впливати...

Там я ковід і підхватив.

Теж був здивований але так.
На тому ж букінгу вже скрізь зайнято на найпопулярніші дати.

а де ви бачили менші ціни?
це я брав ціни без старлінка і генератора. а зцим усім добром навіть не хочу уявляти яка ціна буде

Ну я по букінгу знайшов за 600 грн за сутки. Готель «Женева», в Трускавці. Написано що зі спа-центром і «all includive».

Звучит как будто вносишь предоплату, радуешься цене, а по приезду ждёт повестка и номер можно сдавать снова)

бля, у меня тоже такая мысль проскакивала!!!

Это Welcome bonus по-украински ))

маловато для женевы. Отель PH, он ниже женевы — в день: ~500 за номер + 200 за комплексное питание. Был в октябре — ноябре, брал у них питание за 200 и снимал недалеко комнату за 220. Знакомая в сентябре снимала квартиру недалеко от бювета, в день 420 без питания.

Сидіть, працюйте та донатьте на ЗСУ. Подібні бажання — це з розділу знайти собі пригод на одне місце. Якщо не хочете потрапляти на очі дядькам з військомату, то краще сидіть вдома чи у родичів в селі.

Якщо реально так хочете жити в готелі/хостелі (колівінгу) і не здригатися кожен раз «а чи то не дядько з військомату», то вам лише один варіант за кордон. Але тут питання совісті, чи готові ви порушувати законодавство України, давати хабарі і в деякій мірі ризикувати, якщо щось піде не так.

Накільки знаю, ТС зараз в Сумській області, там не завжди можна комфортно працювати

повір, працюю дуже комфортно. повітряна тривога тут всім побарабану, а ссилку на коворкінг я вже кидав.

Так цей топік реклама коворкінгу в Сумах тоді?

хотілося щоб поруч були однодумці — люди з іт, і щоб було щось типу коворкінга

Если найдете отель, но будет скучно одному, то могу за ваш счет составить вам компанию при работе. Подучу термины и фразы из вашей ниши и с периодичностью буду выдавать фразы с умным видом.

велком ту буковель — Хвоя, Редісон — можна в лобі працювати

мабуть повторюсь), на зворотній квиток скидуватися не будем, якщо що)

А яке в тебе армійське звання? Чи ти просто виєбнутися?

Щось я пропустив коли ми перейшли на ти.

А які ще існують варіанти?

Мені після читання коментарів до деяких топіків хочеться якраз менше серед людей з ІТ знаходитись

Що заважає тобі в тому ж SPA Geneva працювати з номеру або хоча б із кафе при готелі?
Інтернет можна роздавати з телефону, в Трускавці хороше покриття.

Готелів, якщо не брати коворкінг, вистачає, але цінник буде відчутний.
Хіба ти вже трішечки потерпиш і поживеш пару місяців без спа-центру.

Готель разом із коворкінгом це вкрай рідкісний звір в усьому світі, тому що це зайва площа яка буде пустувати 95% часу, які можна пустити в оборот і заробляти гроші, а не чекати зальотного кодерка.
Максимум, це може бути конференц-зал в який можна проситися або орендувати за гроші.
Я так працював в Єгипті з конференц-залу.

а інтернет в Єгипті як, з телефону роздавав, чи там нормальний Wi-Fi в готелі був? який саме в тебе оператор і який тарифний план брав? на скільки вистачило?
Не в курсі, якщо купити старлінк в Україні і прилетіти з ним в Єгипет, працювати буде? Чи на кордоні зі старлінком не пропустять?

В 2021 році купував місцеву сімку прямо в аеропорту, тариф чи 40 чи 50 баксів і досить великий об’єм трафіку, скільки точно не пам’ятаю, але за 10 днів роботи і соціальних мереж я його не вичерпав.
Зв’язок 4G і комітити і мітингувати було норм, старлін не треба, та й в Єгипті він не працює + тебе може набутилити в прямому сенсі слова місцева військова хунта бо там ряд сервісів заблоканих і окремі девайси, такі як дрони, заборонені цивільним.

Airalo можете глянути ще. Ставите аплікуху, встановлюєте е-сім, та вибираєте тариф. Все дуже просто і швидко

Дякую, після війни поїду і скористаюся.

тому що за три години в коворкінгу я роблю більше, чім за 8 годин дома. там робоча атмосфера — у всіх мітинги, зізвони, люди щось кодять — люди працюють!

тщетная попытка выстроить манямирок в воюющей стране которую раздалбывают все больше и больше
дешевле просто выехать и спокойно жить

Синдром уезжуньки прогрессирует прост

Ні, бл, йому по твоїй логіці треба поїхати під Бахмут, щоб страждати??
Якщо у людей є можливість мінімізовувати вплив війни, знаходячись в Україні, то чому ні?
Без твоїх оціночних суджень обійдуться

ну шо я могу сказать. желаю всем приятного коливинга в карпатских готелях и шоб дядьки в погонах к вам не приходили. 🤷‍♂️

Лол. Тут таких готелів небагато. А в тих що є, в них ціна за 3-4 дні як в інших за місяць (наприклад романтік в Яремче).
По відгукам, багато готелів мають генератори. Опалення переважно на дровах.

Звучит как идея для стартапа.
Покупается вскладчину рыл на 10 мини-отель, каждому из вложившихся — комната бесплатно, остальные комнаты сдаются по рыночной цене и за счёт них платить коммуналку, бенз для генератора и ЗП хостесс.

Один ключевой момент упустили — чтоб дядьки из военкомата не приходили. Это кардинально меняет концепцию мини-отеля на схрон в горах.

Для этого можно обучить хостесс рассказывать, что тут никого нет. Приходят же, если наводка есть от овнера. А зачем самому на себя стучать?

рассказывать, что тут никого нет

Якщо у вас готель/хостел/тощо, то, напевне, там хтось є?

Не знаю яка ситуація з електрикою зараз в тих краях, але там багато хто має електричне опалення. Це зараз може бути проблемою...

З електрикою вже краще останніми днями. Приблизно 45-50% доби є світло (кілька днів назад було менше).
З опаленням інша ситуація. Багато дровами палять. Так було й раніше.

Ну і головне — щоб «дядьки з військомату» в цей готель не приходили.

Такие отели в Карпатах безусловно есть. Только они находятся с другой стороны границы.

Підписатись на коментарі