Чи можу я павером заживити GPON?
Доброго вечора, працюю онлайн потрiбен iнтернет на той час коли нема свiтла. Зараз в мене 3 години свiтла, i 3 без.
Як я зрозумiв, маючи GPON вiд провайдера, достатньо заживити комутатор i роутер (звicно за умови що у провайдера буде свiтло, але як вони менi сказали, резервного живлення поки вистачає для того щоб пiд час вiялових вiдключень iнтернет був). I можна це зробити за допомогою павербанку. На комутаторi 12V 0.6A , роутерi 9V 0.5A.
Отже, я обрав павербанк на 30000mh, в ньому є USB вихiд на 3А, i два на 2.4A.
Я вже дiзнався що павербанки дають максимум 5V вiд USB, тому знайшов два перехiдника (вони з якимись блочками, я так зрозумiв з платою щоб давати команду паверу давати бiльше вольт?) якi конвертують 5V, один на 9V, другий на 12V.
Оскiльки я прогулював фiзику i зовсiм профан у амперах, вольтах i так далi, прошу вашоi поради. Чи спрацює така схема? I якщо так, то чи нiчого не згорить? Бо на комутаторi i роутерi 0.6А i 0.5А, а на павербанку 2.4А. I останнє питання, чи потрiбен для цього всього безперебiйник? Для мене пара хвилин без iнтернету щоб пiти самому перемкнути живлення вiд розетки на павербанк не є критичними. Дякую за вашi вiдповiдi in advance.
12 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів